LAND ROVER CUP 15.6.2013
Moderátor: Miky_CZ
-
- Kontaktovat uživatele:
LAND ROVER CUP 15.6.2013
Další 12.ročník LRC bude 15.6.2013 od 9h v Přešticích na střelnici.
Letos se pokusíme o navrat k duchu "historických" ročníků.
Tzn. ne moc zbytečných doprovodných akcí, hlavně se sejít, popovídat a zajezdit si trialové soutěže a střílet.
Info+ event. přihlášky na http://www.landrovercup.net" onclick="window.open(this.href);return false;
Na účastníky se těší David a spolupořadatelé.
Letos se pokusíme o navrat k duchu "historických" ročníků.
Tzn. ne moc zbytečných doprovodných akcí, hlavně se sejít, popovídat a zajezdit si trialové soutěže a střílet.
Info+ event. přihlášky na http://www.landrovercup.net" onclick="window.open(this.href);return false;
Na účastníky se těší David a spolupořadatelé.
- Pist
- tel.: 724754310
- auto: LR disco 2 td5
Re: LAND ROVER CUP 15.6.2013
ze bych se prijel v sobotu kouknout na moji prvni akci z landakem 

LR. Disco I 300 TDI - 2"lift, 235/85/16. zahradka , snorchel. LR Disco td5-2"lift zahradka
-
- tel.: 608 969 607
- auto: Defender 110
- Kontaktovat uživatele:
Já ti dám až v sobotu!!!!!!!!!!!!!Pist píše:ze bych se prijel v sobotu kouknout na moji prvni akci z landakem

V pátek je v půl šestý odjezd od nás.....ať jsi tam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PS: Lukáše vem sebou!!
Naposledy upravil(a) Luboš M. dne 09 kvě 2013 09:34, celkem upraveno 1 x.
http://WWW.I-DEFENDER.CZ" onclick="window.open(this.href);return false; vlastní výroba a prodej doplňků na offroady Tel: 608-96 96 07
Miluji život, protože mi dal Land Rover. Miluji Land Rover, protože je to můj život.
Miluji život, protože mi dal Land Rover. Miluji Land Rover, protože je to můj život.
-
- Kontaktovat uživatele:
pravda- pátky večer bývaj tradičně veselejšíLuboš M. píše:Já ti dám až v sobotu!!!!!!!!!!!!!Pist píše:ze bych se prijel v sobotu kouknout na moji prvni akci z landakem![]()
V pátek se v půl šestý odjezd od nás.....ať jsi tam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

- Pist
no zalezi jak to vse pujde a co v praciLuboš M. píše:Já ti dám až v sobotu!!!!!!!!!!!!!Pist píše:ze bych se prijel v sobotu kouknout na moji prvni akci z landakem![]()

LR. Disco I 300 TDI - 2"lift, 235/85/16. zahradka , snorchel. LR Disco td5-2"lift zahradka
Já bych se asi přijel podívat jestli se do Přeštic nevrátila trochu ta rodinná atmosféra, kterou jsem tam měl rád těch prvních asi pět ročníků, než to začalo být mega... když jsme tam sjížděli do rána na plátně živé koncerty třeba Queenů, tahali namol opilé Angličany ze záchoda, kde leželi na pochcané zemi pod mušlemi, kde jsem dobrovolně až do rána zapisoval na lístečky co kdo pije (aby pořadatel "netratil"), když šli domácí spát, protože už nevydrželi, když jsem si vylitej ustlal na střeše svého S2A a ve spacáku spadnul z 2m na zem..., a tak... to už se potom nic nesmělo (ani ta muzika z pátku na sobotu) a abych dostal lísteček na pivo musel jsem ukázat občanku... takže po přestávce to zkusím znova jestli se nedá v něčem vrátit čas zpátky... 

