D4 predni Svetla, nesviti Led,,,
Moderátor: Miky_CZ
D4 predni Svetla, nesviti Led,,,
Ahoj mam nově D4 S, nesviti mi predni ledky v original svetlech, nemam xenony,, jde to ozivit nejak prez diag. nebo tam vubec led neni?
dekuji vsem za radu.
dekuji vsem za radu.
- cyril
- tel.: iphone
- auto: D4,110,130,90,F2,107
Re: D4 predni Svetla, nesviti Led,,,
Jestli mas d4 s motorem 2,7 tak jsem slysel ze tam to nejde ani pres diagnostiku.
uz mam D4 s 3.0
- cyril
Tak to nevim. Moje i dalsi D4 co znam, sviti jiz z vyroby. Predpokladam ze to nema nic spolecneho s verzi S-SE ci HSE. 

tak jsem vyndal svetlo a zjistil jsem ze tam zadny ledky ani nejsou...

- cyril
Tak musíš mít nějakou ostrouhanou pracovní verzi. Ale co vím, tak to byly jen 2,7 na počátku produkce D4. Jakej rok výroby to je? Ať se taky trochu poučím...Máš měchy a terrain response? ?
Dík.
Dík.
Mam jak mechy tak terrain response, tak nevim
, budu je tam muset nejak dat...
je to rok 04/2011

- Hubert
- tel.: 724878985
- auto: D1 300 TDI, D3 TDV8
- Kontaktovat uživatele:
Ne nejedná se třeba o model určený do země, kde není povinné denní svícení? 

Land Rover Discovery 300 Tdi, AUT, ABS, TC, +2", Front TrueTrack, Rear 100%ARB, D3 swap TDV8 3.6
Máte štěstí že jsem tady. Říkají o mě že jsem odborník. :-) Mám málo času, ale na výzvu se čas vždy najde.
Máte štěstí že jsem tady. Říkají o mě že jsem odborník. :-) Mám málo času, ale na výzvu se čas vždy najde.
-
- tel.: 608 600 360
- auto: D2, Def 130
Vyfoť to, až pojedu k Cyrilovi, kouknu na tu jeho svítící a třeba mě napadne, jak je tam jednoduše dodělat. Nebo se kouknu až půjdu na oběd okolo Cartecu, tam to sice bude nesvítící, ale aspoň něco.
Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
Stale su v nejkej kombinqcii v ponuke aj halogeny bez "signatury" - niekde som to videl pri Sku. Ale ak by tam tie pasiky aj boli-tak to nejde zapnut samostatne ako denne LED svietenie. Svieti to len spolu so stretavacimi ak sa dobre pamatam.
Diagnostika na LR: diagnostika, aktivacie pridavnych funkcii, upravy konfiguracie auta
http://www.landroverforum.cz/forum/view ... =12&t=8896
http://www.landroverforum.cz/forum/view ... =12&t=8896
Koukal jsem na to a melo by to jit dodelat, jen je potreba rozebrat svetlo dodat tam ty ledky...
A napojit nejspis primo na zdroj od parkovacky...
A napojit nejspis primo na zdroj od parkovacky...
-
- tel.: 608 600 360
- auto: D2, Def 130
Pokud by se tam dodali ty LEDky, tak není problém je zapojit jako klasické denní světla - tj. svítí furt, dokud se nezapnou světla jiná.
Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
- cyril
Jde to zapnout na druhou polohu samostatne, jako obrysovky. Takze se zadnimi lampami, ale bez potkavacek. Oproti soucasnym LED lampam u konkerence jsou to ale bludicky. Takze mam zapnuto porad na rezim "auto" a svitim stale potkavackami - xenony.evo828 píše:Stale su v nejkej kombinqcii v ponuke aj halogeny bez "signatury" - niekde som to videl pri Sku. Ale ak by tam tie pasiky aj boli-tak to nejde zapnut samostatne ako denne LED svietenie. Svieti to len spolu so stretavacimi ak sa dobre pamatam.
- petr štrof
- tel.: 603799382
- auto: LR Disco 3 HSE 2006
auto máš nejspíš ještě v záruce , tak co na to autorizovaný servis?
u Mejznara jsem viděl D3 s obyč světlama a někdo do nich svépomocí nabastlil čajna xenony.
To byla v autě teprve diskotéka, palubka občas blikala osto šest. Se to borcovi vyplatilo.
Proto bych volil spíš autorizovanej servis , kde budeš mít záruku , nejsou ledky jako ledky.
čauu petr
u Mejznara jsem viděl D3 s obyč světlama a někdo do nich svépomocí nabastlil čajna xenony.
To byla v autě teprve diskotéka, palubka občas blikala osto šest. Se to borcovi vyplatilo.
Proto bych volil spíš autorizovanej servis , kde budeš mít záruku , nejsou ledky jako ledky.
čauu petr
Tak uvidim, rad si necham poradit co tam dat za ledky... Nemam ani xenony, ma nekdo zkusenost s predelanim pomoci nejake kvalitni sady?
Pokud chceš i xenony tak bych přemýšlel o kompletních originálních světlech. Cokoli jiného je jen bastl který další kupující moc neocení .
D II Td5 manuál + 2'' Lift a nějaký ty drobný úpravy
D II Td5 automat a nějaký ty drobný úpravy
D II Td5 automat a nějaký ty drobný úpravy