Moderátor: Miky_CZ
Já myslel že se ti ty lázně nelíbily, když jsi přišel o boty. :-Dsudajs píše:Děkuji všem za perfektní týden,bylo to super.
Perfektní parta lidí,pivo,langoše,lázně,festival a jako třešnička na dortu super terénní vložka!
Doufám že si to někdy zopakujem:-)
Ještě jednou dík mikymu že nás sebou vzal.
Benjo, dík za tip, rozhodně to nemělo chybu. Fesťák parádní, v noci na dnešek jsem pokračoval v párty s těma Olomoučákama co tam byli.Benjamin píše:![]()
detaily si poslechnu někdy u piva Miky...kdyby to šlo, jel bych hned...koukám, že Kubrt do toho šel po hlavě, jak ho znám. Jsem vám tam poslal toho pravého, zase dostala jeho DII asi počudit
... co uz nedorazili aj ked sme sa tesili.Miky_CZ píše: a Karel s Martou, kteří vyjeli o den dřív, měli namířeno na senici a jeli mamutkou. Druhý den volají, že nás dojedou, že mají historku.
... a bola ?Miky_CZ píše: Šubrtovou stezkou (někteří znají), no holky tvrdily, že tam žádná cesta není, karel tvrdil, že tam ta cesta evidentně je.
byla, byla, zvladli jsme to za nejake dve tri hodky a temer bez skod ale bylo extremni suchoDanoDEF píše:... a bola ?Miky_CZ píše: Šubrtovou stezkou (někteří znají), no holky tvrdily, že tam žádná cesta není, karel tvrdil, že tam ta cesta evidentně je.
Já jsem tam nic neviděl.Miky_CZ píše:
byla, byla, zvladli jsme to za nejake dve tri hodky a temer bez skod ale bylo extremni sucho
my jsme jeli autem ve 4-rech lidech, kdyz nepocitam listek na festival a utratu na festaku (a ze sme toho nevypili malo) tak na osobu cca 4000Kč za všeAcon píše:skvelá cestaaký je cca rozpočet na takú dovolenku? Ja mám zakliate obdobie no vyzerá to tak, že svitá na lepšie časy, tak snáď na bud. rok vydá na nejaké Rumunsko alebo Albánsko
rumunsko das aj na predlzeny vikend, taku ukrajinu tiez. stoji to ako sediet doma;-)Acon píše:skvelá cestaaký je cca rozpočet na takú dovolenku? Ja mám zakliate obdobie no vyzerá to tak, že svitá na lepšie časy, tak snáď na bud. rok vydá na nejaké Rumunsko alebo Albánsko
... dal by som si ju znova aj v tomto suchu.Miky_CZ píše:...byla, byla, zvladli jsme to za nejake dve tri hodky a temer bez skod ale bylo extremni sucho
Ve skutečnosti je to vše o dost náročnější, než to zachytí fotkaSafraporte píše:Moc pěkný. Prohlížel jsem fotky a říkal si - s Freečkem bych to dal v pohodě, proč tam vlastně taky nevyrazím![]()
A pak jsem viděl fotky toho sjezdu a bylo mi to jasný, tudy by má cesta nevedla