ahojte, nevie niekto kde zozeniem zadny stredny tlmic co ide z difu?
a ma tam vobec nejaky zmysel??? mam ho uplne off...a neviem ho splasit....pripada mi tam inak zbytocny...ale neviem...vid. obrazok
vdaka za rady.
prosim o radu
- nios
- auto: Disco4
- Kontaktovat uživatele:
Re: prosim o radu
pripadne katalogove cislo... 

ex Disco300, ex Classic Soft Dash, ex Disco2 td5, ex DEF 110 TD5, Disco4
-
- tel.: 608 600 360
- auto: D2, Def 130
To není jenom tlumič, ale zároveň autonivelační jednotka, která na čistě mechanicko-hydraulickém principu udržuje zadek auta nahoře při změně zatížení - normálně se to během pružení pumpuje samo nahoru a když se to odlehčí, tak si to odfoukne. Všechno uvnitř.
Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
- nios
- Kontaktovat uživatele:
Aaaha a nema niekto zvysny funkcny?
Nelamal by som si s nim hlavu a ked uz je nefunkcny, tak ho kludne vyhodil.
Aj ked na druhu stranu je to zaujimava vecicka, ktora dovoluje mat na aute maksie pruziny a aj zatazene auto udrzuje v rovine.
Aj ked na druhu stranu je to zaujimava vecicka, ktora dovoluje mat na aute maksie pruziny a aj zatazene auto udrzuje v rovine.
Range Rover Classic 3.9V8EFI, plus zopar drobnosti:)
Range Rover P38 2.5TDS
Range Rover P38 2.5TDS
- nios
- Kontaktovat uživatele:
Jo dik....ono je to zujimave.....nove to stoji hafo penazi......a ty to mas von? Neda sa to opravit? Pozeral skm nejake obrazky a je to rozoberatelne......myslimteslo píše:Nelamal by som si s nim hlavu a ked uz je nefunkcny, tak ho kludne vyhodil.
Aj ked na druhu stranu je to zaujimava vecicka, ktora dovoluje mayt na aute maksie pruziny a aj zatazene auto udrzuje v rovine.
- Mirko
- auto: RRC´s
- Kontaktovat uživatele:
O opravu se ještě nikdo moc nepokoušel, repas snad provádí jedině samotny výrobce Boge. Pokud budeš jezdit offroad, budeš měnit pružiny nebo jinak upravovat, tak je ti to už na nic. Smysl té jednotky bylo, aby Range mohl mít měkčí pérování vzadu, bez toho, aby se při naložení nebo tahání vleku sedl na dorazy. teslo to tam nemá, poněvadž měl vzduchový podvozek. Ostatním, co jsou tady, už to nefunguje. Měl jsem jednu novou, kterou jsem ale nakonec musel vyměnit dál. Nové už jsou vzácné a i tam, kde je na e-shopu mají v nabídce, obvykle nejsou už fyzicky skladem.