Kolik je tu tichých bláznů?
Moderátor: Miky_CZ
Re: Kolik je tu tichých bláznů?
S těmi srazy je to vždycky ošemetný...
-
- tel.: 739634575
- auto: noLR
Domluvit to Záluží by neměl být problém. Pokud se to domluví včas, tak nám vyhradí místo na louce, abychom byli pohromadě. Spaní by měl každý své, jen počítejte s tím, že vás na louku nepustí parkovat autem, bo mu takhle lidi kradli a odváželi ryby.
Pokud se shodneme na termínu a délce pobytu ... a pokud ti, co se nahlásí pošlou 300,-Kč/24 hod (od příjezdu do odjezdu)/1 osoba/2 pruty ... nemám problém to domluvit. Pánovi na místě zaplatím nahlášený počet, ať už se dotyční dostaví, nebo ne (páč bych nechal vyhradit místo). Pokud se domluvíme pouze dva, nic objednávat nemusím a pojedeme tam na blind.
Pokud se shodneme na termínu a délce pobytu ... a pokud ti, co se nahlásí pošlou 300,-Kč/24 hod (od příjezdu do odjezdu)/1 osoba/2 pruty ... nemám problém to domluvit. Pánovi na místě zaplatím nahlášený počet, ať už se dotyční dostaví, nebo ne (páč bych nechal vyhradit místo). Pokud se domluvíme pouze dva, nic objednávat nemusím a pojedeme tam na blind.
- fugín
- tel.: 777001161
- auto: ex free 1,8/Disco2
Jo,já sem pro. Tak navrhni termín. Potřebuju to vědět dost dopředu (aspoň měsíc). Dáme vikend,nebo dýl? Řekl bych že pá-ne by napoprvé mohlo stačit. Jen mě malinko mrzí to parkování...chtěl jsem si vzít to svý spaní že bych spal v autě. Ale majitele chápu, to se nedá nic dělat. Nějakej bivak nebo stan se najde. Ještě poslední dotaz: Pochopil jsem dobře že je to nonstop 24ka? Noční lov mám rád,má to svý kouzlo 

EX: Freelander 1 1,8 benz. 2002
Akt.: Discodvojka Td5 2004 Žoffka-strašně drahá
-
Jasně, je to non-stop. Jen s tím termínem nevím. Rýsuje se mi nové zaměstnání a pokud by to klaplo, tak tam budu pečenej-vařenej, abych se co nejdřív zaběhnul. Nicméně, dřív než koncem června by to nebylo, tak klidně můžeme naplánovat konec května, nebo průběh června (dál už je to pro mne ve hvězdách).fugín píše:Jo,já sem pro. Tak navrhni termín. Potřebuju to vědět dost dopředu (aspoň měsíc). Dáme vikend,nebo dýl? Řekl bych že pá-ne by napoprvé mohlo stačit. Jen mě malinko mrzí to parkování...chtěl jsem si vzít to svý spaní že bych spal v autě. Ale majitele chápu, to se nedá nic dělat. Nějakej bivak nebo stan se najde. Ještě poslední dotaz: Pochopil jsem dobře že je to nonstop 24ka? Noční lov mám rád,má to svý kouzlo
U mne připadají v úvahu tyto tři termíny (kdy nemám odpolední a tudíž mohu na místo dorazit už odpoledne (cca kolem 17,00):
6.6.- 8.6.
20.6.-21.6.
4.7.-6.7. (s ?)
nebo jakýkoliv lichý týden. Na víc jak 2x24 hod bych to neplánoval. Když berou, tak to stačí a kdyby nebraly, tak chlastat dva dny v kuse je taky až-až

Nechá se tam rozdělat i ohýnek, něco opéct, zajet si pro čerstvé pečivo a nebo koupit něco zapomenutého z rybařiny (Chotěšov je kousek).
- fugín
Mě se to úplně hodí od toho 6.6 a přijel by se mnou i kamarád i s klackama.
-
Někdo další? Můžete klidně přijet jen pokecat. Neplatí se za pobyt, ale za chytání. I když .. kdyby mu tam najelo 20 lidí a chytali jen dva, tak by nebyl moc nadšený
Dáme termín uzavření přihlášek 13.4.?

Dáme termín uzavření přihlášek 13.4.?
- fugín
20 se nás tam asi nesjede. Ode mně přijedeme jen dva a oba chytat. Jak je to tam s loďkama? Nechce se mě táhnout vlek s lodí. Jestli tomu dobře rozumím,tak toho 6-8.6. je to hotovej termín.
-
Nikdo jiný termín nenavrhnul, tak jofugín píše:20 se nás tam asi nesjede. Ode mně přijedeme jen dva a oba chytat. Jak je to tam s loďkama? Nechce se mě táhnout vlek s lodí. Jestli tomu dobře rozumím,tak toho 6-8.6. je to hotovej termín.

Laminátová pramice je tam sice k dispozici, ale nevím k čemu by jsi ji potřeboval. To nevytáhneš kapra 65-75 cm bez ní?

Škoda, že Brňáci to mají tak hodně daleko.
- fugín
Loďku používám na zmapování dna,na tyčovku,na přesné zakrmení a na zavážení(když je to na delší vzdálenost). Ale když říkáš že to tam není potřeba tak tím líp.
-
Najdi si to na mapě a změř. Vždyť je to louže - to není Lipnofugín píše:Loďku používám na zmapování dna,na tyčovku,na přesné zakrmení a na zavážení(když je to na delší vzdálenost). Ale když říkáš že to tam není potřeba tak tím líp.

