Vstup nafty do bloku motoru Td5
Moderátor: Miky_CZ
Re: Vstup nafty do bloku motoru Td5
Ahoj, jen bych se zeptal, jak se dostavate na tu matici na palivove trubce (na konci hadice) uplne vpredu ? To se snad musi vyndat altik nebo ja uz nevim... ( Nekdo prede mnou uz tu hadici od regulatoru uriz, navlik na trubku a zapaskoval - nebo to mam udelat stejne ? ) Diky !
Teprve s nakupem LR jsem zjistil, kolik veci na aute se vlastne muze pokazit...
dělal jsem to zespodu, sundat alternátor (myslím, že ho stačilo odšroubovat od bloku a odtáhnout, už si to nevybavuji) pak očko klíč, prořízneš ho flexou a aby šel nasadit přes tu kovovou hadičku. S normálním klíčem to moc nejde, není tam místo.azni píše:Ahoj, jen bych se zeptal, jak se dostavate na tu matici na palivove trubce (na konci hadice) uplne vpredu ? To se snad musi vyndat altik nebo ja uz nevim... ( Nekdo prede mnou uz tu hadici od regulatoru uriz, navlik na trubku a zapaskoval - nebo to mam udelat stejne ? ) Diky !
Jenom zapáskovat bych to neriskoval, je to hadice od regulátoru paliva. Takže je tam docela tlak. Já si nechal tu hadici opravit ve firmě, co dělá tlakové hadice. Nechali ty kovové části a prasklou hadici nahradili novou. Nevím jestli se dá sehnat samostatně, vždycky jsem ji viděl jen společně s regulátorem
DIII
Defender 110, Td5, 2" OME, WARN9000
Defender 110, Td5, 2" OME, WARN9000
- faisceau
- tel.: +421918707701
- auto: LR Discovery Td5
chalani, asi to máte v defoch komplikované, v DII len oddeklujem motor zhora, povolim sroby, co drzia regulator, hadičky sa odpja prstami, jedna od chladiča nafty a druhá od regulátora, dve prekliatia a jeden očenáš...a je to vonku. Potom si môžem s regulátorom robiť, čo chcem 
DanoB

DanoB
LR Discovery II Td5
Jo, ty dve hadicky a vsechny srouby byly v pohode (i kdyz nejake vulgarizmy taky zaznely), jen ta treti hadice s trubkou je priprava na peklo... 

- faisceau
- tel.: +421918707701
- auto: LR Discovery Td5
našťastie nepoznám, mám motor 10P, a tam je len dvohadicový. Neviam si predstaviť slová vyslovené, keď je tam ešte tretia trubka. Brrr
DanoxB
DanoxB
LR Discovery II Td5
faisceau píše:našťastie nepoznám, mám motor 10P, a tam je len dvohadicový. Neviam si predstaviť slová vyslovené, keď je tam ešte tretia trubka. Brrr
DanoxB