Aj keď to bude zdvihnuté +2 palce a tlmiče sú dlhšie a pri odvisnutí a vykrížení zadnej nápravy to nebude šklbať? Dík.eliott píše:Dozadu není potřeba žádný extra kardan, stačí obyčejný s křížem i u diferáku, na mém stříbrném mám pořád původní, stačí pravidelně mazat...
Já mám víc než 2'' a v pohodě.Jacko píše:Aj keď to bude zdvihnuté +2 palce a tlmiče sú dlhšie a pri odvisnutí a vykrížení zadnej nápravy to nebude šklbať? Dík.eliott píše:Dozadu není potřeba žádný extra kardan, stačí obyčejný s křížem i u diferáku, na mém stříbrném mám pořád původní, stačí pravidelně mazat...
A proč nekoupíš ty co tam patří?Jacko píše:Potreboval by som poradiť - z čoho by mi pasovali ovzdušňováky na brzdiče na RRC - D1 ??? Nechcem to rozoberať a nechať vytiecť,lebo mám ten systém WABCO - to až potom,ked to budem na komplet robiť,ale aby som mal už doma pripravené. Dík.
Ja viem,ale oni ma stále presviedčajú že mám iné auto... Ja som len chcel vedieť,či je okno y Disco 1 300Tdi zameniteľné za okno na RRC z roku 94 - teoreticky by to malo ísť,ale nie som si istý... (aj ja mám lepené okno na RRCčku )Rover píše:RRC 94 ma okno lepené...
Teslo - neprovokujteslo píše:wau...keby som mal mojho v takomto stave rozobratosti (a teda by si asi aj zasluzil), asi by sa skrateniu a spick-upovaniu nevyhol