MOPADŽI píše:ronald píše:.......ještě hlásím z Kolína kamaráda Davídka s červenou 110. Defem.
Rony
máš ho tam nick.: Davídek110 - může být????
Elsa
Tak to je zajímavá shoda. Náš kolínský Davídek nemá nick. Je to tím pádem druhý "Davídek"

rony
Moderátor: Miky_CZ
MOPADŽI píše:ronald píše:.......ještě hlásím z Kolína kamaráda Davídka s červenou 110. Defem.
Rony
máš ho tam nick.: Davídek110 - může být????
Elsa
Kanec píše:Já se taky hlásím na seznamJeště bych měl dotaz nepojede někdo v pátek z okolí Náchoda potřeboval bych přivézt přítelkyni já pojedu brzo a ona končí v práci až v 16:00. Díky
Mám v tom pěkněj hokejLvice Elsa píše:To RONALD:
no každopádně David od Adama nemá nick Davídek- takže nick zůstává pro tvého frenda (tak ať si ho pamatuje do Mohelnice) Elsa
![]()
ronald píše:Mám v tom pěkněj hokejLvice Elsa píše:To RONALD:
no každopádně David od Adama nemá nick Davídek- takže nick zůstává pro tvého frenda (tak ať si ho pamatuje do Mohelnice) Elsa
![]()
Adam s Davidem je jasný a k tomu ještě jeden David. Ten žádný nick 110 nemá, není na foru registrovaný.
No prostě nás přijede z Kolína hodně
rony
Paráda Pavle.PavelK píše:Taky dojedeme abychom tu LR partu trochu zaředili![]()
Pavel a Marika
jj vezmeme i film a najetý trasy v gpxMOPADŽI píše:Paráda Pavle.PavelK píše:Taky dojedeme abychom tu LR partu trochu zaředili![]()
Pavel a Marika
Vezmi prosím fotky z Marokánska a jestli je to bude možné tak mě ukážeš i nějaké ty cestičky kde jste tam brouzdali.
Předem děkuji.
To pojede. Už se skládaloinjaaa píše:Když mi pojede auto tak dojedu, ještě potvrdím
P.