Střešní okno
Moderátor: Safraporte
Střešní okno
Ahoj mám problém teče mi střešním oknem v rohách je to orig.el.šíbr.
5-ti dveř rok 98 asi guma kolem,má někdo zkušenost?Dik
Re: Střešní okno
V PODSTATĚ TEČE KAŽDYM ŠIBREM KOLEM SAMETKY BYTˇV MALÉ MÍŘE,ALE TEČE...ZKONTROLUJ SI ODTOKOVE TRUBIČKY KTERÉ NAJDEŠ V ROZICH ŠÍBRU.PROTÁHNI JE NĚJAKÝM PEREM NO PROSTĚ ZAJISTI JEJICH PRUCHODNOSTFafa píše:Ahoj mám problém teče mi střešním oknem v rohách je to orig.el.šíbr.

otevírání střešního okna
Mě taky teče oknem ale to není to proč píšu.Chci se zeptat jak se otevírá střešní okno?Mám 1,8i r.v.98 na panelu mám vypínač,ten zmáčknu a okno se pootevře v zadní části ale slyšel jsem že se prý má otevřít celé,myslím vysunout,rozumíte mi někdo?Je to pravda nebo se opravdu jen pootevře.Díky
Tak tak, najlepsie je ich trochu povolit okno dovriet az na doraz a potom ich dotiahnut. Aspon tak som to robil ja a mam klud.haasan píše:K tomu seřizování střešního okna! tak seřizovat jde,myslím to sklo vůči střeše, z vnitřní strany okna jsou na bocích (kratké strany) tři šroubky kterýma drží to sklo jsou pod podlouhlou krytkou povolit seřídit utahnout a jeto
otevírání střešního okna
Chlapy prosím ptal jsem se zda se střešní okno má otevřít celé nebo jen pootevřít,poradí mi někdo?Diky
Tak to dělám
Tak to dělám ale při druhém zmáčknutí se mi zdá jako že se okno kříží a nejde dál otevřít tak to radši nezkouším aby se něco nepodělalo,diky za radu,asi bude okno v pr.....