cituji:
"Včera, v neděli 22.9. 2013 byl po svatebním obřadu u Lesního penzionu Bunč v Chřibech v brzkých ranních hodinách (kolem čtvrté hodiny ranní) profesionálně ukraden tenhle veterán automobilu Aero. Rok výroby 1936. Auto zloději pravděpodobně naložili na tažné zařízení nebo do transitu. Na uvedení Aerovky do provozu bylo investováno velké množství času a jeho majiteli dělalo radost o kterou se dělil třebas tím, že na svatební obřady a podobně nabízel dopravu tímto veteránem. Pokud by to bylo možné, poprosil bych jen o sdílení a šíření tohohle odkazu. Kdyby si někdo téhle Aerovky všiml, nebo něčeho nápadného, ať kontaktuje prosím polici ČR, nebo majitele vozu na telefonu 736 445 942. Finanční odměna za informace vedoucí k nalezení. Děkuji Jiří Stodůlka"
Hledá se - AERO
Moderátor: Miky_CZ
Hledá se - AERO
„Kdokoliv obeznámený s předmětem uzná, že je to jasné selhání.“
- tomáš štěpnička
Re: Hledá se - AERO
to je strašný
tohle muselo být asi dopředu naplánované .....přeci nějaký náhodný kolemjdoucí zlodějíček Octávek
neskočí po tomto
přeji aby se auto nalezlo

neskočí po tomto

přeji aby se auto nalezlo
Snad se najde, je to obtížně prodejný, tak třeba debilové udělaj chybu. Hoď to i na Bazos, jako inzerát AERO ukradené, a do Annonce , možná na e-bay, aukro, veteránisti tam chodí na díly i ze zahraničí, tak si třeba někdo všimne
No road? No problem...
LR užívej s klidem a rozvahou Angličana, jinak tě dostane do blázince
LR užívej s klidem a rozvahou Angličana, jinak tě dostane do blázince
- Hubert
- tel.: 724878985
- auto: D1 300 TDI, D3 TDV8
- Kontaktovat uživatele:
taky jsem tam občas přespával a bydlel kousek od tuď (jenom 1 rok) a za tu dobu tak ukradli snad 3 auta.Lassard píše:cituji:
.... Lesního penzionu Bunč v Chřibech
Land Rover Discovery 300 Tdi, AUT, ABS, TC, +2", Front TrueTrack, Rear 100%ARB, D3 swap TDV8 3.6
Máte štěstí že jsem tady. Říkají o mě že jsem odborník. :-) Mám málo času, ale na výzvu se čas vždy najde.
Máte štěstí že jsem tady. Říkají o mě že jsem odborník. :-) Mám málo času, ale na výzvu se čas vždy najde.
- lumberjack
- tel.: 732 808 469
- auto: Defender TD5 110 HT
Useknout ruku, podruhý ruku druhou, pak prostě hlavu... Žádný podmínky a 6 měsíců. Jinak se tohodle svinstva nikdy nezbavíme. Nechceš bejt fér, ok, ale počítej s následkama.
Přeji ať se auto vrátí do rukou majitele.
Přeji ať se auto vrátí do rukou majitele.
- MOPADŽI
- auto: Def,Def a Def+Disco
- Kontaktovat uživatele:
Smutný příběh. Věřím že bude mít dobrý konec.
Tahle auta se snad na díly nerozebírají, aby se pak rozprodala na vrakovišti.
Tahle auta se snad na díly nerozebírají, aby se pak rozprodala na vrakovišti.
Čas a Land Rover, nezastavíš... www.mopadzi4x4.eu