pochvala na servis

Discovery I, II, III

Moderátor: Miky_CZ

Odpovědět
Zpráva
Autor
soumrak
auto: Discovery 2.5 TD5

pochvala na servis

#1 Příspěvek od soumrak » 23 lis 2013 21:49

Hojky všem land roverákum, chtěl bych zde jen tak mimo velice doporučit servis na naše milované 4x4 problémy. http://www.muj-landy.cz s Kolína. Komunikace, rady, ochota, a o cenách je zbytečné se bavit, jukněte sami, já byl MAX spokojen (a to jsem měl opravdu véélký problém) a určitě můžu doporučit i pro ty co to mají dále,zkuste zavolat a pak se rozhodněte :D . Takových lidí už moc není, toho "pána" ta práce opravdu baví a nic mu není za těžko.

MILUNAK
tel.: 777314741
auto: nevejde se
Kontaktovat uživatele:

Re: pochvala na servis

#2 Příspěvek od MILUNAK » 24 lis 2013 07:22

soumrak píše:Hojky všem land roverákum, chtěl bych zde jen tak mimo velice doporučit servis na naše milované 4x4 problémy. http://www.muj-landy.cz s Kolína. Komunikace, rady, ochota, a o cenách je zbytečné se bavit, jukněte sami, já byl MAX spokojen (a to jsem měl opravdu véélký problém) a určitě můžu doporučit i pro ty co to mají dále,zkuste zavolat a pak se rozhodněte :D . Takových lidí už moc není, toho "pána" ta práce opravdu baví a nic mu není za těžko.
JJ Adam je šikovnek kluk :D :D
Ex-Free Td4-2005 facelift na 18",Ex- DII Td5-2003 facelift na 20",Ex- Mitsubishi Outlander 2.2 DI-D 4WD 2011,Ex- BMW 530d E61 2006, Ex- RR P38 4.6 HSE 2000, BMW X3 2.0D F25 2012, DIII 2.7 TDV6 HSE-2005,Ex- RR L322 3,6 TDV8 Vogue 2007.

favore

#3 Příspěvek od favore » 28 lis 2013 11:02

" Tak to má byť a tak je to správne!"-šikovný lidi se mají chválit!Já jsem na Strakonicku a nevím na koho bych se mohl v případě většího problému tady v okolí obrátit.Nevíte někdo?Poraďte.
Snažím se žít tak,aby na mém pohřbu ještě i farář říkal:"Změřte mu tep,on si z nás určitě dělá prdel!"@"Průjem a Alzheimer je velmi nepříjemná kombinace. Utíkáš, a nevíš kam...."

Tim
tel.: 736287666
auto: Free, Civic, Outback

#4 Příspěvek od Tim » 28 lis 2013 19:27

Švagr si docela chválí jakéhosi Barborku v Bavorské ulici ve Strakonicích. Nevím ale, jak se bude tvářit na Tvou D3 :angel To je auto, které, a to si přiznejme, má svá specifika :rofl
No, i'm not on fucking FACEBOOK!!!

Motivační motto pro dnešní den: Vykašli se na motivační motta. Nalej si dobrou whiskey a pust si pořádnej metal!!!

soumrak

#5 Příspěvek od soumrak » 30 lis 2013 19:30

aby to nebylo jen jednostranné, sic ze Strakonic to bude asi dál než do Kolína. Přesto i v Boskovicích existuje (podle odkazů a recenzí) sám jsem tam nebyl, chlápek co má servis nejen na vydělávání peněz, ale i pro radost a pomoc podobně postiženým. :Ja blb: Pokud máte nějaké zkušenosti prosím klidně to zde napište, maximálně nás ZABANUJÍ. Kdo se bojí, nesmí do Land Roveru. :dance

throtlle

#6 Příspěvek od throtlle » 01 pro 2013 08:03

soumrak píše:aby to nebylo jen jednostranné, sic ze Strakonic to bude asi dál než do Kolína. Přesto i v Boskovicích existuje (podle odkazů a recenzí) sám jsem tam nebyl, chlápek co má servis nejen na vydělávání peněz, ale i pro radost a pomoc podobně postiženým. :Ja blb: Pokud máte nějaké zkušenosti prosím klidně to zde napište, maximálně nás ZABANUJÍ. Kdo se bojí, nesmí do Land Roveru. :dance
když se přihlásíš na naky forum, mel by sis tam prvne neco přečíst a třeba by neškodilo zapnout mozek :idea:
Honza