Country boy...
-
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj IVANE, to jsi shrnul velmi trefně. Ano, na nějaký čas se LRC odklonil od své podstaty, od toho proč jsem v r. 2002 svolal pár lidí, kteří se přijeli hlavně uvolnit, pobavit, zastřílet, zajezdit a vopít se (někteří v tom slušně vynikali). Pár let to plynulo v tomto duchu než jsem na to začal nabalovat doprovodné akce. Některé se trefily do tématu LRC jiné ne. Dnes už mohu zpětně hodnotit, že to nebyl ten správný směr. Já se budu těšit, že si letos najdou cestu do Přeštic i ti, kterým atmosféra posledních ročníků nemusela vyhovovat, protože LRC 2013 má příponu "NÁVRAT KE KOŘENŮM"!Rover píše:Já bych se asi přijel podívat jestli se do Přeštic nevrátila trochu ta rodinná atmosféra, kterou jsem tam měl rád těch prvních asi pět ročníků, než to začalo být mega... když jsme tam sjížděli do rána na plátně živé koncerty třeba Queenů, tahali namol opilé Angličany ze záchoda, kde leželi na pochcané zemi pod mušlemi, kde jsem dobrovolně až do rána zapisoval na lístečky co kdo pije (aby pořadatel "netratil"), když šli domácí spát, protože už nevydrželi, když jsem si vylitej ustlal na střeše svého S2A a ve spacáku spadnul z 2m na zem..., a tak... to už se potom nic nesmělo (ani ta muzika z pátku na sobotu) a abych dostal lísteček na pivo musel jsem ukázat občanku... takže po přestávce to zkusím znova jestli se nedá v něčem vrátit čas zpátky...
-
- Kontaktovat uživatele:
Osobně jsem si tu akci vždycky užil, ať byla pojata jakkoli. Možná je to o tom, jak si to člověk tak nějak v té hlavě přebere. Rád se na to místo vracím, jezdí tam super parta (stále stejná:-)))), a kultovní pátky jsou opravdu jen pro otrlédavid disco td5 píše:Ahoj IVANE, to jsi shrnul velmi trefně. Ano, na nějaký čas se LRC odklonil od své podstaty, od toho proč jsem v r. 2002 svolal pár lidí, kteří se přijeli hlavně uvolnit, pobavit, zastřílet, zajezdit a vopít se (někteří v tom slušně vynikali). Pár let to plynulo v tomto duchu než jsem na to začal nabalovat doprovodné akce. Některé se trefily do tématu LRC jiné ne. Dnes už mohu zpětně hodnotit, že to nebyl ten správný směr. Já se budu těšit, že si letos najdou cestu do Přeštic i ti, kterým atmosféra posledních ročníků nemusela vyhovovat, protože LRC 2013 má příponu "NÁVRAT KE KOŘENŮM"!Rover píše:Já bych se asi přijel podívat jestli se do Přeštic nevrátila trochu ta rodinná atmosféra, kterou jsem tam měl rád těch prvních asi pět ročníků, než to začalo být mega... když jsme tam sjížděli do rána na plátně živé koncerty třeba Queenů, tahali namol opilé Angličany ze záchoda, kde leželi na pochcané zemi pod mušlemi, kde jsem dobrovolně až do rána zapisoval na lístečky co kdo pije (aby pořadatel "netratil"), když šli domácí spát, protože už nevydrželi, když jsem si vylitej ustlal na střeše svého S2A a ve spacáku spadnul z 2m na zem..., a tak... to už se potom nic nesmělo (ani ta muzika z pátku na sobotu) a abych dostal lísteček na pivo musel jsem ukázat občanku... takže po přestávce to zkusím znova jestli se nedá v něčem vrátit čas zpátky...

http://WWW.I-DEFENDER.CZ" onclick="window.open(this.href);return false; vlastní výroba a prodej doplňků na offroady Tel: 608-96 96 07
- Zanzibar
- tel.: +420602286657
- Kontaktovat uživatele:
Proč ses nikdy nepochlubil, že už máš občanku ?Rover píše:Já bych se asi přijel podívat jestli se do Přeštic nevrátila trochu ta rodinná atmosféra, kterou jsem tam měl rád těch prvních asi pět ročníků, než to začalo být mega... když jsme tam sjížděli do rána na plátně živé koncerty třeba Queenů, tahali namol opilé Angličany ze záchoda, kde leželi na pochcané zemi pod mušlemi, kde jsem dobrovolně až do rána zapisoval na lístečky co kdo pije (aby pořadatel "netratil"), když šli domácí spát, protože už nevydrželi, když jsem si vylitej ustlal na střeše svého S2A a ve spacáku spadnul z 2m na zem..., a tak... to už se potom nic nesmělo (ani ta muzika z pátku na sobotu) a abych dostal lísteček na pivo musel jsem ukázat občanku... takže po přestávce to zkusím znova jestli se nedá v něčem vrátit čas zpátky...

