radio freelander 2
Moderátor: Safraporte
radio freelander 2
zdravim ,zvazujem kupu freelandra cca rok 2009-2010 a mal by som maly dotaz dalo by se vymenit original radio ?pridam foto na spresnenie
Re: radio freelander 2
No, tak podle me to bude opravdu draha sranda..
Nejsem si jisty, jestli novejsi pujde ovladat z volantu, podle me tam bude uz novejsi ridice jednotka.
Levnejsi varianta je koupit ramecek a nejake pekne 2DIN autoradio s navigaci, dvd a cteckou karet..
Vyber je obrovsky a bude to stat vyrazne mene a bude to jednodussi..
Nejsem si jisty, jestli novejsi pujde ovladat z volantu, podle me tam bude uz novejsi ridice jednotka.
Levnejsi varianta je koupit ramecek a nejake pekne 2DIN autoradio s navigaci, dvd a cteckou karet..
Vyber je obrovsky a bude to stat vyrazne mene a bude to jednodussi..
dekuji moc i kdyz si mne moc nepotesil
Taky jsem o tom premyslel, nicmene kdyz jsem byl u celkem nesmyslnych castek, tak jsem objednal ramecek a v radiích je obrovský výběr a podle mě kvalitnějších a s odnímatelnými panely, takže Ti to nějaký spoluobčan nevytrhne jen, co to uvidí..
On je problem i s tím umístění, pokud nemáš nahoře display, ale jen díru, tak si úplně v.. tak je to mazec protože musíš sundat celou palubku, abys natahal nahoru kabeláž. A po výměně Ti dole zůstane buď původní rádio nebo musíš koupit 2x kastlík a bude to vypadat blbě..
No zkrátka jsem do toho nešel, to není prdel a nová rádia jsou mnohem dál, než to, co dávají..
On je problem i s tím umístění, pokud nemáš nahoře display, ale jen díru, tak si úplně v.. tak je to mazec protože musíš sundat celou palubku, abys natahal nahoru kabeláž. A po výměně Ti dole zůstane buď původní rádio nebo musíš koupit 2x kastlík a bude to vypadat blbě..
No zkrátka jsem do toho nešel, to není prdel a nová rádia jsou mnohem dál, než to, co dávají..
doporučuji Pioneer, sám ho tam mám, rádio, CD, DVD, NAVI, bluetoth a parkovací kamera v jednom včetně originálu rámečku aby to pěkně lícovalo a monitoru pro zadní sedačky. Jediné co se tehdy (před 4 lety) nepovedlo bylo zapojit ovládání z volantu, nebyla redukce a když byla tak už jí nebylo třeba. Jo a do díry nad rádiem si manželka strká sluneční brýle, takže tu jsem zadělat nesměl. Měl jsem strach, že ta navi bude moc nízko a bude se na ni blbě koukat, ale není s tím žádný problém. Fakt je, že to dá autu uvnitř úplně jiný hezčí vzhled (kromě všeho ostatního).
http://www.pioneer.eu/de/products/car_a ... /page.html" onclick="window.open(this.href);return false;
mimo jiné, pokud by někdo chtěl originál rádio, které bylo používané asi měsíc a čtyři roky mi leží ve skříni tak je k dispozici
http://www.pioneer.eu/de/products/car_a ... /page.html" onclick="window.open(this.href);return false;
mimo jiné, pokud by někdo chtěl originál rádio, které bylo používané asi měsíc a čtyři roky mi leží ve skříni tak je k dispozici
takze s toho asi padaako tak citam .a nevypada to nejak blbe kdyz je tam jen prazdnej kaslik?mohli by ste poslat foto jak tam to radio vypada?ptam se proto ,protoze sem vecsinou v cizine a tu navi dost casto vyuzivam tak proto se ptam jestli koupit auto z original navi nebo bude lepsi koupit 2DIN
Můžeš jít třemi směry . První jednoduchá koupit auto s tovární navigací. Druhá možnost koupit 2DIN rádio s navigací nevýhoda dostaneš se na cenu od 15t Kč a samotný display bude utopený někde u řadící páky pro komfort a bezpečnost nic moc. A poslední možnost 2DIN rádio a k tomu přenosná navigace.
Já bych hledal auto s tovární navigací i za cenu toho, že aktualizace map stojí kolem 4t Kč.
Já bych hledal auto s tovární navigací i za cenu toho, že aktualizace map stojí kolem 4t Kč.
D II Td5 manuál + 2'' Lift a nějaký ty drobný úpravy
D II Td5 automat a nějaký ty drobný úpravy
D II Td5 automat a nějaký ty drobný úpravy
http://www.autoscout24.ch/de/d/land-rov ... de&tabid=1" onclick="window.open(this.href);return false; tak co hovorite na tento??ja zijem vo swiss tak preto hladam auto len tu