Trajekt v Albansku(zrusen)
Moderátor: Miky_CZ
Trajekt v Albansku(zrusen)
Ahojte.Kto pozna trajekt Koman-Fierze,alebo sa nan v dohladnej dobe chysta tak je s nim zial koniec.Prepravuju uz len ludi a bicykle raz za den.Ked sme tam dorazili3.6.2013 Asi 3dni pred nami odovzdali novu cestu do Fierze.I ked dodnes nasa dvoj posadkova spolocnost netusi kde ta cesta zacina.Ono to Albansko sa strasne rychlo meni.Cesta z Bajram Curry do Kukes oznacena na mape ako jedine 4x4 tak uz je to novucky asfalt (mapa 2012)A Valbone deto. Odhadujem,ze na rok asfalt az na odbocku z hlavnej.Ale cez to vsetko je to jednako uzasna krajina z este uzasnejsimi ludmi.I ked pre pocasie sme obcas spali u domacich tak pri posedeniach sme jasne pochopili,ze ich snom je clenstvo v EU.........Tak treba ist ,aby sme mali Albansko v spomienkach ako krajinu slobody. Bez smernic EU.
Posadka č1 Cochy,Zdenek
Posadka č2tomper,manzelka
motto akcie:Zažitkov veľa spomienky žiadne...
Foto spracujeme a daco hodime na Rajce
Posadka č1 Cochy,Zdenek
Posadka č2tomper,manzelka
motto akcie:Zažitkov veľa spomienky žiadne...
Foto spracujeme a daco hodime na Rajce
- Mešky
- tel.: 602465066
- Kontaktovat uživatele:
Re: Trajekt v Albansku(zrusen)
Věčná škoda, byl to docela zážitek.
Defender 90, 110, 130 Camper , Discovery Camel Trophy , RR TDV8 3,6 , Serie III FFR
http://www.automeskan.cz
http://www.penzion-mlaka.cz
http://www.automeskan.cz
http://www.penzion-mlaka.cz
trajekt už nejezdí druhou sezónu
. Naposledy jsem jel 2011. Ten velký se jim tam snad potopil. Jezdí jen miniloďka, na kterou se vejde krom lidí max 6 motorek.
Na tu novou cestu se odbočuje v té ostré zatáčce u Vau i Dejes a jedeš směrem na Puke.
Cestu do Kukes začali dělat taky v 2011, to jsme se prodírali mezi bagry a Valbone ztratilo své kouzlo, když udělali most přes řečiště k tomu poslednímu penzionu. Je to už "Václavák"
a jak říkáš, do roka bude asfalt až k odbočce.
Za offíkem se bude jezdit do středu Albánie.
To samé bude za chvíli i Rumunsko. Samý asfalt.

Na tu novou cestu se odbočuje v té ostré zatáčce u Vau i Dejes a jedeš směrem na Puke.
Cestu do Kukes začali dělat taky v 2011, to jsme se prodírali mezi bagry a Valbone ztratilo své kouzlo, když udělali most přes řečiště k tomu poslednímu penzionu. Je to už "Václavák"

Za offíkem se bude jezdit do středu Albánie.
To samé bude za chvíli i Rumunsko. Samý asfalt.

-
- tel.: 608 600 360
- auto: D2, Def 130
Vloni v půlce září ve Valbone zrovna vesele jezdily stroje a pokládali asfalt. A nejenom tam.
Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
- vizour
- tel.: 732221674
- auto: Defender 110
- Kontaktovat uživatele:
to je veliká škoda 

- Hubert
- tel.: 724878985
- auto: D1 300 TDI, D3 TDV8
- Kontaktovat uživatele:
To že nejezdí trajekt je veliká škoda. Ale nemyslím si že by asfalt nějak dlouho vydržel. Jak dojdou peníze z EU tak se zase bude pomalu rozpadat a zase to bude 4x4. Viz opěrné zdi bez armatury.
Land Rover Discovery 300 Tdi, AUT, ABS, TC, +2", Front TrueTrack, Rear 100%ARB, D3 swap TDV8 3.6
Máte štěstí že jsem tady. Říkají o mě že jsem odborník. :-) Mám málo času, ale na výzvu se čas vždy najde.
Máte štěstí že jsem tady. Říkají o mě že jsem odborník. :-) Mám málo času, ale na výzvu se čas vždy najde.
Hmm...to je divný my jsme tím trajektem ještě loni v červenci jeli...to jsme asi měli asi štěstí 

Má pravdu!PavelK píše:Hmm...to je divný my jsme tím trajektem ještě loni v červenci jeli...to jsme asi měli asi štěstí
- Hubert
- tel.: 724878985
- auto: D1 300 TDI, D3 TDV8
- Kontaktovat uživatele:
Nám loni na přelomu července a srpna tvrdily že nejezdí, že je málo vody.
Land Rover Discovery 300 Tdi, AUT, ABS, TC, +2", Front TrueTrack, Rear 100%ARB, D3 swap TDV8 3.6
Fotka je z 26.7.2012, nicméně tím nechci tvrdit že letos jezdí.
Nic natom, trajekty su odstavene vo Fierze.Strazia ich dvaja pohodaci kludne sa da po nich poprechdzat.No a asi z tejto situacie su najstasnejsie lastovycky ktore to tam okupuju.