renovace Discovery 300Tdi - ROZPRODEJ
Moderátor: stan
Re: renovace Disco I
je to ze 2 kusů, ale ne vždy se podaří najít ten čep, který je vsazený doprostřed a má za úkol roztáhnout packy toho protikusu a tím to celé zpevnit. Dá se jednoduše vyklepnout dovnitř a tím to odjistit, ale pak ho hledej... 

- Forsttimber
- tel.: 0903147342
- auto: Def 90 a ex D1 ,110
Tak už je rozhoduto. Čalounění bude kombinace trochu ve stylu Range Rover Sport- ebony-ivory. Kůže už je doma a může se začít čalounit. Lak bude ve stejných barvách. Střecha ivory a zbytek ebony, už se na to těšim
.
Rady a zkušenosti stále vítány!!!

Rady a zkušenosti stále vítány!!!
]Klempířina už je hotová. Klempíř si na tom dal 200hod, ale použil 2mm plech a prahy jsou z pořádnýho jeklu, takže asi auto trošku přibralo na váze. Jo a podlaha v kufru je na 2 díly sundávací a zastámdací. Doufam, že to nebude zlobit. Každopádně je teď parádní přístup na nápravu,... Natírat bych to všechno chtěl takovou tou gumovou barvou, která se tady taky v nějakém vlákně řešila, tak doufám, že mě to přežije.
fotky zadní podlahy:
fotky zadní podlahy:
- Přílohy
-
- DSC07231.JPG (127.46 KiB) Zobrazeno 5597 x
-
- DSC07232.JPG (132.1 KiB) Zobrazeno 5597 x
Není to teda práce na kterou jsem zviklej z branže, ale to bych ani nezaplatil. Takže některá místa hlavně záplatovanost, ale spokojenost...
- muklis
- tel.: NOKIA E51 ;-)
- auto: LR300tdi,UAZ469+452
no jen tak dál
ale už bych asi v tomhle stádiu sundal aj celou kastli
jo a ještě to sou tvoje autíčka tam v pozadí
moc hezká práce

jo a ještě to sou tvoje autíčka tam v pozadí

moc hezká práce
Discovery 1995 300tdi: 2"lift, BFG MT+USSR MT, navíjedlo RAMSEY, pevnostňák přední+zadní, prahy, šnorch by Hubert, hafl mrkadel :-) ex. zahrádka, střešní alu box, rejček, kryty difů, CB, lednice a ložnice :-)
- Miky_CZ
- tel.: 603 975 234
- auto: DI, D3 V8, XK8
moc pekne, ja sem chtel letos vyvarit predni podbehy abych to mel komplet ale uz to nevyslo:-( a garaz, kde by se disco vesla nemam
DI 300 Tdi: 4"lift, bodylift 2,5cm, BFG MT 285/75 R16, pevnostní nárazníky, prahy, přídavné světla, snorchel, CB, 2 navijáky, roll cage, kryty dif., žebřík, nájezdový plech, axle lock, true track, bufík atd
RRC 3,9 V8: závodní speciál
RRC 3,9 V8: závodní speciál
To jsem chtěl od začátku sundavat kastli, ale asi málo když jsem si to nechal rozmluvit. On je ten rám v dobré formě, tak ho jenom očistim.....
Jo a tamty auta v pozadí mi pane neříkaj. Vydělávaj mi ale na renovaci "tuláka"
Jo a tamty auta v pozadí mi pane neříkaj. Vydělávaj mi ale na renovaci "tuláka"
- Burdy
- tel.: 608868020
- auto: LR Disco 1 300TDI
- Kontaktovat uživatele:
je to fakt paradni
prace i fuska, bych rekl. Ta zadni otevrena podlahaje vybornej napad. Ale tak me napadlo, kdyz uz delas ty montazni a servisni otvory videl jsem diskosku, co mela otvor z boku pod radici pakou ze strany spolujezdce pro vstup k pridavny prevodovce a tahlum. To mi prislo hodne zajimavy. popremyslej o tom. 

