vyfukování měchů - dotaz
Moderátor: Acon
-
- tel.: 604704422
- auto: D3 2,7TDV6SE
vyfukování měchů - dotaz
Dobrý den, minulý týden jsem byl v Cartecu měnit zadní nárazník. Hned druhý den jsem se vyděsil, otevřu garáž a Disco leží na břiše. Po nastartování se zvedlo, ale od té doby se měchy vyfukují každý den. Mám najeto 60 tis., zatím žádný problém až toto. Nechci nikoho podezřívat, ale od kamaráda ze Škodovky vím, že si v servisu připravují práci na "příště", zvlášť u vozů, které jsou moc zdravé. Chci se zeptat, zda je to nějaká závažná závada a jak ji řešit. Moc děkuji.
Re: vyfukování měchů - dotaz
caues, ja mam presne ten isty problem na RRS 2,7 tdv6...rano na minimalnej vyske, po nastartovani sa nafuknu, ale pri jazde to tlmenie neposobi dobrym dojmom 
navyse je to take "roztrasene" a dost to od kol bucha...stab.tycky vymenene, ale ziadna pozitivna zmena...
co myslite, capy? ramena? tlmice?
dik za kazdu radu

navyse je to take "roztrasene" a dost to od kol bucha...stab.tycky vymenene, ale ziadna pozitivna zmena...
co myslite, capy? ramena? tlmice?
dik za kazdu radu
Marek Stachovic /// Range Rover Sport 2.7 TDv6 HSE (2007)
- petr štrof
- tel.: 603799382
- auto: LR Disco 3 HSE 2006
křížový ventyl , buď zadní nebo přední záleží na kterou část auta to sedá stojí cca 2500 bez DPH.
Já měnil na D3 zadní
Já měnil na D3 zadní
vies pls dat nejakz link, kde sa to da zohnat? nedari sa mi to vyhladat podla nazvu, ako pises "krizovy ventil"
diky za pomoc
diky za pomoc
- Misto
- tel.: +421903996977
- auto: DI, DIII, Defender
Mne to tiez robi D3. Auto mam asi 2 tyzdne, ale pocas jazdy sa mi tlmenie zda v poriadku. Akurat v terene tam nieco zvlastne "bucha". Budem to este len skumat.
no mne praveze pri prejazde nerovnosti dost auto "zahrkoce"...ako keby boli kolesa uvolnene alebo nieco take...o vyfukovani ani nehovorim