soumrak

#7 Příspěvek od soumrak » 01 pro 2013 15:57

throtlle píše:
soumrak píše:aby to nebylo jen jednostranné, sic ze Strakonic to bude asi dál než do Kolína. Přesto i v Boskovicích existuje (podle odkazů a recenzí) sám jsem tam nebyl, chlápek co má servis nejen na vydělávání peněz, ale i pro radost a pomoc podobně postiženým. :Ja blb: Pokud máte nějaké zkušenosti prosím klidně to zde napište, maximálně nás ZABANUJÍ. Kdo se bojí, nesmí do Land Roveru. :dance
když se přihlásíš na naky forum, mel by sis tam prvne neco přečíst a třeba by neškodilo zapnout mozek :idea:

a co máš konkrétně na mysli? A co týče mozku ten se nezapíná, cerebrum je orgán sloužící jako řídící a organizační centrum nervové soustavy všech obratlích živočichů. A i když ti ho v dětském věku půlku vyjmou, druhá polovina jej nahradí v plném rozsahu. Ale to jsi na mysli patrně neměl, tak zkus svou výtku lépe formulovat a já se k ní budu moci vyjádřit. Předem moc děkuji za čas a ochotu, kterou mi tímto věnuješ.

Sláma Karel
tel.: +420608333403
auto: to se mi sem nevejde

#8 Příspěvek od Sláma Karel » 01 pro 2013 17:56

soumrak píše:

a co máš konkrétně na mysli? A co týče mozku ten se nezapíná, cerebrum je orgán sloužící jako řídící a organizační centrum nervové soustavy všech obratlích živočichů. A i když ti ho v dětském věku půlku vyjmou, druhá polovina jej nahradí v plném rozsahu. Ale to jsi na mysli patrně neměl, tak zkus svou výtku lépe formulovat a já se k ní budu moci vyjádřit. Předem moc děkuji za čas a ochotu, kterou mi tímto věnuješ.
Myslím, že je myšleno třeba toto. http://www.landroverforum.cz/forum/view ... 12&t=17182
A hlavně to, že " Přesto i v Boskovicích existuje (podle odkazů a recenzí) sám jsem tam nebyl, chlápek co má servis nejen na vydělávání peněz, ale i pro radost a pomoc podobně postiženým." je tu velmi známý Land Jirka http://www.landroverforum.cz/forum/memb ... ofile&u=34 se skoro 2400 příspěvky zde na foru. :wink:

K :dance
POUŽITÉ NÁHRADNÍ DÍLY NA VŠECHNY LAND ROVERY --- tel 608333403 --- email rangerover@volny.cz --- http://www.lrslama.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
28 let praxe

Acon
tel.: 00421910600711
auto: DII TD5 1999

#9 Příspěvek od Acon » 01 pro 2013 19:32

Tak tak. Čítať, čítať, čítať príúadne číst ;-) Je tu toľko užitočných informácií ako na máloktorom fóre. A nové/duplicitné´balastné témy len sťažujú hľadanie tých obsahovo ucelených.
Po 2 Discovery2 Discovery4 2009, 2,7TDV6, ARB, navijak, ochrana podvozku, ochrana zadného diferáku, 2 uzávierky, strešný nosič, led rampa, pracovné svetlá, X-Lifter... pravidelne dôkladne servisovaná, jazdíme každoročne Balkán a nechcem tam mať problém.

soumrak

#10 Příspěvek od soumrak » 01 pro 2013 19:35

Sláma Karel píše:
soumrak píše:

Myslím, že je myšleno třeba toto. http://www.landroverforum.cz/forum/view ... 12&t=17182
A hlavně to, že " Přesto i v Boskovicích existuje (podle odkazů a recenzí) sám jsem tam nebyl, chlápek co má servis nejen na vydělávání peněz, ale i pro radost a pomoc podobně postiženým." je tu velmi známý Land Jirka http://www.landroverforum.cz/forum/memb ... ofile&u=34 se skoro 2400 příspěvky zde na foru. :wink:

K :dance
no ono to bylo myšleno jako ochrana pře tím aby mě někdo napadl, že dělám placenou reklamu servisu LR v Kolíně, kde jsem opravdu byl a který mohu doporučit, byl jsem max. spokojen. Jednání, oprava i cena. Taky jsem počítal, že tohle budou číst jen ti, co shánějí nějaký dobrý a poctivý servis.(třeba Kolín) A ano, nejsem zběhlý matador v těchto diskusních fórech, furt tu něco hledám. Tak tedy tímto prosím ty zkušené, aby byli ve stejné míře i tolerantní. Moc díky.

Odpovědět