renovace Discovery 300Tdi - ROZPRODEJ
Moderátor: stan
Re: renovace Disco I - změna plánu = ROZPRODEJ
po pravdě - nemám.
Nepočítaje svou práci je v klempířině, laku a těch několika nových dílech něco přes 50tis.Kč.
Vážně nečekám, že se mi investice vrátí, navíc když je auto takhle rozebrané, ale zkus něco nadhodit.
Nepočítaje svou práci je v klempířině, laku a těch několika nových dílech něco přes 50tis.Kč.
Vážně nečekám, že se mi investice vrátí, navíc když je auto takhle rozebrané, ale zkus něco nadhodit.
Takhle auto vypadalo před rozebráním:
Nášlapy jsou v novém černém prášku.
Sedačky jsou v rozpracovanosti jak je vidět na fotce, takže nejjednodušší je obléct zpátky původní orig.potahy. Přibylo vyhřívání sedadel i opěradel.
300Tdi, r.v.98, najeto cca 250tis.km.Nášlapy jsou v novém černém prášku.
Sedačky jsou v rozpracovanosti jak je vidět na fotce, takže nejjednodušší je obléct zpátky původní orig.potahy. Přibylo vyhřívání sedadel i opěradel.
-
- tel.: 736769704
- auto: Discovery TD5,F2
ty prodavas tak snad mas nejakou predstavu,nebo co skusit tady na foru aukcibacyll píše:po pravdě - nemám.
To je zajímavej nápad s dražbou. Původně jsem myslel, že to rozprodám po částech, ale vymýšlet adekvátní ceny není pro neznalého jednoduché...
Rozmyslím to do odpoledne...
Rozmyslím to do odpoledne...
S aukcí si to ještě necham uzrát. Že by se o to lidi prali a dostalo se to na pro mě akceptovatelnou částku je dost loterie vzhledem k tomu že tahle kára je to nejdražší co vlastním
Takže jestli se najde někdo kdo by renovaci chtěl dokončit a dá mi za to 70tis, tak může bejt. Jinak tomu dám ještě čas.
Aktuálně tedy platí rozprodej. Všeho kromě zadního okna, na kterém je Airbrush, ale to může bejt další kapitola.
Kastle je sundaná z rámu, vyvařená-nenalakovaná, rám tak nějak obroušen.
Kdyby někoho zajímalo něco dalšího, ptejte se.
Takhle vypadá zadní sklo:

Takže jestli se najde někdo kdo by renovaci chtěl dokončit a dá mi za to 70tis, tak může bejt. Jinak tomu dám ještě čas.
Aktuálně tedy platí rozprodej. Všeho kromě zadního okna, na kterém je Airbrush, ale to může bejt další kapitola.
Kastle je sundaná z rámu, vyvařená-nenalakovaná, rám tak nějak obroušen.
Kdyby někoho zajímalo něco dalšího, ptejte se.
Takhle vypadá zadní sklo:
Naposledy upravil(a) bacyll dne 16 pro 2013 10:37, celkem upraveno 2 x.
Re: renovace Disco I - změna plánu = PRODEJ
žádost na moderátora: šlo by tohle vlákno přesunout do rubriky Nabídka vozidel na prodej?
Up
Nikdo to takhle nechce? Tak se asi vrátíme k rozprodeji na díly...

Nikdo to takhle nechce? Tak se asi vrátíme k rozprodeji na díly...
- hunting-cz
- auto: DI 300,DIIex,RRC,P38
Po tel. domluvě s Bacyllem se auto rozprodá na díly....
DISCO I,II,P38,RRC 3,5 V 8,free
Některé věci jako třeba př.světla jsou zamluvené o dalších se jedná.
kdyby někdo něco, tak se ptejte. Na 100% toho zatím moc není...
kdyby někdo něco, tak se ptejte. Na 100% toho zatím moc není...
zatím zamluveno:
kola, nové díly, světla zadní i přední bez blinkrů a startér
Zbytek je volný
kola, nové díly, světla zadní i přední bez blinkrů a startér
Zbytek je volný
- MIROFF
- tel.: +421915833118
- auto: Discovery 300 Tdi
To bacyll:
Až teraz som si všimol predľženie hagusov, je to veľmi pekne spracované.
Ako si to riešil na tom spoji? Nemáš foto detailu, ak to nie je výrobné tajomstvo.
Dík.
Miro
Až teraz som si všimol predľženie hagusov, je to veľmi pekne spracované.

Miro
Always Look on the Bright Side of Life...
fotku zatím nemám. Snažil jsem se tu nastavenou zadní část vybrousit do tvaru aby to na sebe hezky navazovalo a usazené je to čepem. Kulatina do obou dílů (ala truhlařina). Žádný vynález se bohužel neudál...
Ve střeše jsou na to nové díry, tak to snad bude chtít ten kdo koupí tu kastli.
Ve střeše jsou na to nové díry, tak to snad bude chtít ten kdo koupí tu kastli.
Re: renovace Discovery 300Tdi - změna plánu = ROZPRODEJ
AHoj.
Na kolik by vyšel ten interiér? V případě dočalounění?
Je to fakt pěkné
Na kolik by vyšel ten interiér? V případě dočalounění?
Je to fakt pěkné

