Severní Čechy-poježdění pokecání

Moderátor: Miky_CZ

Odpovědět
Zpráva
Autor
Pechy-D
tel.: 724 754 598
auto: Disco II 1999
Kontaktovat uživatele:

Severní Čechy-poježdění pokecání

#1 Příspěvek od Pechy-D » 09 pro 2012 23:17

Hele používám "hledat" ale severní čechy mi to najít neumí,tak s dovolením, tedy bez dovolení zakládám nové vlákno, jestli je tu někde něco založeno, tak prosím nasměrovat a směle mě protáhnout morálním bahnem nováčkovských neschopností....Jinak vlákno by bylo samo o poježdění setkání,opékání,popíjení právě v tomto kraji :beer :beer

Swedmann
auto: RR P38 4,6 HSE

Re: Severní Čechy-poježdění pokecání

#2 Příspěvek od Swedmann » 10 pro 2012 21:51

Zdravím kolego severočechu jsem hned vedle Bílina a pokud výš kde se dá v okolí jezdit legálně sem stím bo do teď jezdím po výsipkách za Bílinou a to není moc košér,ale zas ten adrenalin když potkáš ochranku v žigulu :) :) :) .Jinak pokud je zájem k poježdění dej vědět rád pokecám a projedu.S pozdravem SWED

Pechy-D
tel.: 724 754 598
auto: Disco II 1999
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Pechy-D » 11 pro 2012 00:51

Caues, tak nejak jsem Tve jmeno zaregistroval na foru, v Biline jsem vic nez casto, bo se motam kolem tamniho hokeje... ted jsem parkrat byl ilegalne na lesnich cestach okolo Dubskeho Čsm, Lesní brány a Barbory.... Ještě s kolegou Wainym máme krátce Diskoteky a tak nejak okolo Teplic zkousime nejake to pojezdeni....urcite se nam bude libit se spojit do vetsi tlupy :cool :cool

luque
auto: LR DII

#4 Příspěvek od luque » 11 pro 2012 08:34

Pechy-D píše:Caues, tak nejak jsem Tve jmeno zaregistroval na foru, v Biline jsem vic nez casto, bo se motam kolem tamniho hokeje... ted jsem parkrat byl ilegalne na lesnich cestach okolo Dubskeho Čsm, Lesní brány a Barbory.... Ještě s kolegou Wainym máme krátce Diskoteky a tak nejak okolo Teplic zkousime nejake to pojezdeni....urcite se nam bude libit se spojit do vetsi tlupy :cool :cool
Na nelegálne pojazdenie je väčšia tlupa "úplne ideálna" :yes , nikto si nevšimne :coze: niekde nejakých 4 a viac LR :rofl . Viem, že to nie je kolegiálne :ty jeden...: ale ideálne nelegálne pojazdenie je sám nanajvýš dvaja :hmm: .

zata
auto: D4, Citigo

#5 Příspěvek od zata » 30 pro 2013 15:34

Pechy-D píše:Hele používám "hledat" ale severní čechy mi to najít neumí,tak s dovolením, tedy bez dovolení zakládám nové vlákno, jestli je tu někde něco založeno, tak prosím nasměrovat a směle mě protáhnout morálním bahnem nováčkovských neschopností....Jinak vlákno by bylo samo o poježdění setkání,opékání,popíjení právě v tomto kraji :beer :beer
Ahoj, přidávám se k předchozímu dotazu a ptám se i já, kde v Severních Čechách je možné protáhnout svého FL2 - tzn. nějaký lehčí terén, adekvátní tomuto vozu. Nějaká rozumná trasa, nejlépe v okolí Ústí, kde by bylo možné se trochu vydovádět, bez toho, abych vůz úplně zničil a podrápal o stromy/keře. Na druhou stranu, rozbahněné polní cesty mě už také nebaví. Děkuji.
ex Audi80, ex Fabka, ex Oktávia 2, ex Oktávia 3, ex E46ci, ex FL2, ex P38, ex XJ8, ex D4

Odpovědět