Moderátor: Miky_CZ
Na nelegálne pojazdenie je väčšia tlupa "úplne ideálna"Pechy-D píše:Caues, tak nejak jsem Tve jmeno zaregistroval na foru, v Biline jsem vic nez casto, bo se motam kolem tamniho hokeje... ted jsem parkrat byl ilegalne na lesnich cestach okolo Dubskeho Čsm, Lesní brány a Barbory.... Ještě s kolegou Wainym máme krátce Diskoteky a tak nejak okolo Teplic zkousime nejake to pojezdeni....urcite se nam bude libit se spojit do vetsi tlupy![]()
Ahoj, přidávám se k předchozímu dotazu a ptám se i já, kde v Severních Čechách je možné protáhnout svého FL2 - tzn. nějaký lehčí terén, adekvátní tomuto vozu. Nějaká rozumná trasa, nejlépe v okolí Ústí, kde by bylo možné se trochu vydovádět, bez toho, abych vůz úplně zničil a podrápal o stromy/keře. Na druhou stranu, rozbahněné polní cesty mě už také nebaví. Děkuji.Pechy-D píše:Hele používám "hledat" ale severní čechy mi to najít neumí,tak s dovolením, tedy bez dovolení zakládám nové vlákno, jestli je tu někde něco založeno, tak prosím nasměrovat a směle mě protáhnout morálním bahnem nováčkovských neschopností....Jinak vlákno by bylo samo o poježdění setkání,opékání,popíjení právě v tomto kraji![]()