ne ne už ho mám rád protože od té doby co ho použivám jako městské vozítko tak se kupodivu nekurví a funguje jak má (zvláštníJohny R píše:U Willa je to fuk, on chce Friťáka stejně zabít!

Moderátor: Safraporte
ne ne už ho mám rád protože od té doby co ho použivám jako městské vozítko tak se kupodivu nekurví a funguje jak má (zvláštníJohny R píše:U Willa je to fuk, on chce Friťáka stejně zabít!
Tak to mám smůlu. 28.9.-29.9. jsem přihlášenej na 1) soukromou O.H. Trophy (Orlické hory)Invi píše:OK.Takže termín je sobota 28.9. a věřím, že jsme minimálně 4 Kami, Solty, Zizal a já. Kdo dál?
Toho berte - alespoň vás bude mít kdo tahat z loužísolty píše:mozna mam dalsiho ucastnika.
kolega z prace s Ladou Nivou rikal, ze by si taky zajezdil...LR to sice neni, ale aspon nas bude vic....
Ani nevíš jak mně mrzí,že mně ten termín koliduje s tou OH Trophy kam sem slíbil dorazit už před tím než sem to vaše setkání objevil. No nic,někdy příště. Až budu v sobotu fičet s friťákem někde v Orlických tak na vás budu myslet a držím palce ať se vám to tam vydaří. Hlavně auta moc nerozbijteInvi píše:Zdar! Sobota se blíží tak dám rekapitulaci:
Přijedou: Invi, Kami + 1, Zizal, Solty Kdokoli další se může přidat
Hodina: 10:00 v Paskově