Land Rover uvádí průhlednou kapotu
Moderátor: Miky_CZ
Re: Land Rover uvádí průhlednou kapotu
To by mě zajímalo co uvidí po prvním průjezdem blátem. 

Deformační zóna Defendera je vozidlo stojící před ním.
- Hanys_a_Kaca
- tel.: 775 173 983
- auto: DEF110+D2+RRC
Já chci při brodění vidět ryby, jinak je to k ničemu:-)
Takovej přejetej zajíc, to musí být pokoukáníčko...
To je ale blbost... ale třeba to LR přinese "konkurenční výhodu"... 
Co mně ale nesedí je to, že na té virtualizaci to vypadá, že člověk kouká na tu kapotu skoro ze shora (jako kdyby ležel na břiše na střeše a díval se ze shora na kapotu), ve skutečnosti je ale z pozice za volantem vidět kapoty jen velmi malý výsek. Tak mně není jasné jak to bude ve skutečnosti. Bude se to promítat na předním skle jako, že to je dole, ale za tím bude vidět to co je přede mnou... nevím... podle mně to je ve skutečnosti jinak než na virtualizaci... a takhle to prostě nejde promítat, pokud bude řidič sedět tam kde sedí...

Co mně ale nesedí je to, že na té virtualizaci to vypadá, že člověk kouká na tu kapotu skoro ze shora (jako kdyby ležel na břiše na střeše a díval se ze shora na kapotu), ve skutečnosti je ale z pozice za volantem vidět kapoty jen velmi malý výsek. Tak mně není jasné jak to bude ve skutečnosti. Bude se to promítat na předním skle jako, že to je dole, ale za tím bude vidět to co je přede mnou... nevím... podle mně to je ve skutečnosti jinak než na virtualizaci... a takhle to prostě nejde promítat, pokud bude řidič sedět tam kde sedí...
Country boy...
- fugín
- tel.: 777001161
- auto: ex free 1,8/Disco2
Další vynález co se bude muset opravovat,doufám že to je patřičně ošéfovaný v ŘJ 

EX: Freelander 1 1,8 benz. 2002
Akt.: Discodvojka Td5 2004 Žoffka-strašně drahá
Akt.: Discodvojka Td5 2004 Žoffka-strašně drahá
- faisceau
- tel.: +421918707701
- auto: LR Discovery Td5
Mne sa páčil HUD display, len mi tam chýbali HUD gombíky :-D
A pri tej kapote by som sa bál, že uvidím, ako mi kvapká olej
A pri tej kapote by som sa bál, že uvidím, ako mi kvapká olej

LR Discovery II Td5
to každopádně. Když se ti kamera zašpiní, přepne se auto do nouzového režimu, vypustí se měchy a musíš sníženou rychlostí do 40km/h dojet k nejbližší myčcefugín píše:Další vynález co se bude muset opravovat,doufám že to je patřičně ošéfovaný v ŘJ

- minerva
- tel.: 777246261
- auto: LR Minerva,D1V8SE
Kdo to potřebuje. Leda někdo kdo jezdí autem akorát na dušičky...
Další kurvítko pro blondýny na cestu do školky.
Servisáci si můžou mnout ruce.
Ty němci udělají i z kultovního terénáku lidový vůz (VW).
Divoch
To už nebude do bláta, ale na machrování do města.mr-tomas píše:To by mě zajímalo co uvidí po prvním průjezdem blátem.

no taky můžou tu fabriku zavřít, lidi poslat domů, at si zažádaj o dávky a nemusejí vyrábět nic .. asi by to tak bylo lepšíminerva píše:Kdo to potřebuje. Leda někdo kdo jezdí autem akorát na dušičky...
2010 UAZ 3164/2003 UAZ 3160/2000 TLC KZJ95/1979 TLC FJ55/1977 TLC 55/1962 ČZ175
-
- tel.: 608 969 607
- auto: Defender 110
- Kontaktovat uživatele:
me osobne by stacil poradnej automat na kafe, velkou lednicku, kvalitni topo navigaci, a aby nevzali madla bveri jako u D3. Nejakou promitacku si muzou strcit za klobouk.Franta D1 píše:To už nebude do bláta, ale na machrování do města.mr-tomas píše:To by mě zajímalo co uvidí po prvním průjezdem blátem.
http://WWW.I-DEFENDER.CZ" onclick="window.open(this.href);return false; vlastní výroba a prodej doplňků na offroady Tel: 608-96 96 07
Miluji život, protože mi dal Land Rover. Miluji Land Rover, protože je to můj život.
Miluji život, protože mi dal Land Rover. Miluji Land Rover, protože je to můj život.
- minerva
To už udělali!cuisine píše:no taky můžou tu fabriku zavřít, lidi poslat domů, at si zažádaj o dávky a nemusejí vyrábět nic .. asi by to tak bylo lepšíminerva píše:Kdo to potřebuje. Leda někdo kdo jezdí autem akorát na dušičky...
Pro příště budeme spokojeně vítat další nabídku geriatrických pomůcek. Výrobce tak osloví širší portfolio zákazníků.
Je na tom vidět jen bezmocnost těch , kteří nevědí jak už nám ty auta v co největším množství vnutit . A tak se vymýšlí a vymýšlí.
Ale co, třeba příště příjdou i na něco užitečného.
Hlavně ať není "haubnopromítačna" nevypnutelná, v základní výbavě. Zástava vozu při její nefunkčnosti by byla taky moc zajímavá vlastnost...
Divoch
- minerva
xxx píše:to každopádně. Když se ti kamera zašpiní, přepne se auto do nouzového režimu, vypustí se měchy a musíš sníženou rychlostí do 40km/h dojet k nejbližší myčcefugín píše:Další vynález co se bude muset opravovat,doufám že to je patřičně ošéfovaný v ŘJ![]()
omyl ne k nejbližší myčce, ale do nejbližšího autorizovaného servisu, kde nebezpečnou závadu odstraní. Popř. Když se ti to stane mimo vozovku, na nejbližší služebnu policie ČR k podání vysvětlení proč jsi jel mimo silnici a to ještě tak agresivním způsobem, že jsi znečistil kamerový systém ...
Divoch
- low
- Admin fóra
- tel.: +420 603462950
- auto: def 110 + L322
- Kontaktovat uživatele:
Takhle by to melo fungovat http://youtu.be/6TRGwLDLRp8
http://www.offg.cz expediční poradenství, offroad expedice na míru po celém světě, offroadškola, http://www.offroadskola.cz
- Tomas K (tkala)
Luboš M. píše: me osobne by stacil poradnej automat na kafe, velkou lednicku, kvalitni topo navigaci, a aby nevzali madla bveri jako u D3. Nejakou promitacku si muzou strcit za klobouk.
Do skály tesat, Luboši.

Bohužel lidí, kteří využívají Disco takto není moc a těm ostatním vyhovují fičurky... A o tom to je.
Na druhou stranu kdyby to tak nebylo a LR by nevyráběl masově úspěšný auta, neměli bychom nic... Protože těch pár kusů speciálů bychom asi těžko zaplatili....

Takhle jsem si koupil pořádnou autolednici, autopressovač donesl Ježíšek a navigaci dodal Garmin a jsem spokojenej...

Tom
- RudaK
- tel.: SONY Xperia Z3
- auto: D III + D 1
A de toTomas K (tkala) píše: Takhle jsem si koupil pořádnou autolednici, autopressovač donesl Ježíšek a navigaci dodal Garmin a jsem spokojenej...
Tom

D III - 2,7 TDV - The end result of a lot of hard work.
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "