*** Pojezdeni, pokecani - jen tak - Stredni cechy,Praha ***

Moderátor: Miky_CZ

Odpovědět
Zpráva
Autor
ssang
tel.: 733149044
auto: jen vzpomínky na LR

Re: *** Pojezdeni, pokecani - jen tak - Stredni cechy,Praha

#2821 Příspěvek od ssang » 20 srp 2013 21:38

injaaa píše:
kovář píše:Já už se vůbec nedivím, že je na mě vobčas někde někdo hnusnej, když vidím, jak může nějakej idiot jezdit pro zábavu v obilí. Pak nás házej všechny do jednoho pytle. Fakt skvělý, můžete na sebe bejt hrdý.
Zase bych to tak s těma idiotama nehrotil, víš prd stejně jako já jak dlouhej ten přejezd úplným krajem pole byl ani jestli tam nebyly už koleje od traktoru... zase tyhle rychlý soudy se silnejma slovama (samozřejmě takhle na dálku :chuckle ) taky stojí za hovno
Taky to pole mohlo být jejich, že :think ?
Skutečně známou osobností se stáváme, když Word přestane naše příjmení podtrhávat červeně.
http://www.remax-czech.cz/reality/re-ma ... av-bursik/" onclick="window.open(this.href);return false;

kovář
tel.: 720355414
auto: Discovery Td5

#2822 Příspěvek od kovář » 20 srp 2013 22:00

Hlavně bych vás chtěl vidět, kdyby to pole bylo vaše.
Možná to trochu nechápete, ale přesně kvůli takovejmhle zbytečnejm píčovinám se dnes nemůže vůbec nikam.
Jezdit po lesní cestě se zakázalo pro to, protože to zase bylo pár chytrákům málo a museli jezdit po lese. S polňačkama to dopadne za chvilku úplně stejně. Zkuste popřemejšlet proč asi.
Pokud bylo chlapi pole vaše, moc se omlouvám.

injaaa
tel.: 724334303
auto: Def 90, D3

#2823 Příspěvek od injaaa » 20 srp 2013 22:08

kovář píše:Hlavně bych vás chtěl vidět, kdyby to pole bylo vaše.
Možná to trochu nechápete, ale přesně kvůli takovejmhle zbytečnejm píčovinám se dnes nemůže vůbec nikam.
Jezdit po lesní cestě se zakázalo pro to, protože to zase bylo pár chytrákům málo a museli jezdit po lese. S polňačkama to dopadne za chvilku úplně stejně. Zkuste popřemejšlet proč asi.
Pokud bylo chlapi pole vaše, moc se omlouvám.
ty si nějak výrazně pamatuješ, že by se smělo jezdit po lesních cestách? jsem rád že mám jasno proč zákonodárci rozhodli jak rozhodli :D

HST
auto: Disco 3

#2824 Příspěvek od HST » 20 srp 2013 22:41

Hele taky bych to nehrotil, nevim, myslim ze chlapi treba dojeli nekam kde to dal nevedlo, nechteli se vracet tak holt si par desitek metru projeli po okraji pole aby se dostali zas na cestu. Asi cilene nikdo do pole jen tak nepojede, na to sou tu lidi rozumny.
Vyrábím XLifter (https://www.xlifter.com) = ovladač vzduchového pérovaní pro D3,4,RRS. (a také http://landroverforum.cz/forum/viewtopi ... =6&t=28825).
Diskoška 3 ve verzi "HST" - předělaná na výletování (a reinkarnovaná Hubertem :D )

injaaa

#2825 Příspěvek od injaaa » 20 srp 2013 22:46

HST píše:Hele taky bych to nehrotil, nevim, myslim ze chlapi treba dojeli nekam kde to dal nevedlo, nechteli se vracet tak holt si par desitek metru projeli po okraji pole aby se dostali zas na cestu. Asi cilene nikdo do pole jen tak nepojede, na to sou tu lidi rozumny.
:yes :yes

Wobl
auto: Defender 110 300tdi

#2826 Příspěvek od Wobl » 20 srp 2013 23:15

Je to tak jak pise HST. Dojeli jsme k poli a cesta nikde. Vzali jsme to co nejvic na kraji, aby jely jenom jedny kola po poli. Jasne ze to nevemu prostredkem... Bylo to nejakejch 200m a z toho pulka byla v uz vyjetech kolejich po traktoru.
Naposledy upravil(a) Wobl dne 21 srp 2013 09:09, celkem upraveno 1 x.