tři series, jedna devadesátka a jedno disco :-)
- KENY
- tel.: +420725929400
- auto: Nějaký ten LR
Až v půl šestýLuboš M. píše:Já ti dám až v sobotu!!!!!!!!!!!!!Pist píše:ze bych se prijel v sobotu kouknout na moji prvni akci z landakem![]()

Chci jet dědkem a potřebuji víc času

Stejně je mi jasné že pojedu sám, už vidím ty závody kdo bude dřív sedět u piva! Někdy mi ani nevadí , že už vůbec nepiju alkohol

-
- Kontaktovat uživatele:
Keny máme to 25 km
, to není žádná dálka a ve Staňkově tě stejně háknu na lano 
PS: se divím že jsi schopen v této společnostni vůbec přežít (bez toho chlastu
)

PS: se divím že jsi schopen v této společnostni vůbec přežít (bez toho chlastu

- KENY
- tel.: +420725929400
- auto: Nějaký ten LR
Jo já se taky někdy divímLuboš M. píše:Keny máme to 25 km, to není žádná dálka a ve Staňkově tě stejně háknu na lano
PS: se divím že jsi schopen v této společnostni vůbec přežít (bez toho chlastu)

Jen abych nemusel tahat já Tebe

V každém případě se ale těším na kamarády a doufám v super počasí protože nemám kde spát.
Trošku si přisolím-do Přeštic jezdím pár let ale vždycky v sobotu (mám to přes "kopec") a nevím proč si vyhrožujete tím pátkem?Po ránu většinou vypadáte dost dobře!
Takže to nebude zase takovej crash test a nebo jste v tom "kurevsky dobří"!!?
Jinak přeju pěknej páteční večer a v sobotu vás přijedu okouknout! 

Snažím se žít tak,aby na mém pohřbu ještě i farář říkal:"Změřte mu tep,on si z nás určitě dělá prdel!"@"Průjem a Alzheimer je velmi nepříjemná kombinace. Utíkáš, a nevíš kam...."
- Dělník
- tel.: 608 131 836
- auto: Discavery 300TDI
Už se těším jako malej kluk
Určitě přijedu..... samo v pátek s Lubošem

LR jen tak pro radost.
-
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím Vás všechny v předvečer LRC 2013.
Jak to vypadá s Vaší letošní účastí?
Koncem týdne se i počasí má umoudřit tak se budu těšit na všechny známé obličeje i ty co přijedou vyzkoušet atmosféru střelnice poprvé.
David.
Jak to vypadá s Vaší letošní účastí?
Koncem týdne se i počasí má umoudřit tak se budu těšit na všechny známé obličeje i ty co přijedou vyzkoušet atmosféru střelnice poprvé.
David.
-
- Kontaktovat uživatele:
Ano, tento "profilový" obličej je mi dobře znám, tak se těším i na ten originální Ivane. 

- Pist
tak bohuzel patek je pro mne paase budu muset pracovat ale na sobotu se tesim. 

vypadá to na fajn akci
, budeme se v sobotu přesouvat z Mariánek někam k Lipnu, tak se zastavíme na kukačku.
je chlapi někde trochu podrobnější časový harmonogram? Ať nepřijedeme na střelnici a všichni budou na společné vyjížďce a my tam budeme sami

je chlapi někde trochu podrobnější časový harmonogram? Ať nepřijedeme na střelnici a všichni budou na společné vyjížďce a my tam budeme sami

-
- Kontaktovat uživatele:
- prezentace do LRC 2013 je od 9 do 12 hxxx píše:vypadá to na fajn akci, budeme se v sobotu přesouvat z Mariánek někam k Lipnu, tak se zastavíme na kukačku.
- střelba/ offroad 9.30- 16.30 h
- spanilá jízda startuje v 17 h
- vyhlášení výsledků/ předávání cen 19 h
- produkce DARALL ROCK od 20 h do 1 h
přihlášky: http://www.landrovercup.net/index.php?id=prihlaska" onclick="window.open(this.href);return false;
Na LRC je pochopitelně možné dorazit i nepřihlášen a účastnit se aktivně soutěží nebo jen tak nasávat atmosféru nebo něco jiného