Sedadla a málo místa vzadu
Moderátor: Miky_CZ
Sedadla a málo místa vzadu
Ahoj, mam Disko kratce a rad bych se zeptal - nezkousel jste nekdo pouzit sedacky z nejakeho jineho auta ( idealne Pajero ) ? Nebo alespon ty zadni nejak kousek posunout, je tam fakt desne malo mista pro nohy... Diky.
Teprve s nakupem LR jsem zjistil, kolik veci na aute se vlastne muze pokazit...
Re: Sedadla a málo místa vzadu
Ty bys chtěl dát do Disca tu hnusnou lavici z Pajera? Který Disco máš?
Land Rover Discovery 2 Td5
Podla mna ma Disco 2 vzadu miesta tak akurat. Male zadne dvere su ale niekedy trochu problem
if it ain't broke, don't fix it
- Balú
- tel.: +421903775011
- auto: LR DII 2003
tiež to vidim ako petmic,keď už tam vlezieš je to OK,ale večší chlap s tým vlezením môže mať trochu problém,tie zadné dvere sú nemožné.
Jj, jsme vsichni trochu prostorove vyraznejsi...
Copak ja, kdyz soupnu sedacku uplne dozadu, tak se za volant vejdu ale chudak ten za mnou... Nerikam, ty zadni sedadla jsou docela pekny i pohodlny ale o fous dozadu by neskodily...
Ale i vpredu se mi po "pajersky" sedacce styska...snad zvyknu, uvidim po par tisic km...
Jo, mam Disko TD5, 2002.

Ale i vpredu se mi po "pajersky" sedacce styska...snad zvyknu, uvidim po par tisic km...
Jo, mam Disko TD5, 2002.
-
- tel.: 608 600 360
- auto: D2, Def 130
Do D2 existuje jednoduché řešení - vyhodit prostřední řadu sedadel a pro ty vzadu použít sedadla co jsou normálně až v kufru. Na nohy budou mít místa královsky a nastupovat mohou i dveřmi od kufru. Akorát ze 7mi místného auta bude auto 4 místné.
Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
- RudaK
- tel.: SONY Xperia Z3
- auto: D III + D 1
Já bych dal ty Pajerský ...... přeci jen jsou v Land Roveru Discovery lepčí - nechápu proč to ty angláni nedělají už ve výrobě 
A co amíci
z Humera by byli ještě lepčí ....

A co amíci

D III - 2,7 TDV - The end result of a lot of hard work.
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "
Jak to zatim pozoruju, tak vecna skoda, ze anglani v licenci nedelaj tech veci radeji vic... 
Ale vazne - ta ctyrmistna verze by mi taky uplne nevadila ale ne za cenu obetovani "kufru" !

Ale vazne - ta ctyrmistna verze by mi taky uplne nevadila ale ne za cenu obetovani "kufru" !

- RudaK
- tel.: SONY Xperia Z3
- auto: D III + D 1
Ale dělaj ( teda licence neznám ),akorá se to jmenuje např . Jaguar , Mini Cooper , RR atp. ...... ale podíval bych se do naších luhů a hájů ( teda vlastně do skopčáckých )- co tak Škoda -Yety ....azni píše:Jak to zatim pozoruju, tak vecna skoda, ze anglani v licenci nedelaj tech veci radeji vic...![]()

D III - 2,7 TDV - The end result of a lot of hard work.
Bych řekl, že vzhledem k délce auta je tam místa spíš víc než u jiných aut... mám 186 cm, záda - kolena 60 cm a za sebe si sednu naprosto v pohodě. Je to snad jediný auto, kde mi nevadí sedět i vzadu... kam se hrabe OII.
Land Rover Discovery 2 Td5