Len pekne srobuj Patrik a stihnes to...PatrikM píše:Gusto ahoj je mi ľúto ale pravdepodobne nedorazím auto mám ešte na kolíkoch a pravdepodobne ho do zrazu nestihnem spraviť .. ak tak by som prišiel mrknnúť na bruchoplaze ...

Moderátor: Miky_CZ
Len pekne srobuj Patrik a stihnes to...PatrikM píše:Gusto ahoj je mi ľúto ale pravdepodobne nedorazím auto mám ešte na kolíkoch a pravdepodobne ho do zrazu nestihnem spraviť .. ak tak by som prišiel mrknnúť na bruchoplaze ...
pockajte na nasLaci L&K píše:Oleg a stretavku si dame na Agipke v ZM ako minuly rok?
Urcite by sa chalani chitili, minimalne na dobry gulasik a Jurko super postreh, ja som inak osvetu siril poctivojuro píše:Gusto nenašiel som na 4x4club alebo 4x4nazory tento zraz nebolo by aj tam informuvať?
Nedaval som to nikam okrem Land Rover fora,bol by som rad,keby to bol zraz Land Roverov...juro píše:Gusto nenašiel som na 4x4club alebo 4x4nazory tento zraz nebolo by aj tam informuvať?
petr pp píše:Gusto tak neviem ci si preistotu nenamontujem 2 navijak aby ste ma nemuseli tahat nech nespravym hanbu!
Takyto pristup sa mi paci!!!hrabe píše:petr pp píše:Gusto tak neviem ci si preistotu nenamontujem 2 navijak aby ste ma nemuseli tahat nech nespravym hanbu!
Nemám naviják,Godrichy,špéru , lift ,šnorchel , uzávěrku mezinápravy ani jiné vychytávky ale na ten srnčí guláš musím. V nejhorším mě za panáka někdo dotáhne na gulášovisko.
Gusto píše:... a bude aj snorchlovacka...