tel.: 606 742 592
mail.: vasek72@centrum.cz
Moderátor: stan
nj, čekal jsem místo nabídky zprávu, ať se proberuAcon píše:tak to na D2 nevydá a D1 bude pod kobercami asi slušná hnilička
Bud rad ze to z tech aaa nedopadlovasek72 píše:nj, čekal jsem místo nabídky zprávu, ať se proberuAcon píše:tak to na D2 nevydá a D1 bude pod kobercami asi slušná hniličkajak říkám, cena dle auta... měl jsem jednoho D2 rezervovanýho v AAA
stál 65, po týdnu tahání za nos mi maník zavolal, že ho nedopatřenim dostal jinej zákazník.. byl to automat, stav horší ale bez koroze.. něco podobnýho od normálního prodejce by bylo fajn
Ahojvasek72 píše:nj, čekal jsem místo nabídky zprávu, ať se proberuAcon píše:tak to na D2 nevydá a D1 bude pod kobercami asi slušná hniličkajak říkám, cena dle auta... měl jsem jednoho D2 rezervovanýho v AAA
stál 65, po týdnu tahání za nos mi maník zavolal, že ho nedopatřenim dostal jinej zákazník.. byl to automat, stav horší ale bez koroze.. něco podobnýho od normálního prodejce by bylo fajn
taky o ni koukam prijde mi jako by nedavno byla na bazoší bez kol taky a toho arb,možná se mi to zda ale ta zahrada me prijde uplne stejna,barva taky lemy taky stejne tak snorchl ale mžna kecámvasek72 píše:http://auto.bazos.cz/inzerat/27379540/L ... ffroad.php
Neznáte někdo tohle auto? přemýšlím, že se zajedu mrknout... už je udělaný - velké plusjen ten kupovanej nárazník bych asi dal pryč a udělal si něco podle svého gusta
Odvážel jsem ho v minulý pátek. Opravdu se opravovala spínačka, pak už šlapala jak hodinky. Každopádně říkali, že si to někdo zarezervoval v Táboře, ale že když to koupím v Praze hned, tak mi to nechaj. Celkový přístup děs, ale tentokrát to za to stálo. Každopádně pro příště je lepší pro to vyrazit tam, kde to je, ale taky jsem tam jel 4x:-(vasek72 píše:Tak to blahopřeju.. ty za to nemůžeš ale zase do mě uplně vjela zlost, já neměl ani možnost to vidět a už jsem si myslel, že to auto ani neexistovalo i když jsem ho měl zarezervovaný za peníze![]()
Jen pro info, kdy jsi auto koupil? mě pořád říkali, že je někde po servisech a v pátek ráno ho po opravě někdo prodal.
Jen by mě zajímalo, jestli mi ten zmetek lhal.
Tak se mi o něj aspoň hezky starej
tak jsem jí dnes viděl... Ten nárazník má větší cenu než auto. Totální prohnilej vrak jen tak pofidérně polepenej. Zvíšení řešeno za půl dne v garáži bez úpravy dorazů a tlumičů - prý má tvrdší a delší peravasek72 píše:http://auto.bazos.cz/inzerat/27379540/L ... ffroad.php
Neznáte někdo tohle auto? přemýšlím, že se zajedu mrknout... už je udělaný - velké plusjen ten kupovanej nárazník bych asi dal pryč a udělal si něco podle svého gusta