Zámek dveří DII
Moderátor: Miky_CZ
Zámek dveří DII
Zdravím, jsem tu nový a potřebuji poradit. Přestal mi fungovat zámek zadních dveří. Na centrál nereaguje, pouze v něm cvakne, a nejde otevřít ani klikou ze vnitř. Pořád zůstává zamčený. Je nějaký fígl, jak ho odjistit? Díky!
Re: Zámek dveří DII
Jsou to páte dveře? Mne se stalo, že se mi nevrátila klika - tá pohyblivá část kterou není videt nad zadní značkou a mačkáš ji prsty - a zůstala jakoby zasunuta dovnitř. Šlo to šroubovákem vrátit - pozor, nepáčit, spíš zatlačit na to správné místo. Pak odemknout, vyčistit, promazat a funguje v pohodě.
(snad se to dá z mýho popisu pochopit)
(snad se to dá z mýho popisu pochopit)
speedy XX
Ža 69:14,15(15,16)
LC100 & BMW 1150GS
Ža 69:14,15(15,16)
LC100 & BMW 1150GS
Je to na levých zadních dveřích 

ak to ide zvnutra otvorit tak je prdnuty ten magnet, alebo co to tam je co odomyka auto... alebo je tam vypadnute to mini tiahlo (ale z mojej skusenosti je s nim amen)
ja som totiz nechal odpadnut zamky na skoro vsetkych dverach (pretoze som bol lenivy) a nakoniec som ich vymenil za pojazdne nahrady z druhej ruky od Karla
mam jeden starsi zamok este doma, ale neviem ktore zadne dvere su to....
ja som totiz nechal odpadnut zamky na skoro vsetkych dverach (pretoze som bol lenivy) a nakoniec som ich vymenil za pojazdne nahrady z druhej ruky od Karla

mam jeden starsi zamok este doma, ale neviem ktore zadne dvere su to....
-pale
Zdravim. V zamku su dva male motorceky,ktore ak mas nahradne idu vymenit. Zrejme jeden z nich je zly,kedze ten druhy pocujes ze cvakne. A to odomykanie,ze nejde ani zvnutra,vyzera na detsku poistku. Mal som to iste vzadu.
Val
Val