Odesláno z mého MK16i pomocí Tapatalk 2
Moderátor: Safraporte
Ale tak zas tak zlý to nebude ne? Já teda taky měnil spoustu věcí už, ale většinou spotřebka jako kotouče atd... Navíc, nejsou to nový auta už, tak to člověk tak musí taky brát. Já do Free I šel s tím, že se tam bude spousta věcí s*át, ale zatím musím zaklepat není to žádná hrůza...astero píše:Toto poznám, nie síce s ložiskami, tam som ešte nedospel, ale so spojkou. Denne kontrolujem hladinu v nádržke - paranoja, a raz za týždeň dlievam deci, tečie mi to hydraulické ložisko, veď má už 5mesiacov a najazdilo skoro 3tis. Teraz idem meniť žhaviče, bo ťažko štartuje, a to býva ešte len 0°C. Keď niekam idem tak stale čakam čo sa zas poserie a na cesty si beriem náradie. Má to slabý výkon - asi vstreky, viscio v prdeli - do zatáčky sa šprajcuje, ird začína hučať, zadný dif tečie.. Keď mi kamienok jebne o podbeh, tak ma automaticky napadne niekoľko vecí, čo sa práve posrali a koľko zas vysolím za diely.. A to som musel predať Mondeo a Nivu aby som toto kúpil. Čo mi na toto vraví ženská radšej ani nenapíšem.
A to sa tu raz do týždňa najde zúfalec, čo chce ešte free1 kúpiť..