Karle.Sláma Karel píše:Stále spousta dílů.![]()
K
1. Nejde mi zadní stěrač, resp motorek funguje, ale přeskakuje plastové kolečko a rachotí to...
2. Nefungují ostřikovače
Zanalyzuj a pošli mi díly...
díky
Moderátor: stan
Karle.Sláma Karel píše:Stále spousta dílů.![]()
K
NO tak to už řešíš 3 rokyerik píše:Jen mi odloz... az toho budu chtit vice
1. motorek zadniho sterace
2. jak vypada tapecirunk naklad. prostoru? Moji psi ho poradne zhuntovali
3. Mam poskozenou kozenku na Cuby Box- operce mezi prednimi sedadly
4. Nefunguje mne otvirani zadnich levych dveri- pockam na diagnozu a pak..
5. Uchyty zadniho narazniku? klepe se mne
urcite si postupne jeste vzpomenu, zatim mne napis kolik za to chces..
dik e r i k
Som z tohoho volako ...Sláma Karel píše:Hele mám to, ale potřebuju vědět co tedy potřebuješ na ty odstřikovače? Ten motorek? Nechceš si ho raději koupit nový? http://www.litep4x4.cz/detail/range-rov ... ovace-skla" onclick="window.open(this.href);return false;
Ten motorek toho zadního stěrače, ten je mi jasný.
K
Tomas K (tkala) píše:Ahoj Karle,
prosím o ptákovinu. Nemáš zajišťovací čudl z krytu zásuvky na přívěs a oka v zadním nározníku?
Díky
Tomáš
To taky určitě nemám.defikr píše: Daly by se najít ty čtyři úchyty - trny, které drží plastový kryt motoru (2,7 TDV6).
Díky - Petr
Vyloupnout se nechají ale drží jak sviňa.Jsou v takovejch vložkách,asi kvůli úhlu,ty mají dost velký zoubky,takže opatrně a silou.Jinak čidlo z vložky vyndáš v pohodě,je nacvaklý na dva zobáčky a opatrně ho vytlačíš.defikr píše:Taky by mne Karle zajímala cena toho zadního couvacího čidla na DIII - měly by být stejné (všechny 4).
Ví někdo, jestli se ty senzory dají "vyloupnout" zvenku, nebo se musí sundat celý nárazník ?
Daly by se najít ty čtyři úchyty - trny, které drží plastový kryt motoru (2,7 TDV6).
Díky - Petr
Dík za instrukce - zkusím lehkým násilím.favore píše:Vyloupnout se nechají ale drží jak sviňa.Jsou v takovejch vložkách,asi kvůli úhlu,ty mají dost velký zoubky,takže opatrně a silou.Jinak čidlo z vložky vyndáš v pohodě,je nacvaklý na dva zobáčky a opatrně ho vytlačíš.defikr píše:Taky by mne Karle zajímala cena toho zadního couvacího čidla na DIII - měly by být stejné (všechny 4).
Ví někdo, jestli se ty senzory dají "vyloupnout" zvenku, nebo se musí sundat celý nárazník ?
Daly by se najít ty čtyři úchyty - trny, které drží plastový kryt motoru (2,7 TDV6).
Díky - Petr
To by tam být mělo, ale vůbec netuším jak je to s tím doděláním.Flyer67 píše:A nebyl by tam handsfree modul k Harman Kardon? Jde to vůbec nějak jednoduše dodělat? (nevím, jaká je tam z výroby předmonáž - verze SE). Díky
Hele ty malé krytky většinou když sundáš, tak ty pacičky ulomíš. Takže kliky tam sice na dveřích jsou, ale to sundání je problém.petr štrof píše:Ahoj Karle
nemáš tam kliky na zadní dveře , hlavně ty menší kryty bo mám na nich ulítlý držáky .
Pokud jen komplet tak dej cenu za komplet 2ks zadní
díky Petr