100euro za odblokovanie!!!!!
100euro za odblokovanie!!!!!
Mam kod as neviem aj tak auto odblokovat odmena 100euro tomu kto to urobi!!!!!!!
- Balú
- tel.: +421903775011
- auto: LR DII 2003
Re: 100euro za odblokovanie!!!!!
bežná taxa je dcéra a pól kráľovstva...eddy píše:Mam kod as neviem aj tak auto odblokovat odmena 100euro tomu kto to urobi!!!!!!!
ani v podpise nemáš odkiaľ si,takto sa prípadní záujemcovia nemôžu zorientovať,čo im v prípade víťazstva nad RR bude patriť,ale upozorňujem ťa,všeobecne nad LR ešte nikto nezvíťazil,maximálne remizoval

- Kokesek
- auto: D2,D3,L322,P38,L405
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj dovez motorovou jednotku do frydku mistku a ja ti odblokuju na pockani. Ahoj Petr 774290683
Balú píše:bežná taxa je dcéra a pól kráľovstva...eddy píše:Mam kod as neviem aj tak auto odblokovat odmena 100euro tomu kto to urobi!!!!!!!
ani v podpise nemáš odkiaľ si,takto sa prípadní záujemcovia nemôžu zorientovať,čo im v prípade víťazstva nad RR bude patriť,ale upozorňujem ťa,všeobecne nad LR ešte nikto nezvíťazil,maximálne remizoval
uz som nasil cloveka co mi to urobi odblokuje jednotku dakujem

Kokesek píše:Ahoj dovez motorovou jednotku do frydku mistku a ja ti odblokuju na pockani. Ahoj Petr 774290683
Ahoj, mam otazku: jeden clovek mi odblokoval vsetky kody aj imobilizer skratka vsetko udajne to urobil sice auto slo natsartovat vsetko v pohode pokial som nezamkol a neodomkol par krat klucom bez dialkoveho a zasa vsetko ako bolo pise pres remote a td. a nic len cvaka pod sedadlom spolujadca ako predtým ak to mam vsetko odblokovane uz by to robit nemalo nikdy alebo ja vazne nevim ako to je? Je mozne nieco take?? ak vsetko odblokuje ze zasa sa to zablokuje?? on tvrdi ze mam neco natom pokazene na tej jednotke ale neverim tomu. Je to mozne??
- Kokesek
- auto: D2,D3,L322,P38,L405
- Kontaktovat uživatele:
eddy píše:Kokesek píše:Ahoj dovez motorovou jednotku do frydku mistku a ja ti odblokuju na pockani. Ahoj Petr 774290683
Ahoj, mam otazku: jeden clovek mi odblokoval vsetky kody aj imobilizer skratka vsetko udajne to urobil sice auto slo natsartovat vsetko v pohode pokial som nezamkol a neodomkol par krat klucom bez dialkoveho a zasa vsetko ako bolo pise pres remote a td. a nic len cvaka pod sedadlom spolujadca ako predtým ak to mam vsetko odblokovane uz by to robit nemalo nikdy alebo ja vazne nevim ako to je? Je mozne nieco take?? ak vsetko odblokuje ze zasa sa to zablokuje?? on tvrdi ze mam neco natom pokazene na tej jednotke ale neverim tomu. Je to mozne??
vsechno mas v SZ