Pro Land Roveristy - pejskaře
Moderátor: Acon
- Hunter
- auto: Free I Td4 AT
- Kontaktovat uživatele:
Re: Pro Land Roveristy - pejskaře
Tak jsem v sobotu uspesne slozil se svym LR podzimni zkousky. Nebyt displiny Marking, byl by prvni.. Tak mi muj kamos udelal velikou radost 

Free Td4 2004 HSE automat
- erik
- tel.: +421905448329
- auto: D90 td5,/D2-3/D4,D5
- Kontaktovat uživatele:
toho psa odnekud znám... 

Defender 90 Td5 171k Old Man Emu,Warn 8274, M 6000 ,ARB nárazník, Safari Snorkel,2xWebasto,Garmin nuvi 660, CB.MATADOR WISENTTA M/T 235/85 R 16 MP-75., Roll cage,retezy PEWAG,2xARB uzaverky,
Discovery 3 ,bez skrabancu
- Tim
- tel.: 736287666
- auto: Free, Civic, Outback

Nejlepším lékem na smutek je nový pes, věř mi. Čím dříve, tím lépe...
No, i'm not on fucking FACEBOOK!!!
Motivační motto pro dnešní den: Vykašli se na motivační motta. Nalej si dobrou whiskey a pust si pořádnej metal!!!
Motivační motto pro dnešní den: Vykašli se na motivační motta. Nalej si dobrou whiskey a pust si pořádnej metal!!!
- erik
- Kontaktovat uživatele:
Jo. Je to tak. Já jsem pochoval už 4 psy. Naposledy člena všech expedic- Arturka....
To už tak chodí, že se psi nedožívají stáří lidí a nezbývá, jen se s tím smířit už s pořízením psa.
m.j. Time, teď jsem si všiml, že jsi z Marjánek... jsem tam byl před před týdnem v neděli a měl jsem 5 hod. času. Tak po vycházce se svými zbylými 2 psy na rozhlednu, jsme mohli dát pokec...tak někdy příště.
To už tak chodí, že se psi nedožívají stáří lidí a nezbývá, jen se s tím smířit už s pořízením psa.
m.j. Time, teď jsem si všiml, že jsi z Marjánek... jsem tam byl před před týdnem v neděli a měl jsem 5 hod. času. Tak po vycházce se svými zbylými 2 psy na rozhlednu, jsme mohli dát pokec...tak někdy příště.
Defender 90 Td5 171k Old Man Emu,Warn 8274, M 6000 ,ARB nárazník, Safari Snorkel,2xWebasto,Garmin nuvi 660, CB.MATADOR WISENTTA M/T 235/85 R 16 MP-75., Roll cage,retezy PEWAG,2xARB uzaverky,
- Tim
- tel.: 736287666
- auto: Free, Civic, Outback
Jj, klidně se ozvi až tu budeš...
No, i'm not on fucking FACEBOOK!!!
Johny R - je mi to moc líto... taky znám ten pocit když se to stane...
Country boy...
- Zanzibar
- tel.: +420602286657
- Kontaktovat uživatele:
R.I.P.
My máme naše dva pejsky, kteří již nejsou s námi naštěstí pochovány na zahradě, tak si s nimi mohu chodit povídat a zapalovat svíčky na smutná výročí.
My máme naše dva pejsky, kteří již nejsou s námi naštěstí pochovány na zahradě, tak si s nimi mohu chodit povídat a zapalovat svíčky na smutná výročí.
tři series, jedna devadesátka a jedno disco :-)
- Johny R
- tel.: 730622097
- auto: Defík 90 300Tdi
Dík pánové!
Deny byl tvrdý bojovník, opravdu IR tělem i duší a vše co se o těchhle psech píše splňoval do puntíku. Leží samozřejmě na zahradě, v místě pod ořechem. Je to místo s nejlepším výhledem z naší zahrady a naši psi tam vždycky čekají než dojdeme domů. Už je tam chudák taky třetí. Přeji těm vašim rafanům nejmíň tolik roků co se dožil ten můj a abyste, až nadejde čas, jim zkrátili utrpení.
Deny byl tvrdý bojovník, opravdu IR tělem i duší a vše co se o těchhle psech píše splňoval do puntíku. Leží samozřejmě na zahradě, v místě pod ořechem. Je to místo s nejlepším výhledem z naší zahrady a naši psi tam vždycky čekají než dojdeme domů. Už je tam chudák taky třetí. Přeji těm vašim rafanům nejmíň tolik roků co se dožil ten můj a abyste, až nadejde čas, jim zkrátili utrpení.
Taky jsem v září přišel o psa, ale dlouho jsem bez něj nevydržel. Takže ted mi dělá radost malý vyžlák 

