Moderátor: Miky_CZ
Mešky píše:Mohu všem doporučit, naprosto pohodový výlet. Před odjezdem jsme nevěděli do čeho jdeme, tak hlavně odpovědnost za děti se podepsala na předodjezdové nervozitě, která se vytratila snad hned druhý den na africkém kontinentu. ..... Jako největší a asi jediný nedostatek bych označil to, že ten bramborový salát na vánočním stole mohl být trochu víc přisolený........ foto vkládat nebudu, jelikož Cyril porušil autorská práva a použil i mé fotky, za což mu ovšem děkuji.
Taky jsem to celé přelouskal na jeden zátah a rád si přečtu Cyrile další....díkyMadTom píše:Pěkné povídání Cyrile. Pokračuj v psaní, dobře se to čte. A když něco přidáš na web a sem dáš odkaz, že přibylo, bude to ještě lepší.
Leni, je třeba připustit Mopadžiho. Vidíš, že potřebujete brášku. ..... Ale výletu se nebráním, objednej, zaplať, vezmu kluky a jedem. ............ Myslím, že Cyrilovo Pavle musí být taky smutno, jak jsem tam viděl toho rozhoupanýho Defíka .... a navíc Honza se chová teď úplně jinak, víc tak jako chlapsky.Lvice Elsa píše:Mešky píše:Mohu všem doporučit, naprosto pohodový výlet. Před odjezdem jsme nevěděli do čeho jdeme, tak hlavně odpovědnost za děti se podepsala na předodjezdové nervozitě, která se vytratila snad hned druhý den na africkém kontinentu. ..... Jako největší a asi jediný nedostatek bych označil to, že ten bramborový salát na vánočním stole mohl být trochu víc přisolený........ foto vkládat nebudu, jelikož Cyril porušil autorská práva a použil i mé fotky, za což mu ovšem děkuji.
nj, víš je to s tou solí a mnou
![]()
hold není zdravá
![]()
jinak naší malé se stále stýská po dětech- takže by to chtělo domluvit nějaký pěkný společný výlet
Kdy jedeme ?hokulia píše:hlasim se do party na druhou cestu.
Trajekt tam, byl úplně plnej arabů a byl docela dost hnusnej a opotřebovanej. Na většině míst se kouřilo a loď smrděla jak popelnice. Byl tam dokonce i jeden zásah palubní policie když tam pacifikovali jednoho zhulenýho araba v maskáčích, kterej dělal bordel už od nalodění. Byl fakt docela hustej. Šel z něj strach.MadTom píše:Chvilku to tady čtu, a zjišťuju, že i kdybych chtěl s vámi jet, tak nemůžu, protože je to o strach, co by se tam všechno mohlo stát.
A jeden praktickej dotaz - jak dlouho dopředu je potřeba objednávat trajekt? A jak moc byl plnej? A vůbec něco víc o lodičkách, pro nás suchozemce.
Proto taky píšu HOLKY ciwe!Mešky píše:S tím jídlem na lodi nemohu souhlasit, Já jsem si například docela pochutnal na všem. Jenom to pivo za 3,-eura mi nechutnalo
ja som cestou domov kupil v pristave v duty free basu piva a bol som spokojny;-)Mešky píše:S tím jídlem na lodi nemohu souhlasit, Já jsem si například docela pochutnal na všem. Jenom to pivo za 3,-eura mi nechutnalo
To je profesionální přístupvisby píše:ja som cestou domov kupil v pristave v duty free basu pivaMešky píše:S tím jídlem na lodi nemohu souhlasit, Já jsem si například docela pochutnal na všem. Jenom to pivo za 3,-eura mi nechutnalo