klakson troubi.....ale pořád!!!!!
Moderátor: Miky_CZ
klakson troubi.....ale pořád!!!!!
Zdravim. Potřeboval bych pomoc s klaksonem na discovery 2. Včera jsem v 17:00 zaparkoval auto po delším výletě (žádnej extrém) vše fungovalo a bylo vpoho. Dnes ve 4 ráno se sám spustil klaksón. Poprvé na asi 30 sekund. Samo to přestalo. Za 5 minut se to opakovalo. Troubil asi 8 minut.(než jsem zjistil, že to není alarm na domě, kterej nejde vypnout a už sem ho chtěl urvat ze zdi).
Nepřestal ani po odemknutí.Až když jsme odpojil baterku. Po pul hodině jsem to zkusil zapojit...Troubil vesele dál...Vytáhl jsem pojistku abych dojel do práce. Odpoledne jsem ju tam zkusil dat a už netroubí. Vše funguje jak má, ale mám obavu aby se to neopakovalo. Nemáte někdo zkušenost????

- Robo H
- tel.: 0904 528 713
- auto: LR Disco2 Td5
Re: klakson troubi.....ale pořád!!!!!
Hej uz sa mi to parkrat stalo 
Proste bolo zapadnute to tlacidlo vo volante (mas tam dve tlacidla na klakson) Ono to nieje celkom dobre vymyslene a obcas ti nevyskoci uplne.

Proste bolo zapadnute to tlacidlo vo volante (mas tam dve tlacidla na klakson) Ono to nieje celkom dobre vymyslene a obcas ti nevyskoci uplne.
LR Disco 2 , 1999 Td5 ; Gaz 69M 1965
Ale jen tak 12 hodin po přijezdu...spíš sem myslel jestli to nebylo nějaký relátko....zkusím se podívat pod tláčítka
- snusmumrik
- auto: Discovery II
Mne to tiež robilo tlačítko a aj na druhý deň po odstavení - preste tam skondenzovala voda, alebo čo a zopol sa el okruh. 

Takže myslíte, že by se to nemuselo opakovat? Nebo to mám rozhodit a vyčistit?? Sousedi mě nemajo moc rádi....tak radši jezdím bez pojistky. 

No road? No problem...
LR užívej s klidem a rozvahou Angličana, jinak tě dostane do blázince
LR užívej s klidem a rozvahou Angličana, jinak tě dostane do blázince
- Robo H
- tel.: 0904 528 713
- auto: LR Disco2 Td5
Dava , tlacitka najdes na ebay , KRASS Hej , ziadna voda ti tam neskondenzuje , proste to nevyskocilo ako malo , a zoplo... kludne aj po dvanastich hodinach
LR Disco 2 , 1999 Td5 ; Gaz 69M 1965