Moderátor: Miky_CZ
wilt píše:Tak jsem se, po dlouhý době, zase dostal na ryby. Dorados na Rio Uruguay.
Provokaterwilt píše:Tak jsem se, po dlouhý době, zase dostal na ryby. Dorados na Rio Uruguay.
Móóóc peknééé!!!wilt píše:Jsem právě v brazilský Amazonii, tak přikládám dva kousky místního sumce Pirarara (Anténovec červenoocasý), 16 resp. 21kg. Ještě se chystám na okouny, pokud bude zájem, tak zveřejním pár fotek.
To neděláš dobře,kam budeš utíkat??? Jinak dnes opět na skok na teplý vodě a opět den plný miniatur: Takových rybek bylo opět spousta,jsou tam i podstatně větší kousky. Zítra to zkusím házet na hranici studený a teplý vody,snad přijdou i ty větší. Jinak dnes jsem tam tahal z bahna dvě auta,jeden tam zapadl a ten druhý ho chtěl vytáhnout. Hrabalo mě to statečně,ten první měl bahno naházený až na střešeTim píše:To je typický rybář bez povolenky z Mostu a okolí
![]()
Já jsem zaplatil jen členství a povolenku si letos brát nebudu... Teda asi si ji brát nebudu, třeba to bez ní nevydržím![]()
Také přeji všem kamarádům od Petrova cechu mokré vlasce a hladové šupinaté krasavce
Ano,feeder. Nejradši používám Shimano Catana CX medium (délka 3,66) nebo Shimano Beast Master CX Medium (3,96). Vlasec 0,14 a žádnou složitou montáž,čím míň zbytečností mezi rybářem a háčkem tím líp. Krmítko o menším obsahu a nástrahu malou a měkkou (bílé červi,malé žížalky apod) prostě nic tvrdýho jako třeba kukuřici nebo peletky. Špičku 1-2 unce a do krmítka jakoukoliv komerční sypkou směs s drobnými pevnými částmi potravy smíchanou na půl s methodmixem a trochou bílých červů.fR4Nk píše:fugin: chytal si na feedrom? Ak ano, ake pouzivas krmivo, montaz, navnada na chladnu vodu?
Pred vianocami neskoro v noci som tiez tahal od domacej rieky znameho. Chcel zmocit prutik v morskej panne, ale namiesto je...cky, za..bal auto v poli do blata. Bratu morska panna mu usla, auto som vytiahol, hrabal som riadne, zapili sme to fajne a on pochopil ze do pola brat bruchoplaza je trapne![]()
![]()
![]()
Prajem vsetkym kolegom pekne zazitky od vody. Vela vytiahnutych peknych ryb a aut![]()