Prídavná prevodovka a klíma RR P38 2,5 dse.

Classic, 1995, 2002, 2006, Sport
Odpovědět
Zpráva
Autor
cibajs
tel.: 0911 739 593
auto: RR P38 2,5DSE

Prídavná prevodovka a klíma RR P38 2,5 dse.

#1 Příspěvek od cibajs » 19 srp 2013 19:07

Ahoj všetkým. Potreboval by som poradiť. Mám dva problémy. Prvý problém:na výstupe s prídavnej prevodovky na predný kardan je malá vôla na tej prírube pre kardan. Neviem či to môže byť alebo sú ložiská v prdeli.Druhý problém je že mi nezapina vrtule klimatizacie a klíma nestíha.Minulý rok som daval klímu plniť no neviem či nepušťa. Na ovladani kurenia mi svieťi knižka, mám zlý lavý blend motorček. Vrtule sa na priame zapojenie točia a po naplnení klímy ich tiež nezapínalo.Ak môžte, pomôžte. Vopred ďakujem.

cibajs
tel.: 0911 739 593
auto: RR P38 2,5DSE

Re: Prídavná prevodovka a klíma RR P38 2,5 dse.

#2 Příspěvek od cibajs » 20 srp 2013 16:30

Nikto nič. To je smola.

ssang
tel.: 733149044
auto: jen vzpomínky na LR

Re: Prídavná prevodovka a klíma RR P38 2,5 dse.

#3 Příspěvek od ssang » 20 srp 2013 21:33

cibajs píše:Ahoj všetkým. Potreboval by som poradiť. Mám dva problémy. Prvý problém:na výstupe s prídavnej prevodovky na predný kardan je malá vôla na tej prírube pre kardan. Neviem či to môže byť alebo sú ložiská v prdeli.Druhý problém je že mi nezapina vrtule klimatizacie a klíma nestíha.Minulý rok som daval klímu plniť no neviem či nepušťa. Na ovladani kurenia mi svieťi knižka, mám zlý lavý blend motorček. Vrtule sa na priame zapojenie točia a po naplnení klímy ich tiež nezapínalo.Ak môžte, pomôžte. Vopred ďakujem.
Ty vrtule (ventilátory) tam jsou dvě, takže nejde ani jedna? Mohou být v háji elektromotory těch ventilátorů. Jejich funkčnost se dá vyzkoušet při jejich přpojení na baterku. Když půjdou tak je chyba jinde (předpokládám, že pojistky byly to první co jsi zkontroloval) a pak to bude nejlepší napíchnout na diagnostiku. Termín malá vůle může z pohledu dvou lidí vyjadřovat dost rozdílnou vůli :doh . Podle mě by, ale neměla být odlišná od druhého výstupu, ale ber to jako úvahu.
Skutečně známou osobností se stáváme, když Word přestane naše příjmení podtrhávat červeně.
http://www.remax-czech.cz/reality/re-ma ... av-bursik/" onclick="window.open(this.href);return false;

Odpovědět