Obutí na P38
-
- auto: RRC LSEi
- Kontaktovat uživatele:
Obutí na P38
Tak za chvilku tu máme jaro a chci se zeptat jak jste na tom s gumama? Letos mě čeká nějaké obouvání a chci se optat co se tak obouvá. Teď mám nové kola od Georgeho a jezdím na pneu od něj, ale na mokru a blátu je to fakt velká slabota. Ale když jsem tak koukal co se na trhu nabízí tak mi to všechno připadá stejný. Našel jsem jedny, ale to už je zase jen do terénu a já jezdím 95% silnice 3% šotolina a 2% terén a mokrá tráva a bláto. Asi jako vy všichni. Takže nechci poslouchat stále hučení od kol. Na čem takhle v létě jezdíte? Pokud má někdo dobrý tip na 255/55/18 sem sním.
Díky
Díky
ex. Range Rover Classic 4,2 LSE 93 LPG
ex. RR P38 4,0 A SE LPG
ex. RR P38 4,0 A SE LPG
- OC
- Kontaktovat uživatele:
Vida, to mne také zajímá, sám se na nové gumy také chystám.
Eliott mi doporučil BFGoodrich AT; trochu jsem googlil, a zdá se, že zkušenosti ve světě s nimi jsou povýtce kladné. Takže jsem víceméně rozhodnut to vyzkoušet... ačkoli samozřejmě, za každou zkušenost a názor budu vděčn
(A já mám /16, já osobně tyhlety lowprofily nějak netento
)
Eliott mi doporučil BFGoodrich AT; trochu jsem googlil, a zdá se, že zkušenosti ve světě s nimi jsou povýtce kladné. Takže jsem víceméně rozhodnut to vyzkoušet... ačkoli samozřejmě, za každou zkušenost a názor budu vděčn

(A já mám /16, já osobně tyhlety lowprofily nějak netento

OC ~ http://www.ocs.cz/oc/RangeRover.html
Insured at Steyr&Mannlicher
Ostatně soudím, že registrace zbraní musí být zrušena: http://ocs.cz/Guns/halbrook/registrace.html
Insured at Steyr&Mannlicher
Ostatně soudím, že registrace zbraní musí být zrušena: http://ocs.cz/Guns/halbrook/registrace.html
Ty samé, ale s vyšším profilem prodával tento člověk:
Prodám General Grabber AT2, 255/60 R18, vzorek cca 90% - jeté 4. měs.
Sada 4 ks, cena 14.000,- Kč.
Tel. 60898422
Koudy
tel: 608984224
p.koudy@seznam.cz
Tel. 60898422
Koudy
p.koudy@seznam.cz
Už tu nejsem, tak mě s fórem neotravujte!
-
- Kontaktovat uživatele:
Jo jo viděl jsem to na netu. Díky, ale teď tam mám taky 60 a jsou docela velké, když dám plný rejd, tak mi škrtá o plasty a to jsou sjetý, co by to dělalo s dobrým vzorkem. Ale může to být i tím, že mám trošku rozhašený ten podvozek.karel píše:Ty samé, ale s vyšším profilem prodával tento člověk:
Tel. 60898422
Koudy
p.koudy@seznam.cz
ex. RR P38 4,0 A SE LPG
ex. RR P38 4,0 A SE LPG
Pokud to vezmu čistě matematicky, tak rozměrově 16" kola budou mít vyšší profil a nebudou tolik háklivá na přenášení nerovností do prostoru posádky jako 18", která jsou vesměs nízkoprofilová.NILO píše:Když už jsme u obutí, jak moc je velký rozdíl mezi 16 a 18 na RR, nemyslím teď cenu, spíš jak je velký rozdil v pohodlnosti, pokud někdo z vás takto měnil a může to porovnat...Jestli už to není jak u osobáku na úkor pohodlí, mít velký kola...
Na druhou stranu vzduchové pérování u P38 dokáže veškeré nerovnosti s přehledem vyžehlit takže v záměně by neměl být problém.
Už tu nejsem, tak mě s fórem neotravujte!
- Sláma Karel
- tel.: +420608333403
- auto: to se mi sem nevejde
Trochu rozdíl to je, ale když jsou v pořádku tlumiče, tak to není nijak výrazný. Pohodlí to nijak zvlášť neovlivní. K
POUŽITÉ NÁHRADNÍ DÍLY NA VŠECHNY LAND ROVERY --- tel 608333403 --- email rangerover@volny.cz --- http://www.lrslama.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
28 let praxe
28 let praxe
-
- Kontaktovat uživatele:
Je v tom rozdíl, teda já ho cítil. Auto si dovolí vzít razantněji zatáčku, ale díry jsou znát o trochu víc. A co se týče terénu tak předtím se mi kola mnohem víc zabořili ( zimní 235/65/16) než ty (letní 255/55/18) se víc kloužou do stran. Ale to může být zapříčiněno taky vzorkem.
ex. RR P38 4,0 A SE LPG
ex. RR P38 4,0 A SE LPG
já mám zimní 18" a letní 20" a velký rozdíl tam teda není ( co se pohodlí týče ), rozdíl je v jízdních vlastnostech ... taky jsou trochu víc poznat koleje, ale to je pochopitelné.
Každopádně 20" vypadají na Rengie SUPER !!
Každopádně 20" vypadají na Rengie SUPER !!
V8 je V8
www.noze-sog.cz
www.noze-sog.cz
To je jasný, kola dělají auto a 18´ či větší, to je jiný kafe, ještě by mě zajímalo, kolik toho vydrží na RR, řekněme letní vzorek, víc silniční, nějaka střední cenová a kvalitní třída, při normálním ježdení 90% po silnici. Jen přibližně, nemám představu, na osobáku mě vydrží gumy max 50 tis, boť mě svádí jezdit rychlejc, na dodávce vydrží i 80tis, protože jezdím pomalejc a s podvalem nebo lidma, tudíž nejde blbnout, s off roadem zkušenosti nemám.
LEPŠÍ BEJT MRTVEJ, NEŽ DRUHEJ.