-
Jeste by se nechalo rybarit na svazovce. Najdi si v revirech Velka Pinka 431 048 3A. Jsou to propadliny po dulni tezbe, takze nevypustitelne a neslovitelne. Ale bohuzel je tam jen par mist na brehu a velky rybarsky tlak. Nicmene mam tam pramici a neco vetsiho se tam da obcas chytit (a nebo byt cely vikend bez zaberu). Vse nutne privezt s sebou a muze se stat, ze bude obsazeno.
- fugín
Mně svazovka neuráží,ale Dvorský rybník a zamluvená místa je rozumná volba. Nepojedu skoro přes celý Čechy abych jel na svazovku s nejistým flekem a třeba si tam ani neměl kde sednout. Zamluv to na ten termín 6-8.6. jak jsme říkali radši co nejdřív,ať máme jistotu. Budu sice po noční,ale pojedu s kolegou z práce,tak se za volantem když tak vystřídáme.
-
Jestli jen my tři, tak to stačí zamluvit 14 dní předem. A kdyby tam náhodou někdo dělal firemní akci, nebo oslavu narozenin (tzn. pronajal by si to tam celé, což se občas stává), tak nám pán stejně ty rezervace zruší - business is businessfugín píše: Zamluv to na ten termín 6-8.6. jak jsme říkali radši co nejdřív,ať máme jistotu.

Tak já si to poznamenám a budu s tím počítat. Mám to akorát mezi zkouškama ve škole

- fugín
OK. Tak až to budeš vědět na 100%,tak dej vědět kam mám poslat prašule. Dorazili bychom v pátek tak nějak lehce před polednem,dřív to nestihnem....jsme oba do 6:00 v práci. Takže dřív to nestihnem. Ale říkáš že by si dorazil stejně až po práci, takže to vypadá že nahodíme první
.
Hele Time, nedělej že to nečteš a doraž taky. Nebo už budeš mít jiný starosti?
. Tím samozřejmě nemyslím práci,protože ta počká
.

Hele Time, nedělej že to nečteš a doraž taky. Nebo už budeš mít jiný starosti?

-
ok, brnknu mu začátkem května (to by mohl i vědět, jestli tam má nějakou akci a nebo má volno)fugín píše:OK. Tak až to budeš vědět na 100%,tak dej vědět kam mám poslat prašule. Dorazili bychom v pátek tak nějak lehce před polednem,dřív to nestihnem....jsme oba do 6:00 v práci. Takže dřív to nestihnem. Ale říkáš že by si dorazil stejně až po práci, takže to vypadá že nahodíme první.
Hele Time, nedělej že to nečteš a doraž taky. Nebo už budeš mít jiný starosti?. Tím samozřejmě nemyslím práci,protože ta počká
.
Tim pokud nechce nic slibovat a chtěl by to nechat na poslední chvíli - taky je tu ta možnost. Lidi tam jezdí i bez domluvy - prostě přijedou a nahodí si. On pak přijede, optá se jak dlouho tam budou a skásne je ... Jde spíš o to, že by tam nemuselo být místo.
Však na soukromé rybníky se chodí zejména na trofejní kousky.Safraporte píše:Najdi si to na mapě a změř. Vždyť je to louže - to není Lipnofugín píše:Loďku používám na zmapování dna,na tyčovku,na přesné zakrmení a na zavážení(když je to na delší vzdálenost). Ale když říkáš že to tam není potřeba tak tím líp.Tam jezdí spousta lidí chytat i na krmítko. Sice je tam zakázaný háček s protihrotem, je povinná podložka pod ryby ... ale uvidíš. Oči ti možná půjdou šejdrem, když tam natrefíme na hovádka. Říkal jsem to i majiteli, když jsem tam chytal, pokrčil rameny a řekl, že potřebuje, aby se mu tam ty lidi vraceli
On sám není rybář, je to sedlák. Má okolo cca 500 ha polností.
-
Tady jsem většího kapra než 78 cm neviděl, i když tvrdí, že tam jsou. Spíš jsou tam 65-75 a to zase ve velmi hojném počtu. Byl jsem tam dva roky po sobě a nebyl problém nachytat 20 kaprů za den.Davson12 píše:Však na soukromé rybníky se chodí zejména na trofejní kousky.
Mě se tam líbí to prostředí a že je to prakticky mimo civilizaci (až na spolurybáře). Osobně to pojmu spíš jako seznamovací a odpočinkovou akci, než abych hrotil ryby. Každému dle jeho nátury

- Tim
- tel.: 736287666
- auto: Free, Civic, Outback
No, nečtufugín píše: Hele Time, nedělej že to nečteš a doraž taky. Nebo už budeš mít jiný starosti?. Tím samozřejmě nemyslím práci,protože ta počká
.

- Přílohy
-
- 10248866_10201828193610675_460130273_n.jpg (43.42 KiB) Zobrazeno 3703 x
-
- 10168485_10201828268692552_622541765_n.jpg (35.61 KiB) Zobrazeno 3703 x
No, i'm not on fucking FACEBOOK!!!
Motivační motto pro dnešní den: Vykašli se na motivační motta. Nalej si dobrou whiskey a pust si pořádnej metal!!!
Motivační motto pro dnešní den: Vykašli se na motivační motta. Nalej si dobrou whiskey a pust si pořádnej metal!!!
-
Chudák Jířa. Když si vezmu, jaká je normálně tintítko, tak se s tím bříškem musí hrozně nadřít