Range Rover TD6

Classic, 1995, 2002, 2006, Sport
Odpovědět
Zpráva
Autor
budha07
auto: RR L322 4.4 V8

Range Rover TD6

#1 Příspěvek od budha07 » 10 pro 2013 15:33

Ahoj vsichni,jsem tu novej a mel bych par otazek...chci si koupit RR TD6 a nerad bych naletel...Ted mam nabidku za 170tis,rok 02,najeto udajne 230tis km.Pan je majitel 5 let,udajne ma skoro novou prevodovku a nove predni mechy,zadni se prej nerozbijej..?a pry jeste novy kompresor k tem mechum.je bez navigace.zavady:otlacena loketni operka a necitelnej displey pod budikama,prej čaj :wait .Jinak je prej v pohode,servisovanej,v patek se na nej jedu podivat,je neco na co si mam u prohlidky dat zvlast pozor?Diky,diky za rady...

budha07

Re: Range Rover TD6

#2 Příspěvek od budha07 » 12 pro 2013 12:47

Tak vam mnohokrat dekuju...

Mirko
auto: RRC´s
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Mirko » 12 pro 2013 13:06

Ahoj,
na forumu jich zas tolik nejezdí, aby se z toho dali udělat obecné závěry. To že byli udělané převodovka a měchy je asi dobrý základ. Věc, která je specifická u těchto RR, byla svolávačka okolo předních diferenciálů, která by měla být zapsaná v servisní knížce. Jinak už jsem viděl tenhle model RR i pěkně shnilý, takže i na skrytá místa se podívat pořádně. Další obecné věci související s tímto vozem: Ten motor není zbytečně silný na vůz, který váží 2,6 tun a některé náhradní díly stojí nové prostě tolik, kolik na vozidlo za téměř 3 miliony stojí. Zadní měchy určitě nejsou nesmrtelné. Jinak je to krásné auto. Přeju šťastnou ruku.

fidzi
tel.: Xiaomi Mi2S
auto: Discovery I 300Tdi

#4 Příspěvek od fidzi » 12 pro 2013 16:34

budha07 píše:Tak vam mnohokrat dekuju...
Kdyby sis raději místo ironie prošel fórum. Je toho napsáno dostatek. Nejsi rozhodně první, co se na L322 ptá.
Každé skutečné dobrodružství začíná nárazem fantazie na skutečnost.

Land Rover Discovery I 300Tdi: http://www.landroverforum.cz/forum/view ... 30&t=23585

budha07

#5 Příspěvek od budha07 » 13 pro 2013 13:18

Ahoj vsichni,predem se omlouvam za ironii,ale bylo to mysleno ze srandy :D .Tak jsem se byl dnes podivat.Zvenku vypada fakt pekne,akorat trosku orosena predni svetla,asi nejaka netesnost,mechy fungujou.Uvnitr ty nestastny displaye a je totalne rozpraskanej ten bilej vystouplej plast na boku sedacky u ridice,tam jak je to el.stelovani.Jizda:Prijde mi to dost liny,ale to mi nevadi,uz davno nejsem nejakej zavodnik :chuckle .Co mi prislo divny bylo ze pri prudkem brzdeni jakoby neco v prednich kolech precvaklo,nebo preskocilo,stalo se to teda jenom jednou...nevim.A druha vec,ten automat jako kdyby byl linej prerazovat,drzel se nejakou chvili v urcitejch otackach nez tam hodil dalsi rychlost...??!!Jinak jsem teda fakt nadsenej,je to krasny a fakt obrovsky auto,tak se to ve me pere...Moc ho chci,ale bojim se ze se na tom neco financne nakladnyho vysype.Nemate prosim nekdo s tim co jsem popsal nejake zkusenosti??????? Diky Petr

Odpovědět