http://croatia-trophy.org/offroad/start-2013/
Do startu zbývají necelé tři měsíce, tak bylo potřeba začít něco dělat.
Stavíme nové auto, tak snad to stihneme. Startovní číslo už máme 236
Takhle vypadla, když jsem ho přivezli.
K

... tie si predsa polamal minuly rok.Sláma Karel píše: a zakomponoval navijáky.
K
Jedině když přijedeš s kompresorem. Aspoň na půjčení do konce dubna.krestak píše:pěkný
to budu muset vomrknout
Hydraulickej nikdy. Spousta hadic oleje atd. Nemluvě o tom, jak vloni kluci slovenský pořád vařili ten olej a čekali až vychladne.SJ410 píše:Bude mechanickej nebo hydraulickej naviják?
Krásný stroje!!!Hanys_a_Kaca píše:Tak je fajn, že už máte hotovo, tři měsíce před závodama, možná poslední detail: já bych zaříznul to prkno (zřejmě lepší výbava, paluboffka ve dřevě), aby nebralo na straně o stromy.
Půjčit ti ho můžuSláma Karel píše:Jedině když přijedeš s kompresorem. Aspoň na půjčení do konce dubna.krestak píše:pěkný
to budu muset vomrknout
![]()
Jo a ještě co s tou volantovou tyčí, co ti tam schovávám. Jsem ji za deště vyndaval a ty nic.![]()
Hydraulickej nikdy. Spousta hadic oleje atd. Nemluvě o tom, jak vloni kluci slovenský pořád vařili ten olej a čekali až vychladne.SJ410 píše:Bude mechanickej nebo hydraulickej naviják?![]()
Prý to mají už ale na letošek vyřešené.
Mechanický je na větším bráchovi Pinďovy. Toho by jsme taky asi stihly dodělat, ale je to dost velká obluda, což na Chorvatsko moc není. Ten bude do Polska![]()
K
Jestli na něj pospícháš tak se pro něj kdykoliv stavSláma Karel píše:Neboj těch kol ze ZILa se budu zbavovat taky.
Hele ten kompresor tak nějak co nejdřív no.![]()
K
Tak si zejtra můžeš pujčit kompresorSláma Karel píše:Tak víkend je v pohodě.
Zítra asi pojedu směrem k tobě, ale nevzal jsem ani tu tyč ani naviják.
NO jo vlastně, ten naviják jsi chtěl viď![]()
Tak co nějakej bártr?![]()
K