Surplus a jiné outdoor oblečení

Moderátor: Miky_CZ

Zpráva
Autor
lana

Re: Surplus a jiné outdoor oblečení

#21 Příspěvek od lana » 11 říj 2013 14:15

mě se kluci oblečení z bushmanu i líbí. já osobně mám velice ráda jejich vesty. :dance

lumberjack
tel.: 732 808 469
auto: Defender TD5 110 HT

#22 Příspěvek od lumberjack » 12 říj 2013 22:01

Já mám od Surplusu kraťasy (teda je to divný, ale po 6ti letech úmorného nošení, se začínají trochu rozpadat, sice drží, ale vim co bude následovat, doufám, že ten model budou stále prodávat :-) ) no a samozřejmě mám flanelku woodcutter, ta je bezchyby a flanelku lumberjack a tam teda moc nerozumim tomu střihu, ještě se mi nestalo, že by mi byla košile těsná v předloktí a přes biceps... Asi z toho bude drahá flanelová vesta... No i tak si myslim, že poměr kvalita / cena neni až tak výhodnej... Ale nosí se to hodně příjemně

Tim
tel.: 736287666
auto: Free, Civic, Outback

#23 Příspěvek od Tim » 13 říj 2013 13:23

lumberjack píše:ještě se mi nestalo, že by mi byla košile těsná v předloktí a přes biceps...
Asi moc děláš tak jsi namakanej. Běž na dva roky do kanclu a zase Ti bude přes ruce dobře. Já teď taky dělám jen s počítačem a papírama a to, co jsem měl na rukou a ramenou se mi krááásně stěhuje na břicho :mrgreen:
No, i'm not on fucking FACEBOOK!!!

Motivační motto pro dnešní den: Vykašli se na motivační motta. Nalej si dobrou whiskey a pust si pořádnej metal!!!

lumberjack
tel.: 732 808 469
auto: Defender TD5 110 HT

#24 Příspěvek od lumberjack » 13 říj 2013 21:53

Tim píše:
lumberjack píše:ještě se mi nestalo, že by mi byla košile těsná v předloktí a přes biceps...
Asi moc děláš tak jsi namakanej. Běž na dva roky do kanclu a zase Ti bude přes ruce dobře. Já teď taky dělám jen s počítačem a papírama a to, co jsem měl na rukou a ramenou se mi krááásně stěhuje na břicho :mrgreen:
Dej pokoj s kanclem :D Však já si dělám taky zásobu na ty nejhorší časy a cpe se mi to chtě nechtě do paňděra...

kovář
tel.: 720355414
auto: Discovery Td5

#25 Příspěvek od kovář » 14 říj 2013 20:13

lana píše:mě se kluci oblečení z bushmanu i líbí. já osobně mám velice ráda jejich vesty. :dance
To mě holky taky :grin: Mám od něj většinu věcí a cítím se v nich moc fajn. Sice se vždy, když něco kupuji trochu otřesu, ale díky tomu, že to fakt dlouho vydrží, tak zase tak často nenakupuji.

lana

#26 Příspěvek od lana » 15 říj 2013 16:17

heh jo já to také nekupuji ani sebe ani klukům na každý den. a se mi líbí jak tu říkáte o tom stěhování svalové hmoty.... jsem to vyřešila. Vdala jsem se. No a obracím se v práci (v kanclu) a také doma...

Ale vidím to na mužovi jak to směruje do toho pupíku..

Tim
tel.: 736287666
auto: Free, Civic, Outback

#27 Příspěvek od Tim » 16 říj 2013 07:14

lana píše:Ale vidím to na mužovi jak to směruje do toho pupíku..
To se ale není čemu divit. Dokud jsem byl sám, tak jsem byl sportovec a navíc línej si něco udělat k jídlu. Teď přijdu z práce a čeká mne doma buchta a pečený vepřový. Za postavu muže vždy nese zodpovědnost jeho žena :idea: :D :D
No, i'm not on fucking FACEBOOK!!!

Motivační motto pro dnešní den: Vykašli se na motivační motta. Nalej si dobrou whiskey a pust si pořádnej metal!!!

lana

#28 Příspěvek od lana » 16 říj 2013 12:07

jo jo to souhlasím. My si vás vždy vykrmíme ... :chuckle

masar
tel.: 773968639
auto: D2 Td5

#29 Příspěvek od masar » 02 pro 2013 21:13

Teď jsem nedávno pořídil Helikon UTP a jsou ještě o něco líp vychytaný než ty Tru Specy. Stehenní kapsy jsou posazeny o něco výš a šikmo, takže pohodlnější přístup, normální kapsy jsou na můj vkus trochu moc těsný a kolmo dolů, mít ruce v kapsách není zrovna pohodlný, ale to je zase dáno kapsama na vnitřní straně kalhot. Kapsy na zadku jsou taky šikmo a navíc je v nich ještě úzká kapsa na nůž/obušek/pepřák..., v rozkroku je všitý kosočtverec z nějakýho pružnýho materiálu, takže vůbec neomezují v pohybu. Na kolenou jsou šitý šikmo nebo jak to správně popsat, takže normálně sice dělají trochu faldy, ale zase se nevyhrnu při pokrčení kolene. Zapínání není klasicky na knoflík, ale na suchý zip, zatím je mám krátce, tak nemůžu posoudit jak dlouho to ten "sucháč" vydrží.

http://www.kerberostactical.cz/cz/produ ... utp-cerna/

Upozornil bych asi jen to, že se dělají v ripstopu a v bavlně, tak pozor co házíte do košíku :wink: na velikost, já bral XL Long (nohavice +5cm), délka v pohodě, ale v pase měly být 94-100cm, já mám 93-94 a jsou mi stejně dost volný, takže radši "menší", ta guma vzadu je dostatečně pružná :wink:

Obrázek
Land Rover Discovery 2 Td5

Odpovědět