Veľké poďakovanie Gustovi a Renému a aj celému organizačnému týmu za perfektnú akciu!!! Bolo super a aj počasie nám vyšlo,takže jednoducho deň na veľkú jednotku Samozrejme večera bola čerešnička na torte
Range Rover Classic 300Tdi , Range Rover Classic vogue s 2,5TD
Ale prosímťa,veď to si tam naschvál namazal blato z kaluže .
A ešte raz veľké poďakovanie organizátorom za pohodové podujatie.
ps:Ostal som to tam strážiť,ale niekto to tam v noci rozkrádal tak som im radšej nezavadzal Bál som sa aby mi nevypili slivovicu čo mi zvýšila
Opäť výborná akcia.
Gusto, René a spol. odviedli ste kus kvalitnej roboty a mne ostáva, len konštatovať, že to bola strávená sobota s priateľmi podľa môjho gusta. Chcel som vzniesť trochu kritiky k hudbe na trati, ale baby ma "zrušili" , že to bolo výborné, tak neviem... . Už teraz sa teším sa na video a ďalšie stretnutie blízkeho druhu.
Miro
fakt skvelá akcia. Deckám som slúbil, že zapadneme, tak som to praskol do prvej jamy cez ktorú vraj ešte nikto nešiel... no a slub bol splnený Trať po dažďoch zasa o niečo náročnejšia. Teda tak akurát aby to bolo ešte bezpečné, al eaby z toho bol aj zážitok pre posádky. Lesná vložka... čo dodať skvelé
Tá hudba... tiež som to komentoval a tá moja ma zrušila, že to tak má byť. Mne ani nevadila, ja mám hudbu rád, len bola zbytočne nahlas. V bufete sme na seba museli skoro kričať...Takže len taký malý námet: hudba OK len skôr ako kulisa čo neruší v rozhovoroch
Po 2 Discovery2 Discovery4 2009, 2,7TDV6, ARB, navijak, ochrana podvozku, ochrana zadného diferáku, 2 uzávierky, strešný nosič, led rampa, pracovné svetlá, X-Lifter... pravidelne dôkladne servisovaná, jazdíme každoročne Balkán a nechcem tam mať problém.
Som rad,ze sa vam u nas v Partizanskom pacilo... sice ta jazda po okoli bola nekonecna a este sa to natahovalo zastavovanim koli natacaniu videa,za co sa vam ospravedlnujem,ale myslim,ze na trati ste si zajazdili aspon tak dobre,ako ja... a to som si myslel,ze nebudem mat na jazdenie pori povinnostiach ani cas...
A to pregulane disco,to sa nestalo tu... to som priniesol cez tyzden na diely a zatial je pojazdne,tak ho Rene zobral vyvetrat...
ano, ano a esteraz ano. Blato bolo tento rok objednane ovela kvalitnejsie ako minule, dakujeme za celu Zilinu. Pozdravujeme usporiadatelov a tesime sa na 3. rocnik. Klobuk dolu pred Gluuu.tv, tento rok to vymakali chalani na maximum, a to som este nevidel ani to video.
Vsetko dobre vsetkym. Zostavam s pozdravom: Heavy Metal!
...sice ta jazda po okoli bola nekonecna a este sa to natahovalo zastavovanim koli natacaniu videa...
Nie, nie. Pre mňa jazda po okolí bola parádna. Vidieť pekne upravené usadlosti spolu s nádherne sfarbenou jeseňou to je to pravé orechové. No a tie zastávky kôli videu neboli až také hrozné. Po zhliadnutí videa z I.ročníka je jasné, že je to na profi úrovni, no a to chce trochu času na prácu.
Miro