Afterburner
auto: ex RR Classic
Kontaktovat uživatele:

#2827 Příspěvek od Afterburner » 20 srp 2013 23:38

Ach jo, tak příště už sem budu dávat jen videa z "honiček" na dálnici :chuckle

The Siki
auto: RL Defender 110 Td5

#2828 Příspěvek od The Siki » 21 srp 2013 10:25

Je zajímavé že na tomto foru se používajípoměrně často drsné výrazy, hned je každej idiot, když něco někdo prodává je to hajzl a má to drahy....... Jsem tu krátce, možná je to vše mysleno pouze s lehkou nadsázkou, nicméně míra netolerance mi zde připadá větší než je obvyklé. Mám zkušenosti z jiných for a tam by si nikdo něco takového nedovolil........ Trochu jsem se duševně vyzvracel tak se za to omlouvám..... Siki

injaaa

#2829 Příspěvek od injaaa » 21 srp 2013 13:03

The Siki píše:Je zajímavé že na tomto foru se používajípoměrně často drsné výrazy, hned je každej idiot, když něco někdo prodává je to hajzl a má to drahy....... Jsem tu krátce, možná je to vše mysleno pouze s lehkou nadsázkou, nicméně míra netolerance mi zde připadá větší než je obvyklé. Mám zkušenosti z jiných for a tam by si nikdo něco takového nedovolil........ Trochu jsem se duševně vyzvracel tak se za to omlouvám..... Siki
Tak to ti doporučuju offroadforum, tam teprve uvidíš respektive přečteš věci :chuckle a pak si tady budeš připadat jako v bavlnce :D

ale jinak obecně souhlas, ono to je daň za tyhle nové formy komunikace, napsat někomu takhle po netu že je idiot nebo jiné invektivum je strašně snadný a v podstatě bezpečný. Při osobní komunikaci by si to 99% takových pisatelů rozmyslelo, protože nadávat někomu z očí do očí už je trochu jinej sport a i má to i jiné potenciální důsledky :cool

The Siki

#2830 Příspěvek od The Siki » 21 srp 2013 14:07

To Injaa: to máš pravdu, offroadforum je co se týče vyjadřování některých členů pěkný kanál..... Nicméně se domnívám, že zde jsou, nebo by měli být, lidé co mají stejného koníčka, zájem, životní styl či filozofii a krapet úcty jeden k druhému by neškodilo.... nejsem žádnej pánbíčkář nebo tak něco, ale vzájemné urážky lidí co se možná ani neznají a nikdy se neviděli ukazují na osobnostní nevyzrálost, nebo možná rovnou na jakousi duševní poruchu. :Sorry:

kovář

#2831 Příspěvek od kovář » 22 srp 2013 09:13

To je typický příznak dnešní doby.
Jak může někdo přijet na pole, rozjezdit druhému výsledek jeho celoroční práce, finančně ho přímo poškodit a když ho někdo na to upozorní, tak si hrát na uraženýho a o tom, co mu za to jen!!! vynadal, mluvit jako o nevyzrálé osobnosti.
Kdyby jste kluci napsali např. " jó, je to pravda, už by se to nemělo opakovat, a ty kováři hned nenadávej ", tak bych si možná řek, že na tom ještě něco málo bude. Z posledních reakcí ale vidím, že jste ukřivdění sobci, který to udělají zítra klidně znova.
Vždyť přece žrádlo roste v supermárketu, tak co by jste si nevyrazili kluci ze sídliště trochu zablbnout k nějakýmu blbýmu vesničanovy na jeho pole. Vždyť nás přece spojuje stejný koníček a děláme to všichni???
Ono totiž vůbec není pravda, že na pole vjeli náhodou a jenom kousek. Jak vidíte, nejdříve jedou polem s řepkou a potom dalším polem s ječmenem.
Já věřím tomu, že 99% lidí to nedělá, protože v sobě opravdu mají ten kousek úcty k druhým, jak o tom tak pěkně píšeš.

The Siki

#2832 Příspěvek od The Siki » 22 srp 2013 14:42

Milý mě neznámý kováři,
já jsem nepsal o konkrétní situaci, o žádném poli, blbých vesničanech ani o hoších z paneláku. Jen jsem si dovolil úvahu o tom jak se někteří zde vyjadřují o jiných lidech.... ty jsi jenom jeden z mnoha , nevím proč se tedy ty potrefený kováři pořád dál dál rozčiluješ.....Na nervy je dobrý cukr, vem tedy sobě nějakou čokoládovou tyčinku a buď v klidu..... Život je tak krátkej...... :grin: Siki

spata
tel.: 775664455
auto: RANGE ROVER P38 TDS

#2833 Příspěvek od spata » 22 srp 2013 17:57

To je pravda,vzdyt kompletne rozjezdili cele pole a zustaly po nich jamy na mamuty.Opatrna jizda po kraji sucheho pole je fakt nebetycny zlocin.To ani koleje nemohou za sebou zanechat.A kolikrat traktor ci jiny zemedelsky stroj jede stredem pole aby si zkratil cestu domu?To zemedelcovi nevadi? Spata
LAND ROVER JE AUTOMOBIL,OSTATNI JE POUZE DOPRAVNÍ PROSTŘEDEK. A ŘÍKÁM MU ARISTOKRAT,DĚLA MU TO DOBŘE.

