Problem so startovani na DII
Moderátor: Miky_CZ
Problem so startovani na DII
Zdravim,
Kedze sa mi tazko hladaju konkretne veci na cesko-slovenskom forume, musim zascat novu temu, aj ked mozno sa to niekde riesilo, tak sa ospravedlnujem ak ano.
Moj problem je v tom, ze pri starte (prepnem na I potom II a potom start) len pocujem cvaknutie a nic sa nestane. Otocim to do nuly a skusam opat a nic. Naskoci to pri druhom, tretom, niekedy stvrtom starte.
Ziadnu chybu na dashboarde nerozsvieti, tvari sa, ze elektricky je OK - vsetky svetla a podsvetenia svietia tak ako maju.
Mam automaticku prevodovku, startujem na zaradenom P.
Voda v palivovom filtri neni.
Ked to chyti, tak to ide normalne ako ma, spravim aj dvesto, tristo kilakov a ide to normalne, ziadne problemy to nerobi.
vdaka
-pale
Kedze sa mi tazko hladaju konkretne veci na cesko-slovenskom forume, musim zascat novu temu, aj ked mozno sa to niekde riesilo, tak sa ospravedlnujem ak ano.
Moj problem je v tom, ze pri starte (prepnem na I potom II a potom start) len pocujem cvaknutie a nic sa nestane. Otocim to do nuly a skusam opat a nic. Naskoci to pri druhom, tretom, niekedy stvrtom starte.
Ziadnu chybu na dashboarde nerozsvieti, tvari sa, ze elektricky je OK - vsetky svetla a podsvetenia svietia tak ako maju.
Mam automaticku prevodovku, startujem na zaradenom P.
Voda v palivovom filtri neni.
Ked to chyti, tak to ide normalne ako ma, spravim aj dvesto, tristo kilakov a ide to normalne, ziadne problemy to nerobi.
vdaka
-pale
-pale
-
- tel.: 608 600 360
- auto: D2, Def 130
Re: Problem so startovani na DII
hledej startér a do něj nové kontakty. Existuje na to opravná sada.
To co se ti nejspíš stává je, že sice cívka ve startéru přimáčkne kontakty, ale ty už jsou tak omačkané a opálené, že se nesepnout a tím pádem se startér nezačne točit. Nepomůže ani poklepání dřevěnou tyčí nebo kladívkem.
To co se ti nejspíš stává je, že sice cívka ve startéru přimáčkne kontakty, ale ty už jsou tak omačkané a opálené, že se nesepnout a tím pádem se startér nezačne točit. Nepomůže ani poklepání dřevěnou tyčí nebo kladívkem.
Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
- Robo H
- tel.: 0904 528 713
- auto: LR Disco2 Td5
Ahoj, nevolal si mi ty nahodou v auguste? Pokial ano tak sme sa bavili ze sa ozves po Sahare a uz si sa mi neozval.
LR Disco 2 , 1999 Td5 ; Gaz 69M 1965
Nie, urcite som to nebol jaRobo H píše:Ahoj, nevolal si mi ty nahodou v auguste? Pokial ano tak sme sa bavili ze sa ozves po Sahare a uz si sa mi neozval.

-pale
MadTom píše:hledej startér a do něj nové kontakty. Existuje na to opravná sada.
Tie opravne sady, sa daju niekde podla niecojo najst? V nejakom LR e-shope?
-pale
Naposledy upravil(a) archanger dne 01 říj 2013 16:47, celkem upraveno 1 x.
-pale
ja sa bojim, ze ho budem musiet zriesit, pretoze teraz je zlaaa situacia financna, zlaaaapetmic píše:pozrel by som sa na starter

