Moderátor: Miky_CZ
Hoď sem foto toho zadku a nemusíš mít strach, že se nesvezeskyicdee píše:nenašel by se někdo, kdo by mi ten můj zadek v jednom aspoň kousek povozil?![]()
Napsala jsi, že chceš aby ti někdo svezl zadek, netušil jsem, že chceš jet taky...skyicdee píše:Vezmu ty odpovědi popořadě
To se vždycky spolujezdec posuzuje podle zadku?![]()
Ne každý zadek se do defa vejdeskyicdee píše:Vezmu ty odpovědi popořadě
Jízda v Defu není trest, to je zážitek![]()
Kousek to doufám půjde. Teda předpokládám, že mě cestou vezmou moji kluci zpátky do FríčkaA třeba si i nějaký kousek to Fríčko zařídím. U Defa mi stačí jet jako spolujezdec, už to samo o sobě je pro mě dost dobrý zážitek.
A není divné, že se zatím ozvali všichni, kdo Defa nemají?![]()
Tak v tom případě nemám problém, můj zadek se tam vejde.jirka116 píše:Ne každý zadek se do defa vejdeskyicdee píše:Vezmu ty odpovědi popořadě
Kousek to doufám půjde. Teda předpokládám, že mě cestou vezmou moji kluci zpátky do FríčkaA třeba si i nějaký kousek to Fríčko zařídím. U Defa mi stačí jet jako spolujezdec, už to samo o sobě je pro mě dost dobrý zážitek.
.
Njn, tak nebudeme slovíčkařitpablo.gs píše:Napsala jsi, že chceš aby ti někdo svezl zadek, netušil jsem, že chceš jet taky...skyicdee píše:Vezmu ty odpovědi popořadě
To všechno vím a vlastně se na to těším. Jednou za čas je to fajnjirka116 píše: Ať si užiješ jízdu klasikou která tě nehýčká zbytečnostma jako je klima, ABS ESP ASR kůže airbak okna sedadla v elektrice vyhřivaný volant atd.
No kousek cesty to máš,to je pravda. Já mám novej výfuk pár dní a nový čepy a stabíky jen o něco málo dýl i s geometrií a to by ses divil jak se to všechno krásně samo zkalibrujeTim píše:Už se docela s polovičkou těšíme, akorát jsem dával nový výfuk, silentbloky a čepy, tak nevím, jestli nebudu spíš radši jako fotoreportér, abych chudáčkovi moc neublížil![]()
A ta moje má strach, že to takovou dálku nedojedem, tak prý jestli to radši nedovezem na podvalu
No no pánovéjirka116 píše:Ne každý zadek se do defa vejdeskyicdee píše:Vezmu ty odpovědi popořadě
.
DěkujuLvice Elsa píše: No no pánovékdyž se tam vejdou ty vaše pr...le
tak snad i dámy
skyicdee píše:DěkujuLvice Elsa píše: No no pánovékdyž se tam vejdou ty vaše pr...le
tak snad i dámy
![]()
Je ale strašný, že když se ženská chce svézt, tak je kolem toho tolik řečí...
fugín píše: Hele to se nesmíš divit,když to tak pěkně podáš.. Kdyby si to napsala třeba na offroad fóru tak to by sis teprve početla. To by bylo příspěvků aspoň na tři strany
. Neboj,zjistíš že lanďáci jsou všichni skvělí.
Njn, asi 350 kmfugín píše:No kousek cesty to máš,to je pravda. Já mám novej výfuk pár dní a nový čepy a stabíky jen o něco málo dýl i s geometrií a to by ses divil jak se to všechno krásně samo zkalibrujeTim píše:Už se docela s polovičkou těšíme, akorát jsem dával nový výfuk, silentbloky a čepy, tak nevím, jestli nebudu spíš radši jako fotoreportér, abych chudáčkovi moc neublížil![]()
A ta moje má strach, že to takovou dálku nedojedem, tak prý jestli to radši nedovezem na podvalu
![]()
Neboj jezdí se pomalinku.....