Problem s převodovkou,prosím o radu.
Problem s převodovkou,prosím o radu.
Ahoj,prosím o radu. Mám RR P38 2,5DSE automat. Při řazení nahoru i při podřazení šíleně kopne a při zařazení rychlosti z neutrálu někdy zdechne motor. Občas i když zastavím,tak to zdechne. :Ja
Rád bych dostal radu od zkušených,co je asi příčina a čím začít při zjišťování příčiny?

Re: Problem s převodovkou,prosím o radu.
Olej, výměna / hladina?
No road? No problem...
LR užívej s klidem a rozvahou Angličana, jinak tě dostane do blázince
Hladina je v pořádku a pravda že já olej ještě neměnil a nevím kdy ho měnil majitel předemnou. Ja s tím najel teprv 1200km a dělá to od začátku co to mám ale s kraje to kopání nebylo tak hrozný a když to začalo být nepříjemný,tak během cca 200km mi to roztrahalo hárdyspojku
kterou jsem dával novou. Díky tedy za radu. Vymněním olej a uvidím co dál. Bylo by fajn kdyby to byla jen taková banalita a né nic vážnějšího. Tak ještě jednou zatím dík. 

Mě tohle dělal uvolněný setrvák, jsou tam tři šrouby a občas praskají nebo se uvolňují. Jednou se mi tak rozvibrovala převodovka až to trhlo hardyspojku...
Napiš Jirkovi Land, nebo někomu ze servismanů , ale asi ti takhle na dálku nic lepšího neporadí. Tohle kopání je měničem, ale jestli olej pomůže, to bohužel poznáš až ho vyměníš
No road? No problem...