Díky bohu, že už povolili ten odstřel. Slepé chránění kormorána to dohnalo až do

Moderátor: Miky_CZ
Tak to já bohužel říct nemůžu,dnes za celý dopoledne jen dvě plotice a jedna parmička. Když mě to přestalo bavit tak jsem se jel projet kolem Labe a narazil na dost zajímavý místo. Řeka se tam zatáčí skoro v pravým úhlu a voda tam vypadá jako by stála,je to v tom úseku jediné místo kde je voda klidná a hlubší než všude okolo. Takže hned jak se voda v řece trochu oteplí tak tam vyrazím na zvědy.Safraporte píše:Tak já jsem hodil odkaz jen na malej sportovní rybník - ryby cca 75 cm, točené pifko na hrázi, ve středu zpívaná tamtéž.
Ale to byl jen příklad možného. Rád pojedu někam, kde to neznám.
Nicméně, pokud se nic nedomluví, bez rybaření nebudu![]()
Vloni koupený bivak a lehátko, letos brolly ... mě je vcelku jedno, u které vody se zakempuju![]()
Dnes dopoledne 7 ryb - 3 kapříci, 3 cejni, 1 karas. Vlasec zamrzal v očkách feederů, ale krásná rybačka.
Davson12 píše:No je to tu trošku mrtvéKdo se chystá za měsíc na prstruhy?.)
Taky taktoruk píše:Davson12 píše:No je to tu trošku mrtvéKdo se chystá za měsíc na prstruhy?.)
já určitě. I když vydry , kormoši a volavky mají čímdáltímvíc navrch, náladu si zkazit nenechám.
Tak jak? Který měsíc by si to chtěl spáchat?Safraporte píše:Kolegové rybáři, pamatujete jak jsme se zde minulý rok domlouvali, že by se mohla spáchat nějaká víkendová rybačka?
Vzal jsem si na letošek celosvazovku (MP), takže bych byl pro to, spáchat nějakou tu špatnost![]()
Někdo nějaké nápady-návrhy?
Pokud by to nestálo ranec, tak klidně i sportovní rybník. Já např. o jednom vím http://www.mapy.cz/#!t=s&x=13.132877&y= ... h&u=u&l=15 - 350,-/24 hod (nechá se tam i rozdělat oheň, pivko točí na hrázi ...) , ale na druhou stranu bych se rád podíval někam, kde jsem ještě nebyl - ideálně na řeku/přehradu.
PS: na muškařinu nemám výbavu
Jelikož odezva veškerá žádná a nikdo nic nenavrhl, pustil jsem to z hlavyfugín píše:Tak jak? Který měsíc by si to chtěl spáchat?
Já bych klidně i něco navrhl, ale mám strach, aby to nedopadlo jako 2x po sobě s tím Boněťákem, že jsme se se Safraportem domluvili a já to nakonec musel těsně před termínem odříci kvůli prácifugín píše:Hele a není to škoda? Já bych vážně na nějakej ten víkend dorazil
edit: už sem vážně okukoval ten rybníček jak si navrhoval. No a jestli tam maj na hrázi točený,tak sem se docela i těšil