Úpravy pro D2
Moderátor: Acon
- Miloš II
- tel.: سوني اريكسون
- auto: لاند روفر ديسكفري 2
- Kontaktovat uživatele:
Re: Úpravy pro D2
Tak asi jedna s posledních úprav ...chlazení převodovky. Šlo to celkem rychle bez žádných problémů a změnil jsem převody v diferácích na Heavy duty 3.75 od Ashcroft Transmissions. MIloš II
Kgalagadi Transfrontier Park,Central Kalahari Game Reserve,Hurungwe Safari Area,Charara Safari Area,Mana Pools National Park,Chizarira National Park,Namib-Naukluft National Park,Lower Zambezi National Park
-
- tel.: 608 600 360
- auto: D2, Def 130
Ta kostka uprostřed na hadicích je termostat?
Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
Je, ale proč je tam duplicitně, když je už v tom origo vývodu z převodovky?
Deformační zóna Defendera je vozidlo stojící před ním.
- Miloš II
- Kontaktovat uživatele:
jj máš pravdu, ale byl malej problem ...je nefunkční.. a nesehnal jsem dobrej tak zatím slouží pouze jako vývod Jak seženu druhej tak ten vyřadím a dám jenom spojky. MIloš IImr-tomas píše:Je, ale proč je tam duplicitně, když je už v tom origo vývodu z převodovky?
Kgalagadi Transfrontier Park,Central Kalahari Game Reserve,Hurungwe Safari Area,Charara Safari Area,Mana Pools National Park,Chizarira National Park,Namib-Naukluft National Park,Lower Zambezi National Park
- Piskot
- tel.: +420602648622
- auto: LR Discovery 2,5 Tdi
Ahoj Miloši, chystám se na něco podobného u své DI. Sehnal jsem použitý vývod, ale nevím, jak ověřit funkčnost termostatu. Poradíš? R.Miloš II píše:jj máš pravdu, ale byl malej problem ...je nefunkční.. a nesehnal jsem dobrej tak zatím slouží pouze jako vývod Jak seženu druhej tak ten vyřadím a dám jenom spojky. MIloš IImr-tomas píše:Je, ale proč je tam duplicitně, když je už v tom origo vývodu z převodovky?
Land Rover Discovery I, 2,5Tdi, KONI Heavy Truck, Cooper Discoverer M+S, jinak standard :-)
- Miloš II
- Kontaktovat uživatele:
Tu máš něco k tvé otázce... http://forums.lr4x4.com/index.php?showtopic=73911 MIloš II
- Piskot
- tel.: +420602648622
- auto: LR Discovery 2,5 Tdi
Děkuji, pročtu toMiloš II píše:Tu máš něco k tvé otázce... http://forums.lr4x4.com/index.php?showtopic=73911 MIloš II

Land Rover Discovery I, 2,5Tdi, KONI Heavy Truck, Cooper Discoverer M+S, jinak standard :-)
- Hanys_a_Kaca
- tel.: 775 173 983
- auto: DEF110+D2+RRC
Jak člověk dospěje do životní fáze, ve které usoudí, že potřebuje přídavné chlazení převodovky?
- Miloš II
- Kontaktovat uživatele:
Celkem jednoduše..... koupíš si Land Rovera.... MIloš II