Pokud se Rahan neozve, přijel bys Karle na pivo, přespal tady a ránoSláma Karel píše:stejná je, a pokud to nedopadne tak ji beru já. K

Moderátor: stan
Pokud se Rahan neozve, přijel bys Karle na pivo, přespal tady a ránoSláma Karel píše:stejná je, a pokud to nedopadne tak ji beru já. K
Jestli máš velký kola, dej tam Defáckou... Je na Bazosu. A kdyby na to byl čas a nechtěls jí, zvažuju že si ji vezmu já a prodám svou z autarosta píše:Ahoj ,jestli máš přídavnou převodovku tak napiš nebo zavolej mě se právě vysypala a co za ni všichni píšou co nemají a pak se s nimi nemohu spojit . předem děkuji Rosťa tel. 606 675 178
Pro všechny, kteří nečtou a neustále mne zásobují dotazy, jestli nemám to či ono na D2, znovu cituji mnou aktualizovaný upřesnění CO MI JEŠTĚ ZBYLO a přikládám fotky jednotek a dílů co mi tu leží. Tacho a ovládání klimy je i na RR. Ceny nevím, nabídněte.cyril píše:Tak to zapadly vlakno trochu zaktualizuju. Na disco 2 uz mam jen panel ovladani klimy, pridavnou a automatickou prevodovku, oba diferaky vcetne naprav bez lozisek a naboju a nejaky ridici jednotky. Zbytek je pryc.