převodka řízení - prodej, výměna
Moderátor: stan
- František115
- auto: RRC 200Tdi
převodka řízení - prodej, výměna
Prodám řevodku řízení, chtěl jsem jí na svého RRC místo mojí vlhnoucí, nicméně je jiná než mám, tak bych ji přepustil. Už byla vyndaná, takže nevím jak na tom je. Koupil jsem za 1000Kč a rád bych moc netratil, nebo vyměním za něco na RRC - mřížky na světla, boční blinkr, disky (s doplatkem), atd...
- Hanys_a_Kaca
- tel.: 775 173 983
- auto: DEF110+D2+RRC
Re: převodka řízení - prodej, výměna
Jestli neteče tak si ji za tisíc dobře koupil a zase snadno prodáš...
zejtra mrknu jestli by mi nepásla na můj rrc a když jo tak ji vezmu... mřížky na světla můžu přenechat zadní a něco doplatim kdybys měl zájem 

- František115
Dobrá cena jestli neteče to je, nicméně já nevím jestli neteče.
Káfič: Mřížky plus nějaký doplatek bych bral a neměl bys to daleko.
Káfič: Mřížky plus nějaký doplatek bych bral a neměl bys to daleko.
podle fotek, resp podle třetí, vypadá že úplně netěsnila... nicméně já sem ji sháněl na pokusy abych právě zkusil přetěsnění takže by mě to ani nevadilo.... zejtra omrknu a dam echo 

Ahoj, mam tu svojí tak obalenou bahnem a olejem že nejde pořádně identifikovat
ale jistá podobnost tam je. Takže bych to risknul. Pokud bys chtěl ty mřížky tak předem hlásim že je třeba trochu srovnat držáky ale to by neměl bejt problem. Doplatil bych samozřejmě. Číslo na mě je 777888026 tak kdybys chtěl šmelit cinkni mi prosím. Nenašel jsem tu na tebe telefon. Dik Petr

- Mirko
- auto: RRC´s
- Kontaktovat uživatele:
Ta prevodka s 3-sroubovym vikem je na starsi modely. obaa tam uz budete mit 4-sroubove viko.
Děkuji Mirko! Zkusím tam odloubat bahno
To je takovej trabl ve víčku? Jako že nejde přizpůsobit?

- František115
Ahoj,
mě přišla taky podobná, ale kamarád co mi to tam měl zkusit vyměnit narazil na problém se šrouby (anglické - koupil jsem a jsou k tomu), nicméně pak ještě trubky - hadice jsou jiné, takže by to bylo složité. Jestli to budeš chtít testnout, nebo prohlídnout, tak mi zavolej na 775 893 644 (mám to v kufru a stojím u synkáče).
František
mě přišla taky podobná, ale kamarád co mi to tam měl zkusit vyměnit narazil na problém se šrouby (anglické - koupil jsem a jsou k tomu), nicméně pak ještě trubky - hadice jsou jiné, takže by to bylo složité. Jestli to budeš chtít testnout, nebo prohlídnout, tak mi zavolej na 775 893 644 (mám to v kufru a stojím u synkáče).
František
omlouvám se za mlčenlivost ale nějak sem nestíhal.... tak při dobré paměti a že chvilku běží forum.... mam na tom víku skutečně 4 šrouby (ne že bych nevěřil Mirkovi ale spíš sem doufal že tam mam bastl) Takže převodku neužiju bohužel. Nicméně ty mřížky na zadní světla můžu přenechat za lahvinku něčeho dobrého kdybys chtěl nebo za pár stovek. Děkuji za trpělivost. Petr
- František115
Já taky teď nějak nestíhám, na mřížky se určitě nějak domluvíme (kdyby bylo něco dobrého třeba domácí slivovice, tak by to bylo skvělé
), zkusím zavolat koncem týdne.
Převodka je tedy volná, kdyby někdo potřeboval.

Převodka je tedy volná, kdyby někdo potřeboval.
No já si koupil taky tuto starší, jediné rozdíly bili v průměru šroubů v řízení (vyřízl jsem nový závit) a v pruměru šroubení na hadicích (taky si zařádil závitník).
Teď už mi auto po silnici nekličkuje.
Teď už mi auto po silnici nekličkuje.
http://www.kamaradiii.estranky.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;
RRC 3,9 V8 ,33x12,5x15, jemně zvýšen ,nezávisle vytápěn,tel +420 603 747 008
RRC 3,9 V8 ,33x12,5x15, jemně zvýšen ,nezávisle vytápěn,tel +420 603 747 008