Neukazuje mi kontrolka mnozstvi paliva
Moderátor: Miky_CZ
Neukazuje mi kontrolka mnozstvi paliva
Nejak mi prestala ukazovat kontrolka rezervy paliva. Pri startovani normalne zasviti, ale kdyz je malo nafty, nejak pod posledni carkou, tak se nerozsviti.
Nema nekdo nejakej napad?
Re: Neukazuje mi kontrolka mnozstvi paliva
TAK TOHLE JSEM ŘEŠIL UŽ TAKY.VYDĚLEJ ČERPADLO PALIVA VEN S NADRŽE A PODÍVEJ SE NA JEZDCE PALIVOMĚRU KTERÝ JEZDÍ PO TIŠTĚNÉM SPOJI A ZKONTROLUJ STAV JAZÍČKŮ JEZDCE.TAKÉ MI TO UKAZOVALO NESMYSLI A REZERVA SE MI NĚKDY ROZSVÍTILA A NĚKDY ZASE NÉ.PŘI TÉ PŘÍLEŽITOSTI SI UDĚLEJ I KALIBRACI PLOVÁKU(ODLITROVÁNÍ A SLADĚNÍ PLOVÁKU SE SKUTEČNÝM STAVEM NADRŽE.JÁ JSEM SI TO NASTAVIL TAK ŽE SE MI REZERVA ROZSVÍTI PŘI 30 LITRECH.MOŽNÁ SE TO BUDE ZDÁT NĚKOMU AŽ PŘÍLIŠ ALE PŘI 30 L JE 100%FUNKČNÍCH UŽ JEN 15 LITRŮ.Stavros píše:Nejak mi prestala ukazovat kontrolka rezervy paliva. Pri startovani normalne zasviti, ale kdyz je malo nafty, nejak pod posledni carkou, tak se nerozsviti.

- Přílohy
-
- ČP1.jpg (36.52 KiB) Zobrazeno 3711 x
-
- ČP2.jpg (41.49 KiB) Zobrazeno 3711 x
-
- ČP3.jpg (32.08 KiB) Zobrazeno 3711 x
- RudaK
- tel.: SONY Xperia Z3
- auto: D III + D 1
Karle jezdec je většinou na koni.Stavros píše:Libore, diky moc, jsem stastnej, ze mam LR, jinak bych se musel o vikendu nudit, nedejboze delat jednu z asi deseti veci, co mam naplanovany.
Jak se sladi ten plovak se skutecnym stavem a ten jezdec je na tom cerpadle kde?

D III - 2,7 TDV - The end result of a lot of hard work.
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "
JAK VYTÁHNEŠ ČERPADLO S NÁDRŽE TAK VŠE UVIDÍŠ.JEZDEC JE SOUČÁSTÍ PLOVÁKU A TIŠŤÁK JE NA TĚLE ČERPADLA.PLOVÁK SI MUSÍŠ NATVAROVAT TAK ABY TI PŘI NALITÍ 15L NIC NEUKAZOVAL A PŘI 30L SE ROZSVÍTILA REZ.TAKÉ ZÁLEŽÍ JAKOU REZ SI CHCEŠ VYTVOŘIT.JÁ JSEM TEĎ HLEDAL NĚJAKÉ FOTO ALE NEMOHU JE NAJIT.JSEM TI TO ASPOŇ NAČMÁRALStavros píše:Libore, diky moc, jsem stastnej, ze mam LR, jinak bych se musel o vikendu nudit, nedejboze delat jednu z asi deseti veci, co mam naplanovany.
Jak se sladi ten plovak se skutecnym stavem a ten jezdec je na tom cerpadle kde?

- Přílohy
-
- PLOVAK.JPG (9.97 KiB) Zobrazeno 3687 x
Takze jeste jednou dekuju Liborovi, uz to mam hotovy. Trvalo mi to asi dvacet minut, vzadu v kufru mam rozrizlej koberec pod tou kapsou a jenom jsem ho vytahnul ven. Potom se oddela kryt cerpadla, odpoji rychlospojky nafty, pozor na barvy.
Povoli se aretace cerpadla, ja to delal sroubovakem a kladivkem, cerpadlo se vytahne ven a ze strany je plovak na kterym je takovej jazycek, kterej tlaci na jezdce, asi tam byl malej tlak, tak jsem ten jezycek jakoby prihnul a vyzkousel a vypada to v poradku, jel jsem na takovej nasep, aby bylo auto v naklonu a kontrolka zustala svitit.
Povoli se aretace cerpadla, ja to delal sroubovakem a kladivkem, cerpadlo se vytahne ven a ze strany je plovak na kterym je takovej jazycek, kterej tlaci na jezdce, asi tam byl malej tlak, tak jsem ten jezycek jakoby prihnul a vyzkousel a vypada to v poradku, jel jsem na takovej nasep, aby bylo auto v naklonu a kontrolka zustala svitit.
- Forsttimber
- tel.: 0903147342
- auto: Def 90 a ex D1 ,110
Re: Neukazuje mi kontrolka mnozstvi paliva
neviete ako je to na d1?
Real Land Rover is built, not bought