po delší době taky nějaký znatelný výsledek, prodloužil jsem hagusy až dozadu.
- Sláma Karel
- tel.: +420608333403
- auto: to se mi sem nevejde
Tak to se ti povedlo fakt parádně
K

K

POUŽITÉ NÁHRADNÍ DÍLY NA VŠECHNY LAND ROVERY --- tel 608333403 --- email rangerover@volny.cz --- http://www.lrslama.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
28 let praxe
28 let praxe
díky, sedí tam jak kdyby tam vždycky měla bejt
Akorát jsem si od tebe měl vzít ty příčníky všechny 3. Vejdou se tam.

- Přílohy
-
- Land-Rover-Defender-DC100-brown.jpg (42.91 KiB) Zobrazeno 5344 x
Naposledy upravil(a) bacyll dne 04 črc 2013 06:50, celkem upraveno 2 x.
Jak to budeš řešit se změnou barvy v techničáku? Na co to vyjde?
LR DI 300TDi Morocco Expedition
to by asi neměl být problém.
"Změna barvy vozidla
Žádost o provedení změn údajů v registru silničních vozidel musí obsahovat:
vyplněná žádost o zápis změn v registru silničních vozidel,
technický průkaz silničního motorového vozidla a přípojného vozidla,
osvědčení o registraci vozidla (malý TP),
souhlas vlastníka silničního vozidla,
správní poplatek 50,- Kč. "
Předpokládám, že v techničáku potom bude barva, které je na autě většina. V mém případě teda hnědá.
"Změna barvy vozidla
Žádost o provedení změn údajů v registru silničních vozidel musí obsahovat:
vyplněná žádost o zápis změn v registru silničních vozidel,
technický průkaz silničního motorového vozidla a přípojného vozidla,
osvědčení o registraci vozidla (malý TP),
souhlas vlastníka silničního vozidla,
správní poplatek 50,- Kč. "
Předpokládám, že v techničáku potom bude barva, které je na autě většina. V mém případě teda hnědá.
Ještě mě napadlo. Koupim někde nálepky LAND ROVER na kapotu a Discovery Tdi na zadní dveře? Nebo si je musim nechat vyrobit?
- Acon
- tel.: 00421910600711
- auto: DII TD5 1999
človeče, tak tomuto sa povie rekonštrukcia. Je skvelé, že sa na to niekto dá a zachová tak krásne auto pre ďalšie generácie. Disco si myslím zaslúži pomenovanie kultový offroad nie len vďaka niekoľkým ročníkom Camel Trophy a každý zachovaný kus je reprezentant histórie jedného skvelého auta. Držím palce, som zvedavý na výsledok aj čo sa týka nového interiéru.
Po 2 Discovery2 Discovery4 2009, 2,7TDV6, ARB, navijak, ochrana podvozku, ochrana zadného diferáku, 2 uzávierky, strešný nosič, led rampa, pracovné svetlá, X-Lifter... pravidelne dôkladne servisovaná, jazdíme každoročne Balkán a nechcem tam mať problém.
- Mike III
- tel.: +420777251521
- auto: DIII, L322
- Kontaktovat uživatele:
někde na e-bay jsem viděl i ty palstický písmenabacyll píše:Ještě mě napadlo. Koupim někde nálepky LAND ROVER na kapotu a Discovery Tdi na zadní dveře? Nebo si je musim nechat vyrobit?
Re: renovace Disco I - změna plánu = ROZPRODEJ
Bohužel jsem si za více jak 2roky nedokázal najít více času na realizaci původního záměru, a množství nabrané práce jenom nahrává tomu aby to stejně pokračovalo i další roky...
Prostě jsem si ukrojil větší krajíc než jakej zvládnu.
Takže po dlooouhém rozmýšlení je rozhodnuto. Rozprodám celé auto tak jak je!
Kastle: sundaná z rámu a vyvařená. Nějaká místa na opravu se tam ale ještě najdou. Fotky jsem sem průběžně přihazoval...
Dveře 5x, haupna, blatníky: komplet odstrojeno, opraveno a hezky pěkně nalakováno do tm.hnědé metly. Zadní blatníky jsou vyřezané a přeohýbané na větší pneu. Rámy oken jsou v černém prášku.
Motor, převodovka, atd. : původní
Tlumiče a pružiny: +5cm - sada za cca 11tis. - najeto max.10tis.km
Kola v černém prášku obuté na General Graber. Kola hezký, gumy tak na léto na silnici...
Rám: Očištěný kartáčem-flexou. Je zdravý.
Nápravy původní stav
Interiér: př.sedačky mám nedodělané do ebony-ivory kůže, takže to vše vrátím do původního pěkně zachovalého šedého Land Rover textil+kůže s koženkou.
Celý interiér k dispozici.
Mám nakoupené některé nové věci: kotouče, nějaké čepy,... = až najdu fakturu od Eliotta, tak upřesním co všechno tam je. Ještě jsem to ani nerozbalil...
Takže dle faktury: -brzdové kotouče zadní - pár FTC1381CDG, LR017953CDG
-sada pro vyřazení EGR PM1068
- tyčka stabilizátoru NTC1888
- silentblok oložení tyčky stabilizátoru
- brzdové kotouče přední
- brzdové pístky + těsnění
Jo a střecha kastle má přidělané díry na prodloužení hagusů - viz.foto na předchozí stránce asi...
Barva se jmenuje Dark Chestnut Pearl. Stříkal se s ní takovejdle strašidelnej Dodge

