Mám problém s motorem u LR Disco 1 300 automat s občasným vypadnutím výkonu a rozsvícením chekengine , výpadek výkonu trvá cca 1 s a potom zase naskočí( někdy to cuká mnohokrát po sobě výpadek 10s jízda výpadek atd) tato závada se objeví po vypnutí ohřátého motoru a po cca 10min opět nastartování - není ale pravidlem. Co to může být?
Tato závada se objevila na cca před 10 tis km stačilo očistit kontakty na váze vzduchu a přestalo to, nyní se to opakuje velmi často.
Prosím o radu, díky
Váha vzduchu?
Moderátor: Miky_CZ
- Sláma Karel
- tel.: +420608333403
- auto: to se mi sem nevejde
Re: Váha vzduchu?
Nejlépe asi zajít na diagnostiku. Může to být i špatný řídící vstřik atd atd.
K
K

POUŽITÉ NÁHRADNÍ DÍLY NA VŠECHNY LAND ROVERY --- tel 608333403 --- email rangerover@volny.cz --- http://www.lrslama.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
28 let praxe
28 let praxe
- jareku
- tel.: 737 347 753
- auto: RR L322+DEF+SIII
Ahoj, mel jsem stejny problem a resili jsme ho skoro mesic. Vymena cerpadla, jezdeni s diagnostikou v aute atd. atd. Vzdy kdyz se to jevilo jako opravene, ujelo se trochu vice km a bylo to zpet. Nakonec jsem nechal vydelat celou elektriku a predelali jsme to na "manualni" cerpadlo, plyn pomoci "bovdenu" ...Uz s tim mam najeto pres 300 km a auto slape jak hodinky. V pripade zajmu mam vsechny dily vymontovane k dispozici na prodej. Cena dohodou.
Live long and prosper.
- Radek J1
- auto: LR Discovery 1
- Kontaktovat uživatele:
Tak to vypadá, že stačilo váhu vzduchu pořádně vyčistit a přejít kontakty/čerpadlo, váha atd/ a přestalo to,- technickým benzinem jsem jí vyčistil a nechal vyschnout.
R.
R.
A to kdybys jí dal novou to by byla teprv změna. Já řešil něco podobnýho na mojí DII a po vičištění váhy znatelný zlepšení pak známej řikal stejně ji vyměň,protože už nedává hodnoty co má. Poslech jsem a auto chodí ještě lípRadek J1 píše:Tak to vypadá, že stačilo váhu vzduchu pořádně vyčistit a přejít kontakty/čerpadlo, váha atd/ a přestalo to,- technickým benzinem jsem jí vyčistil a nechal vyschnout.
R.