-pale
-
- tel.: 608 600 360
- auto: D2, Def 130
http://www.ebay.co.uk/itm/DEFENDER-DISC ... 3a814b669a
Cena je 10 GBP - jestli to má někdo tady netuším.
Cena je 10 GBP - jestli to má někdo tady netuším.
Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
Jednoducha oprava za par euro. Ve firmě startex Bratislava http://www.startex.sk" onclick="window.open(this.href);return false; objednejte kontakty na landrover. Kdyby chtěli fotku, písni mi do SZ. Cena cca 5 euro.
Pak je trochu pruda vyndat startér, hlavne horní matku. Je to 15, ostatní šrouby jsou 13. Jde to Alf poměrně dobre golou, kdyz pouzijes takovy ten kloub. Kontakty pak vyměníš za par minut
Hodne zdaru
Pak je trochu pruda vyndat startér, hlavne horní matku. Je to 15, ostatní šrouby jsou 13. Jde to Alf poměrně dobre golou, kdyz pouzijes takovy ten kloub. Kontakty pak vyměníš za par minut
Hodne zdaru
Naposledy upravil(a) Diglobe dne 02 říj 2013 18:09, celkem upraveno 1 x.
DIII
Defender 110, Td5, 2" OME, WARN9000
- petr pp
- tel.: 0903790668
- auto: def 90
urcite je to v kontaktoch a ma ich aj litep4X4
- Robo H
presne tak, ako pise Diglobe , je to pomerne jednoducha vec , pises v profile BA tak pokial si z bratislavy tak v tom nevidim problem. Ked s tym chces pomoct kludne zavolaj
- vladob8
- tel.: +421905582959
- auto: D2 Td5
Nemalo to byt http://www.startex.sk/" onclick="window.open(this.href);return false;Diglobe píše:Jednoducha oprava za par euro. Ve firmě startex Bratislava http://www.statex.sk" onclick="window.open(this.href);return false; objednejte kontakty na landrover. Kdyby chtěli fotku, písni mi do SZ. Cena cca 5 euro.
Hodne zdaru

Zdravim Vlado.
Discovery II Td5, r.2000, manual, SLS, ACE, 2" lift, winch, At2 265/75R16
Sharan 2011 2,0TDi 4motion
Pravdu mas, vypadlo mi pismenkovladob8 píše:Nemalo to byt http://www.startex.sk/" onclick="window.open(this.href);return false;Diglobe píše:Jednoducha oprava za par euro. Ve firmě startex Bratislava http://www.statex.sk" onclick="window.open(this.href);return false; objednejte kontakty na landrover. Kdyby chtěli fotku, písni mi do SZ. Cena cca 5 euro.
Hodne zdarukupoval som tam uhliky do startera a diodovy mostik do alternatora, zozenu za lacny peniaz vsetko...

DIII
Haluz, odkedy som sa zacal stazovat uz prestal robit problemy
).
Dakujem prispievatelom, aj tym co sa ponukli mi pomoct s opravou, na dalsi tyzden to pojdem Robovi dat rozobrat
.
-p
le

Dakujem prispievatelom, aj tym co sa ponukli mi pomoct s opravou, na dalsi tyzden to pojdem Robovi dat rozobrat

-p

-pale
- Robo H
archanger píše:, na dalsi tyzden to pojdem Robovi dat rozobrat.
-ple
Spolocne sa do toho pustime a myslim ze s tym nebude vela prace.
Chlapi, nemáte někdo foto toho kontaktu?Diglobe píše:...Kdyby chtěli fotku, písni mi do SZ. Cena cca 5 euro.
Mockrát díky!
H.
Ty kontakty jsou každý jiný. Jeden (v ose) obdélník a dhyhý který je umístěn symetricky bych nazval /srpek měsíce. K sehnání např na Ebay nebo např. Elancar.cz. Jak jsem se s Elanem bavil, tak obdelníkový kontakt za desetikoruny, ten druhý stokoruny
Lidičky tam prý dávají obdelníkové na obě strany. Jak to dlouho vydrží netuším, mě mezi tím dorazili z Ebay a v Elancaru jsem kupoval pouze (prevevtivně) středový kontakt za cca 350,-

- vladob8
- tel.: +421905582959
- auto: D2 Td5
honzeeek píše:Chlapi, nemáte někdo foto toho kontaktu?Diglobe píše:...Kdyby chtěli fotku, písni mi do SZ. Cena cca 5 euro.
Mockrát díky!
H.
Zdravim Vlado.
Díky!!!