Prostě jsem si ukrojil větší krajíc než jakej zvládnu.
Takže po dlooouhém rozmýšlení je rozhodnuto. Rozprodám celé auto tak jak je!
Kastle: sundaná z rámu a vyvařená. Nějaká místa na opravu se tam ale ještě najdou. Fotky jsem sem průběžně přihazoval...
Dveře 5x, haupna, blatníky: komplet odstrojeno, opraveno a hezky pěkně nalakováno do tm.hnědé metly. Zadní blatníky jsou vyřezané a přeohýbané na větší pneu. Rámy oken jsou v černém prášku.
Motor, převodovka, atd. : původní
Tlumiče a pružiny: +5cm - sada za cca 11tis. - najeto max.10tis.km
Kola v černém prášku obuté na General Graber. Kola hezký, gumy tak na léto na silnici...
Rám: Očištěný kartáčem-flexou. Je zdravý.
Nápravy původní stav
Interiér: př.sedačky mám nedodělané do ebony-ivory kůže, takže to vše vrátím do původního pěkně zachovalého šedého Land Rover textil+kůže s koženkou.
Celý interiér k dispozici.
Mám nakoupené některé nové věci: kotouče, nějaké čepy,... = až najdu fakturu od Eliotta, tak upřesním co všechno tam je. Ještě jsem to ani nerozbalil...
Takže dle faktury: -brzdové kotouče zadní - pár FTC1381CDG, LR017953CDG
-sada pro vyřazení EGR PM1068
- tyčka stabilizátoru NTC1888
- silentblok oložení tyčky stabilizátoru
- brzdové kotouče přední
- brzdové pístky + těsnění
Jo a střecha kastle má přidělané díry na prodloužení hagusů - viz.foto na předchozí stránce asi...
Barva se jmenuje Dark Chestnut Pearl. Stříkal se s ní takovejdle strašidelnej Dodge
Naposledy upravil(a) bacyll dne 12 lis 2013 10:29, celkem upraveno 1 x.
- Hanys_a_Kaca
- tel.: 775 173 983
- auto: DEF110+D2+RRC

-
- tel.: 736769704
- auto: Discovery TD5,F2
Máš nějakou cenovou představu??,Uvažuji že bych se ji přes zimu věnoval.