om tu na fore novy a zaregistroval som sa hlavne pre to aby som nasiel u vas pomoc a hlavne radu pri rozhodovani. Mozno to bude trochu obsirnejsie vysvetlovanie ale budem rad ak prispejete svojou radou. a teraz k veci: Odstahovali sme sa s priatelkou na dedinu a dochadzame kazdy den 50km do prace bohuzial cesta ktorou chodime kazdy den tych sto km je jeden obrovsky vytlk sama diera a su to vlastne len betonove panely (ako pri ceste zo SR po dialnici do brna).Za dva roky sme uz na nej znicili tri auta (uplne sa rozhegali) preto sa chcem spytat uvazujeme nad kupov LR FL. Myslite si ze je to dobra volba pre nase potreby (moc casto ho v terene nevyuzijeme ale ta cesta je ozaj hrozna), vydrzi FL na tych cestach aspon 5 rokov nech nemusime kupovat stale nove auta? Trpi nejakymi vyznejsimi poruchami (veci ako ze zhasne pristrojovka, ulomi sa packa alebo tak nepovazujem ani za problem). Aky rocnik by sme mali hladat (rozumiem ze cim novsi ale casto sa stane ze starsi model byva lepsi ako novy preto tato moja otazka). Kedze nemame vobec ziadne skusenosti so SUV ani z LR je treba na nieco davat naozaj pozor alebo nieco hned po kupe vymenit (nepocitam tam samozrejme oleje naplne rozvody). Kedze penazi moc nemame ako je to so spotrebou? Viete nam niekto poradit aj nejake ine riesenie (pre vtipkarov vlak ani autobus v case ked sa vraciame domov uz dve hodiny nechodia). Este som zabudol povedat ze sa nam viac paci FL I nez FL II ako vyzorom tak aj cenou. Aky je ten dieselovy motor? (predpokladam ze na tych sto km denne sa viac opati diesel) Su s nim nejake problemy? Predtym sme totiz uvazovali nad crossoverom Dodge caliber ale odhovorili nas kvoli velmi zlemu motoru od VW ktory sa casto kazi. Prosim budem rad za kazdu radu alebo napad.
Vopred vsetkym dakujem