DIII
Defender 110, Td5, 2" OME, WARN9000
Defender 110, Td5, 2" OME, WARN9000
Johny, uprimnou soustrast... a to v podstate vsem, co to v poslednich dnech zazili. Nam odesla fenka retrivera mesic nazpet a bylo to hrozny, nejen pro nas, ale hlavne pro psa, ktery s ni posledni tri roky byl. Hlavne pro nej jsme nakonec poridili stene argentinske dogy. A napad je to dobrej, tak nejak to zmirni smutek vsem.
Ex: Free II 2,2 TD4, Disco II 4,0 V8, Disco III 2,7 TDV6
- Václaf
- tel.: 777 874 392
- Kontaktovat uživatele:
Také přeji upřímnou soustrast,když jsem to četl odpolko poprvé,tak jsem tady bulel a nebyl schopen napsat. Pejsky mám radši nežli lidi a vůbec se neteším až přijde čas...
http://www.zprimskehopodzamci.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.zednictvi.zprimskehopodzamci.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.zednictvi.zprimskehopodzamci.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- tel.: 720355414
- auto: Discovery Td5
To je mi tě líto. Já mám tři, 11, 13 a 15,5 roku, občas už se nad tím taky zamyslím. Jednou to přijít musí, ale u nás dokud si pes sám udělá potřebu, dostaneme do něj něco k jídlu, tak nějaký to kulhání, nebo špatný zrak a podobně nic neznamenají a pokud se nezrápí, dožívají v klidu až do konce.
- Johny R
Dík! Tohle už byl bohužel ten případ kdy už pes celou noc skoro nespal a já s ním. Předtím už den nežral vůbec. Ráno jsem měl jasno co je třeba. Je mi jen líto že si pes musel prožít ještě tu noc
. Je neskutečné že vůbec nestukal i když měl určitě bolesti. Dneska jsem ho zapil a jde se dál. Už jsem psal chovatelce, doufám že si na jaře budu zase moct vyzvednout malého ďáblíka.

Tak s tím pesanem je to moc smutný... Před desíti léty jsem musel nechat uspat naší basetku Terezku, bylo jí 13 let. Tenkrát jsem se zařekl, že psa už nikdy. Vydržel jsem to dva roky. Pak jsem z jedné návštěvy odešel s naším malým drakem, jorkšírem. Nebylo to plánované, ale odolejte takové malé kuličce s korálkovýma očima. Je sice malý, ale je to teriér tělem i duší a není to rozhodně žádný gaučák. Už je mu osm, ale blbne furt jako roční janek.
Jinak mám známou, co velice úspěšně chová anglické buldoky. Jsou to úžasní pesani. Bohužel náš tygr se doma s žádným dalším psem nesnese ( venku mu to nevadí, ale doma je to děs ). Jinak bych už buldoka měl dávno doma.
Přeji všem hezkou adventní neděli.
Jinak mám známou, co velice úspěšně chová anglické buldoky. Jsou to úžasní pesani. Bohužel náš tygr se doma s žádným dalším psem nesnese ( venku mu to nevadí, ale doma je to děs ). Jinak bych už buldoka měl dávno doma.
Přeji všem hezkou adventní neděli.
- Johny R
To Diglobe - S Maďarem si užiješ, to jsou hrozní divoši. Jinak samo krasavec
!
To Moon - Kolem první Argentinské Dogy co jsem kdy viděl, jsem chodil celou střední z autobusu do školy a hrozně se mi ten pes líbil. Byla to fena a snad jsem ji ani nikdy neslyšel štěkat, jen si nás z poza plotu hlídala.
To Václaf- Dnes jsem jednoho Bosíka drbal za uchem v Šantánu na Lysé Hoře
! Dokonce jsem se majiteli pochlubil že jsem poznal co je to za plemeno a evidentně z toho měl radost. Přece jen jsou u nás docela vzácní.
To Honza - Jo jo Jorkšíři jsou taky teriéři a někteří to dávají i dost znát
!
Dneska jsem si dal výletně Lysou a hned jsem přišel na jiné myšlenky. Zítra budu asi nezvykle čilý na zahradě a nakonec, až přivezu na jaře tu malou potvoru, bude zase vše OK
!

To Moon - Kolem první Argentinské Dogy co jsem kdy viděl, jsem chodil celou střední z autobusu do školy a hrozně se mi ten pes líbil. Byla to fena a snad jsem ji ani nikdy neslyšel štěkat, jen si nás z poza plotu hlídala.
To Václaf- Dnes jsem jednoho Bosíka drbal za uchem v Šantánu na Lysé Hoře

To Honza - Jo jo Jorkšíři jsou taky teriéři a někteří to dávají i dost znát

Dneska jsem si dal výletně Lysou a hned jsem přišel na jiné myšlenky. Zítra budu asi nezvykle čilý na zahradě a nakonec, až přivezu na jaře tu malou potvoru, bude zase vše OK

- spata
- tel.: 775664455
- auto: RANGE ROVER P38 TDS
Právě se rozhoduji,že si opět pořidim Yorkšíra.Nevi někdo o štěněti?Spata
LAND ROVER JE AUTOMOBIL,OSTATNI JE POUZE DOPRAVNÍ PROSTŘEDEK. A ŘÍKÁM MU ARISTOKRAT,DĚLA MU TO DOBŘE.
-
Berete toho malého yorka sebou třeba do Rumunska? Cestujou vám rádi?
- erik
- Kontaktovat uživatele:
Pokud s tebou pes žije 24h. denně a od malička tím pádem jezdí autem , pak jakékoliv cestování i po přírodě je je pro něj super zážitek. Členy expedic si bere za členy smečky.kovář píše:Berete toho malého yorka sebou třeba do Rumunska? Cestujou vám rádi?
Moji psi,když uslyší 5 válec Td5, tak se radují, že pojedou na výlet.
-
Je to určitě o návyku. Jeden můj známej jezdí jako šofér s Mercedesem náklaďákem po republice a Yorkšír s ním chodí každý den normálně do práce. Náš Yorkšír byl z jízdy vždycky hodně nervózní a i zvracel, ostatní psi v pohodě.