PŘÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉSNĚ TAK !!!!Stavros píše:rika se:
Kdyz mas na opici, tak musis mit i na banany.
když cheš jezdit za 4 l nafty kup si oktavku 1,9 TDI 66 kw
tak spotřeba je OK a nijak nevybočuje z normálu

Moderátor: Miky_CZ
PŘÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉSNĚ TAK !!!!Stavros píše:rika se:
Kdyz mas na opici, tak musis mit i na banany.
Tak moje DII 4,0 V8 je na tom lepšíjbizik píše:ja mam 4,0 V8 Disco II na LPG, zatial namerana spotreba je tych 21litrov plynu a to bude ten priemer....mne sa to nezda nejako moc teda v prepočte asi 10-11litrov benzinu. V TP mam písane 17-18lit.benzinu na 100 km. Myslim ,že je to celkom porovnatelne so spotrebou TD5 a možno i menej na 100km. ......a ešte k tomu ako hovoria iný V8 je V8
![]()
![]()
Mám 2 LPG nádrže po 35 l v kufru v místě, kde bývá 6. a 7. sedadlo. Nádrže jsou ty, co se dávají místo rezervy a postavené svisle.Acon píše:Nad Disco V8 uvažujem odkedy som Landroverista no odrádza ma dojazd. Akú veľkú bombu/nádrž máte v kufri a koľko km na to spravíte?
No a kolko váži taký jeeb?dava píše:Jak je možný že to tak chlastá? Když to srovnám s jeep 4,7 V8 tak docela běs, ten jezdí do 18 litrů plynu a kolen 14 benzínu...Ani 5,9 V8 nechlastá tolik, to už musíš teda jet (bavíme se o silnici), 14 dní jsem ji měl doma a brala si 15 benzínu, plyn tam nebyl... Jezdil jsem s ní 17 km daleko denně do práce plus nějaký motání, jen okresky a semtam jsem jí dal za uši, má krásnej zvuk. Zásadní otázka, taky jsem nalomenej na V8 Disco, ale zas tak dobrá opice to není, aby si zasloužila tolik banánů.
forester píše:No a kolko váži taký jeeb?dava píše:Jak je možný že to tak chlastá? Když to srovnám s jeep 4,7 V8 tak docela běs, ten jezdí do 18 litrů plynu a kolen 14 benzínu...Ani 5,9 V8 nechlastá tolik, to už musíš teda jet (bavíme se o silnici), 14 dní jsem ji měl doma a brala si 15 benzínu, plyn tam nebyl... Jezdil jsem s ní 17 km daleko denně do práce plus nějaký motání, jen okresky a semtam jsem jí dal za uši, má krásnej zvuk. Zásadní otázka, taky jsem nalomenej na V8 Disco, ale zas tak dobrá opice to není, aby si zasloužila tolik banánů.
Náčelník píše:...
Mám 2 LPG nádrže po 35 l v kufru v místě, kde bývá 6. a 7. sedadlo. Nádrže jsou ty, co se dávají místo rezervy a postavené svisle.
Potřebuji velký kufr a tak jsem to vyřešil takhle. Navíc jsem tam ani sedadla neměl, jen prázdné kastlíky.
Najedu na to tak 350 km.
Jako chceš říct, že DIII má prázdná(pohotovostní) 2900,- kilo ??? To mi teda vysvětli, jak může být o 800 kilo těžší než moje DII Td5 , která má 2100,-forester píše:No, ta ZJ 5,9 měla 1890,- kg pohotovostní a 3500 na kouli, tak co? Akorát míň místa vzadu, než u diskošky, to jako jo
No ja len tolko,že spomínaná Dlll má v sérii o tonu viac
tak to je bez debaty. Pre to som doplnil parkovisko o Anglickú šlachtu. Momentálne som síce bez nej no už pokukujem po náhrade..Náčelník píše:.. ....
.... Jenže osmiválec je silně návykový. Ten se rozumem nenakupuje