Samolepky,polepy
Moderátor: Miky_CZ
Samolepky,polepy
nabízím všemožné i nemožné samolepky na vaše miláčky za rozumné ceny, samolepky jsou z hotoveny z kvalitních folii ktere odolávají vnějším vlivům až 7 let u bílé a černé a 5 let u barevné.
zdarma vám vytvořím návrh i cenovou nabídku, popřípadě rád zašlu vzorník barev.
bližší info a objednávky SZ nebo na emailu grafika@zepos.cz
V oblasti Jičín, Semily a okolí možnost polepení.
FB: https://www.facebook.com/GrafikaZepos
zdarma vám vytvořím návrh i cenovou nabídku, popřípadě rád zašlu vzorník barev.
bližší info a objednávky SZ nebo na emailu grafika@zepos.cz
V oblasti Jičín, Semily a okolí možnost polepení.
FB: https://www.facebook.com/GrafikaZepos
- Marcel1,8
- tel.: 603310481
- auto: LR freelander 1,8
Re: Samolepky,polepy
Právě jsem si objednal nápisy,polep na své fríčko,reakce byla rychlá,domluva taky,ani jsem nevěděl jaké jsou možnosti až do teď,Cena je přímo lidová,teď čekám jen na grafické návrhy.Budu informovat o průběhu a výsledku,
Jakékoliv dotazy rád zodpovím i zde:)
- fugín
- tel.: 777001161
- auto: ex free 1,8/Disco2
Doufám že se nám potom s polepem na autě pochlubíš,ať vidíme jak vypadá .Marcel1,8 píše:Právě jsem si objednal nápisy,polep na své fríčko,reakce byla rychlá,domluva taky,ani jsem nevěděl jaké jsou možnosti až do teď,Cena je přímo lidová,teď čekám jen na grafické návrhy.Budu informovat o průběhu a výsledku,
EX: Freelander 1 1,8 benz. 2002
Akt.: Discodvojka Td5 2004 Žoffka-strašně drahá
Akt.: Discodvojka Td5 2004 Žoffka-strašně drahá
Potřeboval bych pár nálepek na kajak vyrobený z polyethylenu. Musí odolat sladké i slané vodě a slunku . PE povrch je problém, troufneš si ?
Dvakrát do jedné řeky nevstoupíš.
Na aute tyto samolepky odolavaji, vode, v zime soli a dalsim vlivum, a nemam zkusenosti s PE povrchem, ale za zkousku nic nedame.
- Marcel1,8
- tel.: 603310481
- auto: LR freelander 1,8
Tak nálepky jsou na svém místě,čekal jsem na lepší počasí a dnes se konečně zadařilo,mě i mé polovičce se moc líbí a to je důležitý,abych mohl pokračovat v dalších plánech.Nějaké trubky,nášlapy,přídavné světla,zvednutí,větší kola,stř.box,atd. a atd.Tak zatím tohle.