kovář

#2834 Příspěvek od kovář » 22 srp 2013 19:46

The Siki píše:Milý mě neznámý kováři,
já jsem nepsal o konkrétní situaci, o žádném poli, blbých vesničanech ani o hoších z paneláku. Jen jsem si dovolil úvahu o tom jak se někteří zde vyjadřují o jiných lidech.... ty jsi jenom jeden z mnoha , nevím proč se tedy ty potrefený kováři pořád dál dál rozčiluješ.....Na nervy je dobrý cukr, vem tedy sobě nějakou čokoládovou tyčinku a buď v klidu..... Život je tak krátkej...... :grin: Siki
Jo, v pohodě. Ty mluvíš o tom, jak kdo kde mluví a já celou dobu o tom, jak se kdo kde chová.
Už to nechci dál rozebírat, nemá to žádný smysl.
Máte všichni samozřejmě pravdu.
Všem, kterých se to dotklo se tedy omlouvám, protože offroad je přece o tom, jezdit si kde se mi zachce a to přece všechny spojuje.

DjALF
auto: Toyota LC 100
Kontaktovat uživatele:

#2835 Příspěvek od DjALF » 23 srp 2013 09:04

videjo pěkný a kousek po poli tímto stylem bych řekl,že je v pohodě s normálním přemýšlením. kluci nejeli nijak prasácky.
Trochu pohled z jiného úhlu. Jel jsem se podívat na pozemek ,kterej jsem chtěl koupit. Koukám do katastru,že je tam obecní nezpevněná přístupová cesta. Říkám si pohoda mrknu na to. Přijedu na místo a ona obecní cesta nikde. Celá ta cesta byla zaoraná nějakým zemědělcem a osazená obilím a to z obou stran (takže houští,les a hned pole). Takže k onomu pozemku jsem se dostal pěšky houštím. No říkal jsem si,že má štěstí, že jsem přijel břichoplazem jinak bych tam tu obecní cestu opět vytvořil ať by se jim to líbilo nebo ne. Protože jsem byl nasrán a celý nohy jsem měl popálený od kopřiv. ale jinak pohoda a na pozemek jsem se :moon
Discovery I 300TDI "Užovka" - lehka OFF kosmetika "už EX"
Toyota Land Cruiser 100 "želva"
http://www.djalf.cz/ http://sportrescue.cz/

The Siki

#2836 Příspěvek od The Siki » 23 srp 2013 10:02

To Djalf: mám podobnou teď úplně čerstvou zkušenost. Jedu si na písecku po oficiální cyklostezce, byla na mapě i v navigaci, i vyjedu z lesa a ...pole. Cyklostezka rozorána, osázena nějakou obilninou.... nasratej ko sviňa jsem se musel prodírat krovím. říkal jsem si - dojedu pro Defa a zplanýruju mu to tam (samozřejmě v místě oné původní cyklostezky) ale pak jsem si řekl že je to škoda energie :devil ....... Jinak písecko nádherné, mohu jenou doporučit :grin: Siki

Wobl

#2837 Příspěvek od Wobl » 23 srp 2013 10:25

DjALF píše:videjo pěkný a kousek po poli tímto stylem bych řekl,že je v pohodě s normálním přemýšlením. kluci nejeli nijak prasácky.
Trochu pohled z jiného úhlu. Jel jsem se podívat na pozemek ,kterej jsem chtěl koupit. Koukám do katastru,že je tam obecní nezpevněná přístupová cesta. Říkám si pohoda mrknu na to. Přijedu na místo a ona obecní cesta nikde. Celá ta cesta byla zaoraná nějakým zemědělcem a osazená obilím a to z obou stran (takže houští,les a hned pole). Takže k onomu pozemku jsem se dostal pěšky houštím. No říkal jsem si,že má štěstí, že jsem přijel břichoplazem jinak bych tam tu obecní cestu opět vytvořil ať by se jim to líbilo nebo ne. Protože jsem byl nasrán a celý nohy jsem měl popálený od kopřiv. ale jinak pohoda a na pozemek jsem se :moon

Jasne ze jsme hovada, ze jezdime vzrostlym obilim, ale na miste jsme to proste vyhodnotili. Vzit to pres pole nez se tam otacet ve vysoky trave kde jsou diry a srazy. Navic tam presne jak pises podle mapy mela bejt polnacka. I kdyz je pravda, ze jsme meli 3 mapy, na 2 byla a na 3 ne. Podle me jsou ty cesty v mapach prebirany z minulosti a nikdo nezjistuje, jak to je ve skutecnosti.

The Siki

#2838 Příspěvek od The Siki » 23 srp 2013 11:04

To Wobl no a dáme zase nějakej trip po polňačkách? Zemědělci už mají i posekáno tak i nějaký pole by mohl být????? :rofl Siki

Wobl

#2839 Příspěvek od Wobl » 23 srp 2013 12:09

Jasne, co pristi vikend?

The Siki

#2840 Příspěvek od The Siki » 23 srp 2013 13:34

Wobl píše:Jasne, co pristi vikend?
Toe blbé bo je v Mnichovicích festiválek Rockování, ale kdyby se to vymyslelo. že třeba tam někde v okolí a večer zajít na rockovou muziku???? To by asi šloooo...... :grin:

Odpovědět