ex D1 300tdi
ex Def 110 td5
ex P38 tds
ex P38 TD
ex P38 4.6hse
ex L322 Vogue 4.4
L322 Vogue 3.6
Discovery 3 HSE
ex Def 110 td5
ex P38 tds
ex P38 TD
ex P38 4.6hse
ex L322 Vogue 4.4
L322 Vogue 3.6
Discovery 3 HSE
k zamluveným věcem přibyl i komplet interiér.
Nenabízím tedy:
kola, nové díly, světla zadní i přední bez blinkrů, startér a interiér
Zbytek je volný
Nalakované věci chci prodat pohromadě (samozřejmě + vše co k tomu dohromady patří - el.okna, centrál, skla, elektrika, gumy,vnější lišty....bez tapeců) :
- 4x dveře + rámy 4000Kč/ks, haupna 3500Kč, zadní dveře (bez skla) 5000Kč, blatníky 4ks (zadní vyřezané a naohýbané lemy na větší pneu) 3000Kč/ks přední, 4000Kč/ks zadní = celkem za opravenou a kvalitně nalakovanou plechařinu zaokrouhleno na 40000Kč což je skoro jenom za lak. Vlastně je to i ideální stav pod fólii
Fotka (Dodge), kterou jsem přiložil pro představu odstínu laku některé zmátla. Barva není fialová, ale tm.hnědá
Nášlapy v novém prášku, s gumou 2500,-/pár
Nenabízím tedy:
kola, nové díly, světla zadní i přední bez blinkrů, startér a interiér
Zbytek je volný
Nalakované věci chci prodat pohromadě (samozřejmě + vše co k tomu dohromady patří - el.okna, centrál, skla, elektrika, gumy,vnější lišty....bez tapeců) :
- 4x dveře + rámy 4000Kč/ks, haupna 3500Kč, zadní dveře (bez skla) 5000Kč, blatníky 4ks (zadní vyřezané a naohýbané lemy na větší pneu) 3000Kč/ks přední, 4000Kč/ks zadní = celkem za opravenou a kvalitně nalakovanou plechařinu zaokrouhleno na 40000Kč což je skoro jenom za lak. Vlastně je to i ideální stav pod fólii

Fotka (Dodge), kterou jsem přiložil pro představu odstínu laku některé zmátla. Barva není fialová, ale tm.hnědá
Nášlapy v novém prášku, s gumou 2500,-/pár
Naposledy upravil(a) bacyll dne 16 pro 2013 10:39, celkem upraveno 2 x.
Alternátor prodán.
K dispozici je stále plechařina, motor, převodovky, zánovní sada tlumiče+pružiny, servo (kupoval jsem ho konec 2009. více zde: http://www.landroverforum.cz/forum/view ... f=6&t=7616 ) , nášlapy, zrcátka, rám, chladiče, turbo a další hafo věcí, z kterých půlku neumím ani pojmenovat...
K dispozici je stále plechařina, motor, převodovky, zánovní sada tlumiče+pružiny, servo (kupoval jsem ho konec 2009. více zde: http://www.landroverforum.cz/forum/view ... f=6&t=7616 ) , nášlapy, zrcátka, rám, chladiče, turbo a další hafo věcí, z kterých půlku neumím ani pojmenovat...
Zdravim, kolik za motor bez turba?
Deformační zóna Defendera je vozidlo stojící před ním.
Ahoj, holej motor? nebo co vše na něm má zůstat?
Zkus prosím navrhnout cenu která bude pro oba přijatelná. Motory jsou kolem 20tis Kč, ale nevím jak moc nastrojené...
Tenhle konkrétní má najeto 250000km a funguje bez problémů.
PetrR
Zkus prosím navrhnout cenu která bude pro oba přijatelná. Motory jsou kolem 20tis Kč, ale nevím jak moc nastrojené...
Tenhle konkrétní má najeto 250000km a funguje bez problémů.
PetrR
- RitchieD1
- tel.: +421918459438
- auto: D3
Ahoj,
dvierka na kastlik pred spolujazdcom a manzety na redukcku, riadiacu paku + rucnu brzdu nepredas?
dik Ritchie
dvierka na kastlik pred spolujazdcom a manzety na redukcku, riadiacu paku + rucnu brzdu nepredas?

dik Ritchie
RitchieD1
ex 97" Discovery I
09" D3 TDV6
ex 97" Discovery I
09" D3 TDV6
Ahoj, všechno co poptáváš je zatím, v rámci celého interiéru, zamluveno.
rám 10tis
holá kastle z většiny vyvařená (nějaké drobnosti se asi ještě najdou. Při vyvařování byla kastle na rámu a s motorem, takže nějaká místa budou možná tam. Já jsem to nedělal, takže proto takhle nejistě. Každopádně prahy, podlahy, sloupky co bylo třeba je hotové. Investováno do toho bylo 21tis.Kč a za to bych to rád prodal
prodloužené hagusy přes celou střechu
výfuk komplet 2tis
plechařina
chladiče, turbo,nápravy, nárazníky, plastové kryty prahů, plastové lišty karoserie boční, ...............
Ceny jsou smluvní...
rám 10tis
holá kastle z většiny vyvařená (nějaké drobnosti se asi ještě najdou. Při vyvařování byla kastle na rámu a s motorem, takže nějaká místa budou možná tam. Já jsem to nedělal, takže proto takhle nejistě. Každopádně prahy, podlahy, sloupky co bylo třeba je hotové. Investováno do toho bylo 21tis.Kč a za to bych to rád prodal
prodloužené hagusy přes celou střechu
výfuk komplet 2tis
plechařina
chladiče, turbo,nápravy, nárazníky, plastové kryty prahů, plastové lišty karoserie boční, ...............
Ceny jsou smluvní...
Naposledy upravil(a) bacyll dne 08 pro 2013 10:30, celkem upraveno 2 x.