Moderátor: Miky_CZ
PěknéRover píše:Fotka z náměstí - panorama...
http://360.io/mFyGjW" onclick="window.open(this.href);return false;
Rover píše:no, vono kdyby neseděl low jako spolujezdec, tak by ten bůček byl asi na dýl...
Nevěř tomu, je tekutejRover píše:no, vono kdyby neseděl low jako spolujezdec, tak by ten bůček byl asi na dýl...
Na tak male akci nejdou dělat nějaké kategorie ani rozdělovat auta podle zimních a letních pneumatik, pleteš si to z nějakým srazem břichoplazek.. Musíš prostě přestat remcat a začít upravovat auto.peppino píše:No,já jen myslel,že by měl každý svou kategorii.Nejsem příznivcem akcí,který se berou moc vážně.Jak je v cenách dost peněz,pro leckoho je to velká motivace.Pro mě je vítězství to,že gobey měl horší čas než já.Na takovou akci nepojedu za závodem.Leštěnkářskou kategorii bych viděl jako srandazávod třeba s melounem za výhru.
Ale,že to třeba někdo vidí jinak,není pro mě důvod na tyhle akce přestat jezdit.Je to pohoda.
no a pro mě, že jsem měl o dvě sekundy lepší čas než David z Def-Tecupeppino píše:No,já jen myslel,že by měl každý svou kategorii.Nejsem příznivcem akcí,který se berou moc vážně.Jak je v cenách dost peněz,pro leckoho je to velká motivace.Pro mě je vítězství to,že gobey měl horší čas než já.Na takovou akci nepojedu za závodem.Leštěnkářskou kategorii bych viděl jako srandazávod třeba s melounem za výhru.
Ale,že to třeba někdo vidí jinak,není pro mě důvod na tyhle akce přestat jezdit.Je to pohoda.